Komplimenti koje su žene uputile muškarcima.
Napisano: 28.08.09, 15:19
Da li je veci broj ruznih naziva (sve ono suprotno komplimentu)koje zene izricu o muskarcima i da li je taj arsenal bogatiji?
Da li je emancipacija dosla i do toga da se zene udvaraju muskarcima i kako?
Sto pitanja-sto odgovora?
#2 Plava Trava Zaborava
Napisano: 28.08.09, 15:35
Svoje emocije zadržavam, ne djelim ih sa prijateljicama, a on uvijek zna šta mislim o njemu. Ne volim kada muškarac očekuje rječi, pa bile one i najljepše. Rječi ne znače ništa, znače samo iza djela iskazane.
Napisano: 29.08.09, 01:39
A da je to hvale vredna i teska vestina--potrudite se, probajte i zacas cete se uveriti i zapanjiti koliko je neverovatno
efikasna, korisna i lepa.
Dodje coveku da se zapita cemu su vas to mame ucile?
Napisano: 29.08.09, 18:16
Verbalni kompliment kod žene je retka pojava.
#7 Karamut.stari
Napisano: 24.10.09, 13:13
da li je to kompliment
nije imao velike uši
Napisano: 28.10.09, 23:02
Karamut.stari, on 13:13, 24. October 2009, said:
da li je to kompliment
nije imao velike uši
Ha, ha, ha... jeste kompliment je! Gde ces bolje priznanje?
#9 Lili Pa
Napisano: 30.10.09, 01:13
Ako nekom nešto od garderobe pristaje ili ima dobar parfem, frizuru i to umem da kažem. Zašto da ne ako je to istina!?
Imam onog mog već čuvenog majstora kome sam 100 puta rekla da je genije za sve moguće popravke po kući. On je ponosan kad to čuje, još kad sam mu JA to uputila, sav se raspilavi..(A zna se kako sam zahtevna kad su majstori u pitanju!)
Mislim da je uvek podsticajno uputiti kompliment, ali sa merom u pravom trenutku i za pravu stvar. IPAK, NE TREBA PRETERIVATI!
Napisano: 30.10.09, 01:18
Lili Pa, on 1:13, 30. October 2009, said:
Ako nekom nešto od garderobe pristaje ili ima dobar parfem, frizuru i to umem da kažem. Zašto da ne ako je to istina!?
Imam onog mog već čuvenog majstora kome sam 100 puta rekla da je genije za sve moguće popravke po kući. On je ponosan kad to čuje, još kad sam mu JA to uputila, sav se raspilavi..(A zna se kako sam zahtevna kad su majstori u pitanju!)
Mislim da je uvek podsticajno uputiti kompliment, ali sa merom u pravom trenutku i za pravu stvar. IPAK, NE TREBA PRETERIVATI!
Hm, najzad dugo ocekivani i toliko prizeljkivani pravi zenski glas razuma!
Uvek sam verovao da su zene po pitanju komplimenata mnogo racionalnije i da je njihov kompliment zato 2x vredniji.
E, sad sto mi to bas svako ne veruje, sta cemo?
Napisano: 30.10.09, 16:53
Napisano: 12.02.10, 02:57
Karamut.stari, on 13:13, 24. October 2009, said:
da li je to kompliment
nije imao velike uši
Kompliment nego sta! A i argument! Zacenuo sam se od smeha. Je li da nije i zito mlatio sa njim???
Aman. Mislim da mu usi i nisu nesto trebale. Sta mi sve palo na pamet bolje da ne pisem!
Svaka cast
VELIKI POZDRAV
Lucifer, on 23:02, 28. October 2009, said:
To je kao genocid. Pola sata se smejem covece. Tek sada sam shvatio njegov nadimak!!!
Napisano: 12.02.10, 07:08
Nisam moralista niti zastarelih shvatanja, sve to moze da bude divno [planirano cak]ali se zna da ne treba biti silovito i sa arogancijom, ne znam kakav sexepil da je u pitanju.
Napisano: 12.02.10, 14:16
Zara, on 7:08, 12. February 2010, said:
Nisam moralista niti zastarelih shvatanja, sve to moze da bude divno [planirano cak]ali se zna da ne treba biti silovito i sa arogancijom, ne znam kakav sexepil da je u pitanju.
Hvala, Zara! Upravo je tvoje objasnjenje osnova zbog koje sam se usudio da postavim temu:
ponovicu Tvoje reci "Meni je normalno da zena na fini nacin iskaze kompliment muskarcu, sarmantno mu
se udvara. Ali da mu pridje, razvali zvaku, satera ga uza zid i siluje na licu mesta(kao sto rade mlade devojke...
nije mi normalno!"
Dodajem: isto vazi i za Muske komplimente devojkama (zenama)!
Napisano: 12.02.10, 15:18
Nama trebaju drugačije stvari, one jednostavne.
Kad sve saberem, oduzmem se.
Napisano: 12.02.10, 19:51
dokući muškarca jer je suviše jednostavan za nju.
Svaka lepša polovica može imati svaku nežnost i
slatku sitnicu samo zato što poštuje i razume
svoga partnera i njegov stav.
Komplimenti su prijatni u svakom slučaju,
ali nisu toliko značajni za nas.
Umesto komplimenta treba braniti stavove i
podržavati ideje partnera, za početak bi i to bilo dovoljno.
Kad sve saberem, oduzmem se.
Napisano: 12.02.10, 22:49
SLD, on 2:51, 13. February 2010, said:
dokući muškarca jer je suviše jednostavan za nju.
Svaka lepša polovica može imati svaku nežnost i
slatku sitnicu samo zato što poštuje i razume
svoga partnera i njegov stav.
Komplimenti su prijatni u svakom slučaju,
ali nisu toliko značajni za nas.
Umesto komplimenta treba braniti stavove i
podržavati ideje partnera, za početak bi i to bilo dovoljno.
Poslednja stavka treba da bude prva a iz druge [razumevanje]proisticu predhodne tri.
Ne razumem samo ovo:zasto je zeni tesko shvatiti jednostavnog muskarca?
Zar nije logicnije da je teze shvatiti komplikovanog muskarca?
Ne vidim razlog da iz prilozenog, zena treba da bude superiornija?samo vishe postovana i voljena ako zasluzuje [naravno...
ps.hvala na odgovoru.
Napisano: 13.02.10, 00:45
Zara, on 7:08, 12. February 2010, said:
Svidja mi se ovo. Zaboravila si da upises toljagu u tekst. To je jedino sto ti zameram. Sve ostalo je OK
SLD, on 15:18, 12. February 2010, said:
Nama trebaju drugačije stvari, one jednostavne.
Prijaju naravno a ako razmislis doci ces do zaljucka sta zene postizu komplimentima.
Pozdrav
Napisano: 13.02.10, 00:54
Zoran Jovanovic, on 0:45, 13. February 2010, said:
Prijaju naravno a ako razmislis doci ces do zaljucka sta zene postizu komplimentima.
Pozdrav
A šta to postižemo bez" toljage" Zorane?
Čitam, čitam... i teško da lepu reč više ovde mogu da pronađem. Nebitno ko je piše, muškarac ili žena...