Da li znate neki grad u kome je uvek u julu klima takva kao što je kod nas danas? Koji bi to grad bio?
Napisano: 09.07.09, 23:18
Hoce li opet doci do izrazaja nasa navika da kukamo kad je leto zarko, kad je susno, kad je kisovito, kad je bas takvo-kakvo je?
Ali, za ozbiljno:Da li znamo neki grad u kome je uvek u julu klima takva kao sto je kod nas danas?
Koji bi to grad bio?
Po tom Ispadne onda da svakog leta nas grad sheta po geografskoj karti po nekom proizvoljnom redu.
Usput-sta je sad sa onim ubedjenim narikacama o globalnom otopljavanju? Cute li, bar malo? Ili opet kongresno letuju?
Ali, za ozbiljno:Da li znamo neki grad u kome je uvek u julu klima takva kao sto je kod nas danas?
Koji bi to grad bio?
Po tom Ispadne onda da svakog leta nas grad sheta po geografskoj karti po nekom proizvoljnom redu.
Usput-sta je sad sa onim ubedjenim narikacama o globalnom otopljavanju? Cute li, bar malo? Ili opet kongresno letuju?
Napisano: 21.07.09, 17:04
prof. Cobra, on 0:18, 10. July 2009, said:
Hoce li opet doci do izrazaja nasa navika da kukamo kad je leto zarko, kad je susno, kad je kisovito, kad je bas takvo-kakvo je?
Koji bi to grad bio?
Koji bi to grad bio?
Dočekali smo i letnje leto!
Napisano: 16.08.09, 14:19
Ima li neko ko sme da 'prizna' da je ovo najbolje leto koje smo imali za zadnjih, 'ajde', 5 godina!
Sve feste su odrzane po pristojnim letnjim temperaturama, sve do danas kad se zavrsio Beer fest.
'Ajde, sme li neko da bude toliko iskren pa da prizna da nas je onaj odozgore castio necim lepim!
A, ako nije ovako, na koliko biste stepeni Celzijusa vi nastelovali leto, kad biste mogli?
(Kazu da je u Zambiji vecno prolece, da li je to ovako?)
Sve feste su odrzane po pristojnim letnjim temperaturama, sve do danas kad se zavrsio Beer fest.
'Ajde, sme li neko da bude toliko iskren pa da prizna da nas je onaj odozgore castio necim lepim!
A, ako nije ovako, na koliko biste stepeni Celzijusa vi nastelovali leto, kad biste mogli?
(Kazu da je u Zambiji vecno prolece, da li je to ovako?)
Napisano: 16.08.09, 14:22
Profesore Vi kao da ste zaboravili pocetak leta i one kise, oluje...
Life Is Too Short To Fuck Ugly People !
Napisano: 16.08.09, 21:05
Mnogo kiše, a onda sparina... malo sunca, opet kiša... pamtim i lepša leta.
#7 EdiD
Napisano: 16.08.09, 21:11
Ja ne! Možda zbog godina? Ovo mi je najtoplije ljeto do sada. Dugo toplo ljeto!
Napisano: 16.08.09, 21:23
Napisano: 16.08.09, 22:15
Marim, sve je dobro onoliko koliko se svako sam potrudi za sebe.
Vreme kao vreme nista ne znaci.
Moze sve da bude divno a da je covek nesrecan, ili obratno, mozda sam malo promasila temu, ali nekako nije mi presudno
Vreme kao vreme nista ne znaci.
Moze sve da bude divno a da je covek nesrecan, ili obratno, mozda sam malo promasila temu, ali nekako nije mi presudno
Feniks se uvek dize iz pepela
Napisano: 16.08.09, 22:24
Pa to je samo moje iskreno razmisljanje, kao i ono ZAVISI SA KIME SI
Feniks se uvek dize iz pepela
Napisano: 17.08.09, 06:20