Како ли ће тек изгледати на административном прелазу кад их буде дупло више
Danas je povodom Vidovdana krenula grupa bajkera iz Beograda u Kosovsku Mitrovicu. Tamo će biti održan rok koncert.
Napisano: 28.06.09, 17:59
Данас је поводом Видовдана кренула група бајкера из Београда у Косовску Митровицу. Тамо ће бити одржан рок концерт. На путу ка Косову треба да им се придруже бајкери из многих градова Србије, Републике Српске и Црне Горе.
#2 Snežana
Napisano: 29.06.09, 08:29
Tužno je što nešto ovako ne prikažu na našim programima. Gora nam je cenzura nego ikada (Mada je to sasvim druga tema)
Hvala za obaveštenje. Ako nađeš još nešto u vezi ovoga molim te postavi.
Unapred hvala!
Unapred hvala!
Napisano: 29.06.09, 10:53
Snežana, on 9:29, 29. June 2009, said:
Tužno je što nešto ovako ne prikažu na našim programima. Gora nam je cenzura nego ikada (Mada je to sasvim druga tema)
Unapred hvala!
Unapred hvala!
Имам још нешто што сам сликао али сада журим. Поставићу касније и слике.
Што се тиче цензуре, наравно да неће приказати тако нешто јер ти људи сматрају да је КОСОВО СРБИЈА за разлику од наше владе која и контролише медије.
#4 Snežana
Napisano: 29.06.09, 11:11
Radivoje Bulatovic, on 11:53, 29. June 2009, said:
Имам још нешто што сам сликао али сада журим. Поставићу касније и слике.
Што се тиче цензуре, наравно да неће приказати тако нешто јер ти људи сматрају да је КОСОВО СРБИЈА за разлику од наше владе која и контролише медије.
Mogu ti reći da sam baš izazvana ovom medijskom cenzurom ako Vidovdana i otvorila novu temu.
Volela bih da kada budeš imao više vremena postaviš i te dodatne informacije.
U isćekivanju...
#7 Plava Trava Zaborava
Napisano: 20.08.09, 17:54
Radivoje Bulatovic, on 18:59, 28. June 2009, said:
Данас је поводом Видовдана кренула група бајкера из Београда у Косовску Митровицу. Тамо ће бити одржан рок концерт. На путу ка Косову треба да им се придруже бајкери из многих градова Србије, Републике Српске и Црне Горе.
Lijepo je sve ovo, vidjela sam na još jednom forumu da su se bajkeri ponovo organizovali, generacije "dijece cvijeća", uživaju i svaki vikend idu negdje, na slikama sve djeluje fantastično i opušteno, ima miris sretnog vrijemena.