Da li neko ima iskustva sa ovim automobilom? Kako vas je sluzio, koliko je zahvalan za odrzavanje, sobzirom da su osnovni delovi od Renoa (znavi skupi), da li je to slucaj i sa ovim modelim ili je podnosljivo?
Razmisljam o ovom automobilu (benzinac) zato sto do 5 godina stara Solenca kosta od 2500 do 3500 evra a osnovna verzija je bila oko 5000 evra nova. To je od prilike koliko i nov Jugo a opet ne mogu da se porede. Sad, nepoverljiv sam malo prema rumunskom vozilu i ne znam koliko mu kosta odrzavanje. Zato bih voleo da cujem misljenje onih koji su je vozili.
Saveti vezani za automobil Dacia Solenca. Iskustva sa automobilom Dacia Solenca, kako vas je služio, koliko je zahvalan za održavanje?
Napisano: 02.08.09, 14:03
Ako su Rumuni Solencu dobro odradili kao Logana, onda je u redu.
Ne znam kako se kreću cene prvih uvezenih Logana, recimo da i oni imaju već oko 5-6 godina. Logana bih mogla da preporučim. Cene delova ne znam, jer još ništa ne menjamo (4 godine).
Ne znam kako se kreću cene prvih uvezenih Logana, recimo da i oni imaju već oko 5-6 godina. Logana bih mogla da preporučim. Cene delova ne znam, jer još ništa ne menjamo (4 godine).