Pecarosi, gde ste?

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Da li je moguće da se nijedan pecaroš nije uhvatio kompjutera?

#1 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer
  • Grupa: Član
  • Poruka: 4568
  • Pridružio se: 15.06.08
  • Pol:muški

Napisano: 11.06.09, 11:43

Da li je moguce da se nijedan pecaros nije uhvatio kompjutera?

Da li je istinita teza da se kod nas tolerise sam jedan porok? Mozete da pecate, to je ok, ali i da jurite (na to)jos i zene!
To vam okolina nece oprostiti.

Zar je moguce da su presahle sve ribolovacke price i ribolovci postali preskromni?

Mozda ovo nije mesto za smirene i strpljive?

Zar je moguce da je jedna "obicna"tastatura komplikovanija od svih ribolovackih vestina i dovitljivosti? :secret:

Dobar je i samo jedan odgovor na jedno od ovih pitanja! :bye:
0

#2 Gost iz Coska  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 48
  • Pridružio se: 29.05.09

Napisano: 12.06.09, 18:43

Кренимо редом:

Могуће јер је сезона!

То је већ пропала ствар јер сада и супруге риболоваца иду са њима па тако можеш и сам да претпоставиш.

Нису приче пресахле, ал овде нема шта да се цугне и мегне па тако није интересантно бити ту, а и лап топови не подносе кишу и маглу у зору баш најбоље.

Није компликована, али кад треба спремати опрему, мамце и остало онда за тастатуру остаје само време ловостаја или дебелог мраза кд је све оковано ледом.

Јел доста одговора?

ево једног риболовачког и анти риболовачког вица мада мислим да га знаш:

Стоје на обали два риболовца старији и млађи.Старији сваког часа ухвати по неку рибу а млађи никако да упеца нешто.Дојафди млађем риболовцу таква ситуација па упита старијег у чему је тајна.

Нема тајне -одговори старији риболовац - само бацај удицу на ону страну на којој ти је она ствар.

Проба млађи и стварно ствар ради ствар на лево он баци удицу у лево и ето рибе.Премести ону ствар на десно баци удицу десно и опет ето рибе.Сав одушевљен упита старијег риболовца 

"добро, а шта раде они који ону ствар носе право!"

" Е сине"одговори старији риболовац "они су сад код наших жена а не овде"
Кад би људска глупост била свемирско гориво,

Земља би се свемиром кретала брзином мисли.
0

#3 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer

Napisano: 13.06.09, 13:26

Ovu poruku je izmenio prof. Cobra: 29.11.09, 21:06

Ih, taman sam se uplasio da je tema dibidus propala, kad ono Gost iz coska spasava stvar na pravi ribolovacki nacin --
jednim dobrim vicem(kojeg nisam znao, a sad znam).
Usput, imao sam tecu, sumadinca, koji je poslom ostao u Bihacu i pecao na Uni svaki bogovetni dan i zbog toga tamo
ostao dvadesetsk godina. Meni je, kao klincu, bilo neverovatna ta strast da ustane u 3h u zoru, ode vozom deset km uzvodno,
obuce cizme i musicari do 9h, vrati se i, posto je bio direktor skole, odradi svoje radno vreme-malo u jednoj, malo u drugoj
smeni, popodne opet sam "mota"musice i sprema se za sutrasnji ribolov. Uvece legne rano("sa kokoskama").
Cela porodica je bila super u istom njegovom stilu.
Da jos ima takvih "ludaka"vidljivo je i ovde na Savi. Uzgred, dva moja brata od strica su "zarazeni "istom boljkom:
sve slobodno vreme, posebno vikende, provedu odlazeci kolima na neku reku. More ih uopste nikada nije privlacilo!?
0

#4 uegrad  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 11
  • Pridružio se: 11.09.11

Napisano: 12.09.11, 11:15

Evo da se javi i jedan noviji clan foruma. Malo da pomogne ovu temu, mada su svi pecarosi otisli na ove forume koji su bas samo za ribolov... :s
Sta da kazem, pecam, ali u zadnje vreme ne toliko cesto... kad sam bio mladji vise sam isao, i to uglavnom na Djetinju, posto sam iz Uzica. Ponekad odem i na Zaovine. Tu mi je jedan od drugara uhvatio skoro jednu poprilicno dobru stuku... a ja sam na mepsa uhvatio neku bodorku na Vrutcima pre mesec dana... pravcio sam kolegi drustvo, i ja maznuh na njegov stap jednu a on nista... :) mada, nismo se ni bavili mnogo, mozda nekih sat vremena... eto... malo da pokrenemo temu...
0

#5 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer

Napisano: 12.09.11, 16:05

• Attached Image: Mladen Mladen Kandić75kb.jpg
Zadnja vest iz Amerike: Pošao naš komšija Z. B.na mesec dana kod sestre u Ameriku, blizu Njujorka,
noseći odavde štapove za ribolov.
Svi se ovde pitaju kako su ga pustili carinici i zašto tamo ne iznajmi opremu za 5 $.

Kad se Z. B.vrati, odmah s vrata, kad je mene video, reče ''Pozdravio vas je M. K., njujorški nastavnik fizičkog,
kojeg mi je sestra preporučila da me odvede na dobra pecaroška mesta. M. K. je nekada u mom kraju, u N. Bgd, bio
nastavnik fizičkog i polagao na DIFu Biomehaniku, koju smo za njegov ispit na jednom splavu na Savi malo
protabirili. A, bio je i nastavnik sestri Z. B-a.
Na moje pitanje kako se uopšte sretoše u Americi, ZB reče:Hej, Amerika je mala!

Evo slike našeg amerikanca:
0

#6 uegrad  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 11
  • Pridružio se: 11.09.11

Napisano: 13.09.11, 10:49

Moram da javim vesti iz kraja za sve kolege. Neki Novosadjeani su se proslavili ovih dana na Vrutcima, uglavnom su vatali sarana i to je bilo primeraka i po 10-ak kilograma :) Pa ko voli, nek izvoli... ostavicu vam i jedan zanimljiv link, radi lakseg snalazenja, to vam je prezentacija jezera, skoro sam je nasao na pretrazivacu... tice se bas tog jezera. Bistro!

http://www.jezerovrutci.com
0

#7 pecaros  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 3
  • Pridružio se: 20.12.11

Napisano: 21.12.11, 02:13

sad odmaramo ponekad izadjemo.pripremamo se za sledecu sezonu.

evo najbolji mamac za sarana.a i za soma.Attached Image: 22769_108175372527418_100000048660038_222063_7136462_n.jpg

ja pecam samo sarana.na Tisi evo mog radnog mestaAttached Image: 092911153703.jpg
0

#8 kornjaca  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 2
  • Pridružio se: 21.01.12

Napisano: 21.01.12, 23:21

Pozdrav za sve ribolovce (u vodi i na suvom)!
Da li neko od vas MUSICARI?
0

#9 pecaros  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 3
  • Pridružio se: 20.12.11

Napisano: 22.01.12, 15:22

View Postkornjaca, on 21.01.12, 23:21, said:

ja sam musicario ustvari morao sam polagati musicarenje dabih mogao dobiti god.dozvolu za pecanje u svici.
0

#10 kornjaca  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 2
  • Pridružio se: 21.01.12

Napisano: 22.01.12, 19:11

View Postpecaros, on 22.01.12, 15:22, said:

ja sam musicario ustvari morao sam polagati musicarenje dabih mogao dobiti god.dozvolu za pecanje u svici.

Polagao??? Gde?
0

#11 pokorni  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 293
  • Pridružio se: 31.01.11

Napisano: 03.03.12, 19:20

View Postkornjaca, on 21.01.12, 23:21, said:

A sta ti to?:secret:

Pecam sta mi je u dometu, jer sam lud
0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu