Crocs - Plastične papuče

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Da li ste probali plastične papuče Crocks? Nastale su 2002. godine u Kanadi kao deo opreme za jahte, zbog mekanih đonova kako se lak ili plastika ne bi oštetili.

#1 Catwoman  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Grupa: Član
  • Poruka: 453
  • Pridružio se: 14.09.07
  • Pol:ženski

Napisano: 16.06.09, 08:50

• Attached Image: 1.jpg
  • Attached Image: 2.jpg
  • Attached Image: 3.jpg
Crocs - Plastične papuče koje će vam pomoći da izgledate kao kralj svih luzera, odnosno kao bar pola planete Ako ste se pitali šta je tajna modnog samoubistva ljudi iz Amerike, Rusije, Češke i drugih zemalja gde žive ljudi operisani od modnog ukusa otkrićemo vam ovu tajnu čuvanu godunama - to su grozne Crocs plastične papuče.

Nastale su 2002. godine u Kanadi kao deo opreme za jahte, na kojima je bitno da se koriste cipele mekanih đonova kako se lak ili plastika ne bi oštetili. Njihovim tvorcima ni na kraj pameti nije bilo da bi poneko poželeo da ih nosi bilo gde sem na bar 5 kilometara od obale i najbliže civiliacije. Onda su ljudi shvatili da su udobne, pa su počeli da ih nose i van svojih skupocnih brodova. Pre 2 godine izabrane su za jedan od 10 najgorih ikada izmišljenih stvari za muškarce, a na Facebook postoji grupa sa 1.4 miliona članova koji traže zabranu ovog proizvoda. To ipak nije sprečilo pola planete da uživa u jednoj od dvadesetak boja i blagodetima ovog uništitelja mode. Za potpune luzere koji čak žele i da opreme svoje plastične papuče tu su Jibbitz dodaci, pa možete da dodate i figurice, cvetiće ili likove iz crtaća. I nemojte pokušavati da u Crocs papučama idete u Italiju, tamo modna policija hapsi za tako ozbiljne prekršaje poput nošenja ovako nečega. A mi se potpuno slažemo.

E ovo kaze domino magazin... a sta vi mislite o njima?

Ja bih se slozila sa svim gorie sto je napisano.
0

#2 moun

• Grupa: Gost

Napisano: 16.06.09, 12:10

Ove prve na slici, videla sam po hotelu u Grckoj. Nose ih kao, , radne''.
Da nisu udobne ili funkcionalne, verovatno nebi.
Nisam probala, samo javljam sta sam videla. Toliko. :girl_smile:
0

#3 istina87  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 721
  • Pridružio se: 23.11.07

Napisano: 16.06.09, 12:41

Ocajno izgledaju ali su vjerovatno toliko udobne da je izgled nebitan. Kome prija neka ih nosi :girl_smile:
Bez komentara! U cutanju je sigurnost...
0

#4 Blue Butterfly  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer
  • Poruka: 2414
  • Pridružio se: 01.11.07

Napisano: 16.06.09, 13:52

Videla sam ih kod neke dece u ulici, pa sam mislila da se prave samo kao dečje. Na odraslima ih nisam viđala.
Nikada ih ne bih nosila, moj izbor (za oko kuće) su klompe, isključivo drvene, već dugi niz godina.
0

#5 shinen  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 925
  • Pridružio se: 07.02.09

Napisano: 16.06.09, 14:02

Ne želim da se ponavljam, ali-dali su ove papuče jedina glupost koju smo mi oduševljeno prihvatili?
...prostor je brzina uma
što sama sebe obmotava.
Lebdeću u mestu,
a stizaću i nestajaću
u vremenu...
0

#6 Catwoman  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 453
  • Pridružio se: 14.09.07

Napisano: 16.06.09, 14:06

Ne, nisu ali je tema o njima.

Mozda se nekome svidjaju, mozda neko ima pozitivna iskustva... zelim da vidim misljenje ostalih.
0

#7 Jaca  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1340
  • Pridružio se: 10.10.07

Napisano: 16.06.09, 14:31

Uzasno izgledaju, mislim da to ne bih nikada obula. A druga stvar je sto ih svi nose. Ne podnosim uniformisanost nikakvu.
Life Is Too Short To Fuck Ugly People !
0

#8 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer
  • Poruka: 4568
  • Pridružio se: 15.06.08
  • Pol:muški

Napisano: 16.06.09, 23:23

Pitanja:
1. Kolika im je cena, u proseku, za odrasle?
2. Ima li ih u beloj boji?(ili u "pristojnim"-"mekim"nijansama)
3. Jesu li zbilja tako ugodno meke?
4. Zasto bi nesto sto je u tako jarkim bojama bilo gore nego "mrtvacke"boje koje su se do sada nosile?
5. Zasto bi neko trazio zabranu proizvoda ako milioni "glasaju"-"za"(i nisu stettne po zdravlje)?
6. Zar zbilja nije ugodnije stanarima solitera da im komsije iznad nose meke umesto drvenih koje lupaju?
7. Nije li ovo, mozda, najmanja glupost kojom bismo sebe opteretili?
Necu da pitam vise! Napomena:ko hoce, moze pitanja smatrati retorickim-dakle bez potrebe da odgovori.pozz
0

#9 Jaca  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1340
  • Pridružio se: 10.10.07

Napisano: 18.06.09, 12:33

1. Ni malo nisu jeftine, Crocs original - oko 3000 din pa navise. Cena nije mala, za ruzno parce plastike.
Ima kod Kineza da se kupe neke kopije za 500 din, ali sam cula da se u njima noga usmrdi u roku od 15 min.

2. Ima u svim bojama - 30-tak boja

3. Videla sam i bolje, jeftinije i lepse.

4. Ne radi se o bojama vec o uniformisanosti i ruznom dizajnu.

Malo mi je suludo oduvek bilo da nosim nesto sto svaka druga osoba ima na sebi. Bezim od one cuvene "Gde svi tu i mali Mujo... "
Ne volim da izgledam isto kao i vecina. Ako je vec u pitanju udobnost (a nije nam bitno kako izgleda), ajde onda svi da idemo goli, mozda nam je tako najudobnije.
Life Is Too Short To Fuck Ugly People !
0

#10 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer
  • Poruka: 4568
  • Pridružio se: 15.06.08
  • Pol:muški

Napisano: 20.06.09, 13:23

Videh da nekim devojkama lepo stoje bele. Bejah u prilici da probam jedne i videh da su meke i udobne.
Juce kupih u nekom nazovi metrou(nekoj radnjici sa obucom)jedan par tamno plavih za "probnu voznju"za 500din.
Pa, videcemo, tako je bilo omalovazavanja i za prve havajke, japanke, isusovke, a sada svi nose i ne" trepcu"
A, sto se tice modnog samoubistva, shvatio sam odavno da se 'svetu ne moze ugoditi'.pozz.
0

#11 Black Mamba  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 176
  • Pridružio se: 26.02.08

Napisano: 20.06.09, 22:51

:bad:
0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu