Ok, najrevnosnije smo protiv toga da homoseksualni par usvoji i vaspita 'njihovu'decu. Lepo!
A sada ono sto nije retoricko pitanje, ono sto se dogadja u stvarnosti:
-Kako vi, "molicu lepo", znate da vase dete vec nije vaspitavano od strane homoseksualca, pa makar i na najdiskretniji nacin?
O, ne mislim u skoli, ne mislim u crkvi- nego tamo gde se sve i dogadja, diluje droga i slicno!Na ulici! Medju drugarima!
Kako? Medju drugarima nema ovisnika i homoseksualaca?
Vi ne znate nijednog vrsnjaka vase dece-homoseksualca? Iskreno, ne znam ni ja.
Ma, da nije sve ovo sto ja pisem "plod iskrivljene maste"?
Kako neko može da spreči da homoseksualci vaspitaju njegovu decu?
#2 Mara
Napisano: 12.07.09, 11:16
Ovu poruku je izmenio Mara: 12.07.09, 15:25
@ prof. Cobra, imam utisak da uvek nesto sumnjate. Zasto?
Dete kada nam"izdje na ulicu" je vec skoro formiran covek. Ili nam ulica vaspitava decu od samog starta?
Svoj stav prema homoseksualizmu sam iznela u vise navrata, ne podrzavam ga, mozda i nemam nista protiv, ali van moje kuce,
Decu vaspitavaju roditelji, skola, mediji, ali ne mozemo osporiti ni uticaj drustva i ulice.
Koliko roditelji poznaju svoju decu i odmah primete neke stvari koje nisu "na mestu"?
Ovde cu vam dati i odgovor zasto se osecam pomalo elitno. Upravo zato sto sam uspela da svoju decu izvedem na pravi put (u ova blesava vremena).
Nisu narkomani, nisu homoseksualci, ne konzumiraju drogu, a stekli su odlicno obrazovanje.
I da se vratimo na naslov teme: Kako mislite da treba spreciti da nam homosekcualci vaspitavaju decu?
Sta ce nasa deca u drustvu homoseksualaca?
Zar nije ona: "slican se slicnom raduje"?
Dete kada nam"izdje na ulicu" je vec skoro formiran covek. Ili nam ulica vaspitava decu od samog starta?
Svoj stav prema homoseksualizmu sam iznela u vise navrata, ne podrzavam ga, mozda i nemam nista protiv, ali van moje kuce,
Decu vaspitavaju roditelji, skola, mediji, ali ne mozemo osporiti ni uticaj drustva i ulice.
Koliko roditelji poznaju svoju decu i odmah primete neke stvari koje nisu "na mestu"?
Ovde cu vam dati i odgovor zasto se osecam pomalo elitno. Upravo zato sto sam uspela da svoju decu izvedem na pravi put (u ova blesava vremena).
Nisu narkomani, nisu homoseksualci, ne konzumiraju drogu, a stekli su odlicno obrazovanje.
I da se vratimo na naslov teme: Kako mislite da treba spreciti da nam homosekcualci vaspitavaju decu?
Sta ce nasa deca u drustvu homoseksualaca?
Zar nije ona: "slican se slicnom raduje"?
#3 EdiD
Napisano: 12.07.09, 19:49
prof. Cobra, on 2:15, 12. July 2009, said:
Ok, najrevnosnije smo protiv toga da homoseksualni par usvoji i vaspita 'njihovu'decu. Lepo!
-Kako vi, "molicu lepo", znate da vase dete vec nije vaspitavano od strane homoseksualca, pa makar i na najdiskretniji nacin?
O, ne mislim u skoli, ne mislim u crkvi- nego tamo gde se sve i dogadja, diluje droga i slicno!Na ulici! Medju drugarima!
Još ti fali i ovo: Kako znamo da se naše dijete ne druži sa pripadnicima suprotnog političkog mišljenja.
Gore je biti lopov nego p****r, gore je biti licemjer nego p****r i.t.d.
Moja kči se od obdaništa druži sa dječakom za kojeg se odmah vidjelo da će biti "homić" i "fala bogu"iz-
rastao je u velikog zdravog pedera i kao takav je dragi gost u našoj kući.
I
Napisano: 12.07.09, 20:00
Decu vaspitavaju u kući, školi. Moguće je da će se dete dresti sa homoseksualcem, pa i družiti sa njim... ali ga isti neće vaspitavati. Čak i da je profesor u pitanju on radi svoj posao, njegova sexsualna opredeljenost nema veze sa profesijom.
Svako ima pravo na svoje mišljenje,pa čak i ja
Napisano: 12.07.09, 20:09
Homoseksualac se rodio iz heteroseksualne veze, znači nije vaspitanje dovelo do homoseksualnog opredeljenja.
Ne razumem kako bi to neko mogao da vaspitava moju decu, pa valjda je to bio moj posao. I kao što Mara reče, ponosim se onim što su postali...
Ne razumem kako bi to neko mogao da vaspitava moju decu, pa valjda je to bio moj posao. I kao što Mara reče, ponosim se onim što su postali...
Napisano: 12.07.09, 20:34
Ja mislim da se homoseksualci radjaju! { greska prirode }
Vaspitanjem se pokusava ispraviti ta devijacija. prem da to tesko uspeva, nemoze se protiv prirode.
Licno mislim da treba razgraniciti profesiju od seksualnog opredeljenja. Ali se postavlja pitanje koliko su to homoseksualci u stanju?
Moje dete u svakom slucaju JA vaspitavam pa tek posle ucitelji, profesori, drustvo, ulica...
Vaspitanjem se pokusava ispraviti ta devijacija. prem da to tesko uspeva, nemoze se protiv prirode.
Licno mislim da treba razgraniciti profesiju od seksualnog opredeljenja. Ali se postavlja pitanje koliko su to homoseksualci u stanju?
Moje dete u svakom slucaju JA vaspitavam pa tek posle ucitelji, profesori, drustvo, ulica...
UPOZNAJ TIŠINU I TMINU
Napisano: 12.07.09, 22:46
Plava Ptica, on 21:00, 12. July 2009, said:
Decu vaspitavaju u kući, školi.1. Moguće je da će se dete sresti sa homoseksualcem, pa i družiti sa njim... ali ga isti neće vaspitavati.[/u]2. Čak i da je profesor u pitanju on radi svoj posao, njegova sexsualna opredeljenost nema veze sa profesijom.
1. Ovakav stav je idealisticki:U svakoj grupi ce biti npr po jedan homo. Oni ce se naci medjusobno.
Na ostale nece siriti homo stav ni uticati. Niti vaspitavati svojim primerom. Cista utopija!
2. Ovakav stav je super idealisticki:On radi svoj posao, a njegova sex opredeljenost nema veze s profesijom.
[u]Pa i nema s "profesijom "nego sa decom!
Napisano: 13.07.09, 13:38
EdiD, on 20:49, 12. July 2009, said:
Još ti fali i ovo: Kako znamo da se naše dijete ne druži sa pripadnicima suprotnog političkog mišljenja.
Moja kči se od obdaništa druži sa dječakom za kojeg se odmah vidjelo da će biti "homić" i "fala bogu"iz-
I
I
Sve je to lepo i krasno, ali da li bi isto tako razmišljao i da umesto ćerke imaš sina?
Ipak je to nešto sasvim drugo...
#9 EdiD
Napisano: 13.07.09, 14:59
Tara, on 14:38, 13. July 2009, said:
Sve je to lepo i krasno, ali da li bi isto tako razmišljao i da umesto ćerke imaš sina?
Da se pohvalim, imam ja i sina, a i on je sa Joškom u dobrim odnosima...
Ma ljudi moji što se bojite homića. Od njih su mnogo gori i za okolinu pogubniji npr.narkomani.