Provera legalnosti polovnjaka iz uvoza

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Na koji način možete da utvrdite da li je automobil iz uvoza legalan?

#1 Radivoje Bulatovic  Korisnik je offline

• II - Milites Gregarii
  • Grupa: Član
  • Poruka: 57
  • Pridružio se: 13.05.09
  • Pol:muški

Napisano: 15.08.09, 16:42

Interesuje me kako mogu pouzdano da utvrdim da li je automobil iz uvoza legalan. To mi ne bi bilo problem da kupujem od nekoga iz Srbije jer u policiji moze da se proveri vlasnistvo. Ovo je vec malo drugacija prica jer hocu da mi neko uveze preko grane a ne zelim da mi sutra oduzmu vozilo.
Svaki savet bi mi dobro dosao.
0

#2 Mara

• Grupa: Gost

Napisano: 15.08.09, 18:21

Ne znam kako, ali imam polovan auto, uvezen iz Nemacke, momak koji ga je vozio pre mene je sve sredio, vec je druga registracija prosla kod mene i sve je u redu.
Imas legalne sajtove za uvoz polovnih automobila, mislim da tu ne bi trebali biti problema.
Na taj nacin sam trazila auto, ali je sasvim slucajno iskrsla prilika i kupila sam direktno od momka kojem je ovaj auto bio ljubimac, pazio ga i mazio..
0

#3 Radivoje Bulatovic  Korisnik je offline

• II - Milites Gregarii

Napisano: 15.08.09, 19:31

View PostMara, on 19:21, 15. August 2009, said:

Ne znam kako, ali imam polovan auto, uvezen iz Nemacke, momak koji ga je vozio pre mene je sve sredio, vec je druga registracija prosla kod mene i sve je u redu.
Imas legalne sajtove za uvoz polovnih automobila, mislim da tu ne bi trebali biti problema.
Na taj nacin sam trazila auto, ali je sasvim slucajno iskrsla prilika i kupila sam direktno od momka kojem je ovaj auto bio ljubimac, pazio ga i mazio..

Ti si imala srece. Mnogi ludi koji preko grane uzmu automobil dozive neprijatnost da im ga prilikom registracije panduri oduzmu sa obrazlozenjem da je sumnjivo.
Video sam sjajne ponude kao npr. Skoda fabia za 3300 evra. Vrlo primamljivo, uvoz, placena carina i porez, kupac treba samo da ga registruje ali me bas to i plasi ako je bar 1000 evra jeftinije nego kod drugih, sumnjam da je ili kradeno ili negde trulo vozilo. Zato me zanima kako da proverim vlasnistvo vozila pre kupovine.
0

#4 Mara

• Grupa: Gost

Napisano: 15.08.09, 19:37

Ovu poruku je izmenio Mara: 15.08.09, 19:38

Jesam, imala sam srece, ali sam kupila od momka koji je vec uvezao i na sebe registrovao, zaista sam zadovljna, jos mu nije bio garaziran, a metalik je, i sluzi kao Sajvarac :blush:

Ako me ne bude mrzelo, potrazicu sajtove, mada imas i Moj Auto, mislim da sam tu gledala ranije
0

#5 Super novi bez imena  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 414
  • Pridružio se: 28.04.08

Napisano: 15.08.09, 19:58

auto moto savez srbije radi proveru automobila.komplet da li je lupan, farban, prekucavan, budzen
vidi na njihovom sajtu www.amss-cmv.co.yu.
pozzz...
0

#6 Radivoje Bulatovic  Korisnik je offline

• II - Milites Gregarii

Napisano: 18.08.09, 01:09

Хвала за сајт
0

#7 Super novi bez imena  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 20.08.09, 22:22

molim i drugi put, tu sam da pomognem
0

#8 Super novi bez imena  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 04.09.09, 20:09

ako treba jos neka pomoc u vezi kompijutera, automobila, knjigovodstva, zivotnog osigurnja... samo pitajte
za to sluze prijatelji... pozz...
0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu