Da li treba da plaćate kod hirurga u državnoj ustanovi?

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Da li imate takav slučaj da kada Vam treba hitna operacija, a nemate para? Da li plaćate socijalno i gde idu pare?

#1 Aladsin

• Grupa: Gost

Napisano: 03.11.07, 13:16

Reci cu vam moj slucaj, bio sam kod oralnog hirurga (drzavna ustanova) zbog zuba i cela stvar (operacija i protetika) kosta blizu 50.000 din. Pitao sam za ratu, odgovor je NE. Socijalno??? Pitao sam se kako do gotovine? Tesko... Nasao sam spas u sindikatu koji su u medjuvremenu napravili ugovor sa privatnim stomatologom i daju na vise mesecne rate.
Pa, narode tema je otvorena... da li imate takav slucaj kada vam treba hitna operacija, a nemate para?
Da li placate socijalno? Sta rade socijalni i gde idu pare? Neka mi pojasni pravnim putem, kako bi se zalili na rad od lekara pa do ministra zdravlja?
0

#2 Master Yoda  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Grupa: Član
  • Poruka: 159
  • Pridružio se: 13.09.07
  • Pol:muški

Napisano: 09.11.07, 22:15

Još jedno pitanje, na koje je odgovor: ovo je Srbija.

1. socijalno država "uteruje" svima. A od toga nema ništa.
2. od žalbe - mrka kapa. koliko sam gledao na TV-u, za krađu dece, greške lekara i sl. nema pomoći
što se kaže: "možeš da se žališ pred skupštinom" :sarcastic_hand:
3. jedino rešenjeza sada je - bolje sprečiti nego lečiti
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
0

#3 dusala  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 267
  • Pridružio se: 18.10.07
  • Pol:ženski

Napisano: 14.11.07, 11:56

secam se dobro reci svoje Nane koja danas nije medju zivima... deco nije mi zao sto cu umreti, al mi je zao sto ce te i vi proziveti isto teska vremena... pitam kako Nano, a ona ce, prvo od zdravlja i kaze nailzai isto ono vreme kad su doktori naplacivali i to velike pare za svoje znanje-lecenje ljudi (u njinom vremenu zivota) e toga se bojim evo ide vama, pa dobro pitam je kako su se lecili oni koji nisu imali para... kako drugo kaze ona umirali su bez pomoci...
to je evo tacno, i znaci ako nemas pare da se lecis i uslova da se snadjes onda samo ocekuj smrt...
Srecnica
0

#4 Blue Butterfly  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer
  • Poruka: 2414
  • Pridružio se: 01.11.07
  • Pol:ženski

Napisano: 26.11.07, 22:33

Eeeee, patili smo za kapitalizmom i demokratijom. Trazili smo - gledajmo!
0

#5 dj.mr.schultz  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 13
  • Pridružio se: 29.09.10
  • Pol:muški

Napisano: 29.09.10, 03:13

Naravno da Ne ali mi smo ih tome naučili "sa poklonima"e tu imam iskustva... :secret:
Rad oslobadja-od nerada
0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu