Otimanje muževa

• 1
  • 2
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Ko pre muškarcu njegov je. Da li je tu kraj borbe sa svoju drugu polovinu?

#1 Rick Blaine  Korisnik je offline

• II - Milites Gregarii
  • Grupa: Član
  • Poruka: 96
  • Pridružio se: 14.09.07
  • Pol:muški

Napisano: 29.08.09, 21:28

Ovu poruku je izmenio Rick Blaine: 29.08.09, 21:32

Oduvek je bilo da je tuđa trava je zelenija, a zauzet muškarac poželjniji.
Kada se na to doda činjenica da u Srbiji ima više žena nego muškaraca, plus da nisu ni svi muški - pravi muški, izgleda da će se pojaviti novi sport: "Otimanje muževa".

Ko pre muškarcu njegov je. Da li je tu kraj borbe sa svoju drugu polovinu, videćemo...
U svakom slučaju ako se niste obezbedile do sada požurite da barem steknete početnu prednost.
Svaka sledeća generacija devojaka je mlađa, lepša, uzbudljivija...
Where were you last night?
That's so long ago, I don't remember.
Will I see you tonight?
I never make plans that far ahead.
0

#2 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer
  • Poruka: 4568
  • Pridružio se: 15.06.08

Napisano: 29.08.09, 23:53

Ne volim ovo sto pisem:Meni se sve cini da mnoge devojke nisu zainteresovane ni za slobodne mladice akamoli
da otimaju tudje muzeve.
Nekako mi se cini da je sve obuzela neka apatija u sexualnom smislu. Na ustima im samo provod, lova, evrici, posao, kola,
letovanje, zimovanje. Deca(kao ideja)je tek u desetom planu. A i ovi neki smokljani nevini u dvadesetoj i dalje.

Sta biste, bre, rekli da na pitanje"ima li devojku" majka 20godisnjaka odgovori skruseno "pa, jos nema".

Da je jedini takav u gradu, da je homic, da mu nesto fali--nego je mamin sin. E, zato, mozda ova tema ima smisla!
0

#3 Plava Trava Zaborava

• Grupa: Gost

Napisano: 30.08.09, 12:50

View PostRick Blaine, on 22:28, 29. August 2009, said:

Oduvek je bilo da je tuđa trava je zelenija, a zauzet muškarac poželjniji.
Kada se na to doda činjenica da u Srbiji ima više žena nego muškaraca, plus da nisu ni svi muški - pravi muški, izgleda da će se pojaviti novi sport: "Otimanje muževa".

Ponekom je trava plava, ne zanimaju ga tudji muževi.
0

#4 Lusio 1  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 313
  • Pridružio se: 02.01.09

Napisano: 30.08.09, 13:15

View Postprof. Cobra, on 0:53, 30. August 2009, said:

Ne volim ovo sto pisem:Meni se sve cini da mnoge devojke nisu zainteresovane ni za slobodne mladice akamoli
da otimaju tudje muzeve.
Nekako mi se cini da je sve obuzela neka apatija u sexualnom smislu. Na ustima im samo provod, lova, evrici, posao, kola,
letovanje, zimovanje. Deca(kao ideja)je tek u desetom planu. A i ovi neki smokljani nevini u dvadesetoj i dalje.

Sta biste, bre, rekli da na pitanje"ima li devojku" majka 20godisnjaka odgovori skruseno "pa, jos nema".

Da je jedini takav u gradu, da je homic, da mu nesto fali--nego je mamin sin. E, zato, mozda ova tema ima smisla!

Profesore ovde sigurno gresite. Devojke su itekako zainteresovane, samo su momci previse zauzeti drugim stvarima:poltika, kladionica, kafana...
Iz tog razloga nase devojke i govore da za njih nema momaka u gradu... samo ozenjeni!
0

#5 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer

Napisano: 30.08.09, 14:57

View PostLusio 1, on 14:15, 30. August 2009, said:

Profesore ovde sigurno gresite. Devojke su itekako zainteresovane, samo su momci previse zauzeti drugim stvarima:poltika, kladionica, kafana...
Iz tog razloga nase devojke i govore da za njih nema momaka u gradu... samo ozenjeni!

Sam potvrdjujes moju "gresku" da mamine sinove interesuju druge , a ne prve stvari!
Hajd' da pogresim jos jedanput: Ima i tih muskaraca koji ne mogu da nadju devojke(kojima su vaznije druge stvari, npr
lova, evrici, provod, kola, drugarice)pa zbog toga i govore da nema devojaka po gradu... samo udatih zena za ono prvo i pravo!

Ali da uprostimo:Ima nas svakakvih, al se razlikujemo-neki vole, a nekima je obaveza!
0

#6 Sirano  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer
  • Poruka: 2282
  • Pridružio se: 13.05.09

Napisano: 30.08.09, 17:32

View Postprof. Cobra, on 15:57, 30. August 2009, said:

Sam potvrdjujes moju "gresku" da mamine sinove interesuju druge , a ne prve stvari!
Hajd' da pogresim jos jedanput: Ima i tih muskaraca koji ne mogu da nadju devojke(kojima su vaznije druge stvari, npr
lova, evrici, provod, kola, drugarice)pa zbog toga i govore da nema devojaka po gradu... samo udatih zena za ono prvo i pravo!

Ali da uprostimo:Ima nas svakakvih, al se razlikujemo-neki vole, a nekima je obaveza!

G. prof. Cobra, nisam imao nameru da se uključujem na ovu temu, smatrjući je bespredmetnom i ne dovoljno vrednom pažnje, međutim, videh da ste ponovo naoštreni i ponovo, po ko zna koji put, zamenom teza, prilagodili temu svojim potrebama da olako zaključujete, da omalovažavate, da ishitreno donosite zaključke koje ni u jednom momentu i ne pomišljate da potkrepite validnim i prihvatljivim primerima, kao ni bilo kakvim dokazima, očigledno je da nemate poštovanja ni prema kome, nemate poštovanja prema ženskom rodu generalno, sada pokazujete i tendenciozno vređate i mladež, nazivajući ih "maminim sinovima", da li je moguće da u ovoj zemlji ne postoji baš niko ko je vredan, niko kome bi Vi ukazali barem osnovno, ljudsko poštovanje, možda pokušate da nam objasnite, koje su to "druge, a koje su prve stvari"! Da pokušate da nam objasnite koji su to "neki koji vole, a koji si to kojima je obaveza", kako izgleda voleti, a kako izgleda kada je to odaveza, šta je to voleti, a šta obaveza? U krajnjoj liniji, da li bi nam sebe svrstali u neku od navedenih kategorija, da li Vi volite ili imate obavezu?

S poštovanjem, Sirano
0

#7 Misel  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 2
  • Pridružio se: 06.09.08

Napisano: 30.08.09, 17:38

Niko ne može biti otet, ako ne želi biti otet.
0

#8 Blue Butterfly  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer
  • Poruka: 2414
  • Pridružio se: 01.11.07
  • Pol:ženski

Napisano: 30.08.09, 20:26

View PostMisel, on 18:38, 30. August 2009, said:

Niko ne može biti otet, ako ne želi biti otet.

100% tačno, u ovoj priči.
0

#9 Lidija Vuksanović  Korisnik je offline

• VII - Cornicen
  • Poruka: 3370
  • Pridružio se: 04.04.08

Napisano: 31.08.09, 02:24

Ne razumem mešanje u bilo čiji brak ili vezu. Tačno je da: "Niko ne može biti otet, ako ne želi biti otet".
Ružno je kad neko rastura nečiju porodicu i brak ili vezu! Ima dosta "slobodnih" devojaka, žena i muškaraca.
Lidija
0

#10 Le Soleil  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 440
  • Pridružio se: 05.08.09

Napisano: 01.09.09, 00:16

View PostSirano, on 18:32, 30. August 2009, said:

G. prof. Cobra, nisam imao nameru da se uključujem na ovu temu, smatrjući je bespredmetnom i ne dovoljno vrednom pažnje, međutim, videh da ste ponovo naoštreni i ponovo, po ko zna koji put, zamenom teza, prilagodili temu svojim potrebama da olako zaključujete, da omalovažavate, da ishitreno donosite zaključke koje ni u jednom momentu i ne pomišljate da potkrepite validnim i prihvatljivim primerima, kao ni bilo kakvim dokazima, očigledno je da nemate poštovanja ni prema kome, nemate poštovanja prema ženskom rodu generalno, sada pokazujete i tendenciozno vređate i mladež, nazivajući ih "maminim sinovima", da li je moguće da u ovoj zemlji ne postoji baš niko ko je vredan, niko kome bi Vi ukazali barem osnovno, ljudsko poštovanje, možda pokušate da nam objasnite, koje su to "druge, a koje su prve stvari"! Da pokušate da nam objasnite koji su to "neki koji vole, a koji si to kojima je obaveza", kako izgleda voleti, a kako izgleda kada je to odaveza, šta je to voleti, a šta obaveza? U krajnjoj liniji, da li bi nam sebe svrstali u neku od navedenih kategorija, da li Vi volite ili imate obavezu?

S poštovanjem, Sirano

Bravo Sirano! U potpunosti se slazem.
Prof. Cobra, molim Vas bez ljutnje, primetila sam da u mnogim Vasim postovima degradirate, omalovazavate i vredate zenski rod.
Bolje se suocite sa Vasim emotivnim problemom nego da ga projektujete na ovakav neprikladan nacin, koji je isuvise ocigledan.
Da, slazem se,
"Niko ne moze biti otet, ako ne zeli biti otet"
0

#11 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer

Napisano: 01.09.09, 00:43

Boze, boze, kako neki ljudi nemaju smisla za humor! E, to je pravi humor! Ko razume -shvatice!

Ups, da se ne pobegne od teme:neko ne moze da bude otet, cak iako zeli da bude otet.

Sto rece Dusko Radovic:Ko ne zna sta mu je, nek pogleda gde mu je, pa kad vidi gde mu je -to mu je.
0

#12 Snežana

Napisano: 01.09.09, 07:54

Tema mi je baš :D

Što reče Sirano da li se uopšte prilključivati.

Isto mi je za oba pola (za supruge).

Udala sam se sa čvrstom namerom, željom i nadom da mi je to prvi i poslednji put.

BRAK JE SVETINJA
0

#13 Zeleni Zub  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 564
  • Pridružio se: 12.09.07

Napisano: 01.09.09, 10:46

Svi koji kazete to se meni nikada nece desiti... zamislite se...
Kada vam se neko svidi, i poludite za tim nekim, da li uopste znate ista o njoj/njemu?!?!
Da li je u vezi, da li je udata/ozenjen... ili sl.?!?!

Slazem se sa tim da zena ima vise nego muskaraca ali ne i sa tim da nekoga treba zarobiti i cvrsto drzati da ga neko ne bi oteo.
Pristalica sam teorije da za svakoga na svetu postoji njegova odgovarajuca druga polovina, pitanje je samo da li cete je naci ili ne...
...Zeleni Zub se ne razlikuje mnogo od svojih prijatelja,
mandraka, fantoma i betmena.
Svestan svoje super moci,
Zeleni Zub poseduje istancan smisao za humor
kojim izbezumljuje svoje protivnike
a njih naravno ima mnogo...
0

#14 Snežana

Napisano: 03.09.09, 09:09

View PostZeleni Zub, on 11:46, 1. September 2009, said:

Svi koji kazete to se meni nikada nece desiti... zamislite se...
Kada vam se neko svidi, i poludite za tim nekim, da li uopste znate ista o njoj/njemu?!?!
Da li je u vezi, da li je udata/ozenjen... ili sl.?!?!

Slazem se sa tim da zena ima vise nego muskaraca ali ne i sa tim da nekoga treba zarobiti i cvrsto drzati da ga neko ne bi oteo.
Pristalica sam teorije da za svakoga na svetu postoji njegova odgovarajuca druga polovina, pitanje je samo da li cete je naci ili ne...

Nije sve u životinjskim instiktima!

Sa sviđanjem, upoznavanjem i sličnim aktivnostima sam završila kada sam se udala!
0

#15 Plava Trava Zaborava

Napisano: 03.09.09, 10:05

View PostZeleni Zub, on 11:46, 1. September 2009, said:

Vjerujem u ovu teoriju, kao što vjerujem da su polovine spojene samo jednom, po teoriji :)
0

#16 Lili Pa

Napisano: 05.09.09, 05:55

Ovu poruku je izmenio Lili Pa: 05.09.09, 05:57

Pod jedan:"Ne poželi ništa što je tuđe!" Ni muža!!
Slažem se da niko ne može biti otet ako to neće ALI:
U svakom braku, vezi, dođe do krize po nekad ili kad-tad. U tim trenucima čovek je renjiv, sklon "glupostima.. Dojadio mu "hleb"! Onda se pojavi neka sa "pogačom", deluje sve slatko u prvo vreme..
I tu je greška!! Ne treba ni da se pojavi!! Šta nju briga što je čovek zasićen "hleba", što mu škripi u vezi, što mu je dosadno ili ko zna šta sve ne.
Možda bi isti malo razmišljao, sačekao i prošao krizu da se nije našla NEKA da pokaže kako je (?)bolja, savršenija, pametnija, kako ga više voli (do neke druge prilike)...
I "stvar" bi prošla!! Neki bi ostali tu gde su i stvari bi se "sredile" kad ne bi bilo onih koje se upliću i "otimaju"!
Ima kriza koje su nepopravljive, to je već drugi padež!
Ipak, prvo treba pošteno okončati vezu pa hladne glave ući u drugu! A kad se glava "ohladi" možda se shvati da druga veza nije ni potrebna!
0

#17 vana_vuk  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 28
  • Pridružio se: 21.07.08

Napisano: 06.09.09, 20:07

View PostSnežana, on 10:09, 3. September 2009, said:

Nije sve u životinjskim instiktima!

Sa sviđanjem, upoznavanjem i sličnim aktivnostima sam završila kada sam se udala!

potpisujem od rijeci do rijeci
0

#18 Lusio 1  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 313
  • Pridružio se: 02.01.09

Napisano: 06.09.09, 21:18

Pa ja prosto vapim da budem otet i to ne jednom nego vise puta :D! A vi sve nesto protiv otimanja...
0

#19 Plava Ptica  Korisnik je online

• VI - Imaginifer
  • Poruka: 2878
  • Pridružio se: 06.02.09

Napisano: 16.01.10, 10:51

Ovu poruku je izmenio Plava Ptica: 16.01.10, 10:55

Otimanje? To bih svrstala u neku vrstu krađe.

Sasvim je sigurno da žena iz braka izlazi kada nije zadoljna a "ne zbog nekog dugog."

Muškarci retko imaju petlju da se razvedu, a da pri tom nisu obezbedili "drugu".

Čast izuzecima.

Brak jeste svetinja ukoliko ste iskreno u njemu, u svakom drugom slučaju je farsa na koju obe strane pristaju iz njima znanih razloga.
Svako ima pravo na svoje mišljenje,pa čak i ja
0

#20 Pumpkin  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1743
  • Pridružio se: 10.10.09

Napisano: 16.01.10, 13:22

View PostLusio 1, on 21:18, 6. September 2009, said:

Pa ja prosto vapim da budem otet i to ne jednom nego vise puta ;)! A vi sve nesto protiv otimanja...

:good: :yahoo: :good: :good: :good:

View PostPlava Ptica, on 10:51, 16. January 2010, said:

Sasvim je sigurno da žena iz braka izlazi kada nije zadoljna a "ne zbog nekog dugog."

Muškarci retko imaju petlju da se razvedu, a da pri tom nisu obezbedili "drugu".

Čast izuzecima.

Pa naravno, vi ste uopste mnogo iznad nas, posebno u tim moralno-sexualno-bracnim odnosima... i hrabrije ste od nas:

1 Zene su moralnije, prvo se razvedu, pa onda traze drugog... nikada nece prevariti svog muza, ili naci nekog drugog dok su jos u braku. :girl_haha:
2 Isto tako, zene se ne upustaju olako u bilo kakve sexualne odnose, ni pre braka, ni sa drugim muskarcima kada su vec udate. To rade samo muskarci. :good:
3 Za zenu je brak svetina, za muskarca nije... mi smo stoka., samo trazimo druge i to obavezno dok smo u braku, pre nego sto se razvedemo... pogotovo Balkanci, nismo mi tako hrabri kao nase Balkanke :rofl:
Naravno, cast izuzecima... :rolleyes:
I'm always looking for the sun...
0

• 1
  • 2
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu