Univerzijada kao Unezverijada

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Univerzijada kao Unezverijada! Negde usred organizacije nasta lom oko izmeštanja Roma, prvo radi Delta centra, sad zbog jedne raskrsnice.

#1 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer
  • Grupa: Član
  • Poruka: 4568
  • Pridružio se: 15.06.08
  • Pol:muški

Napisano: 15.05.09, 13:42

Univerzijada kao Unezverijada ! Sve u zadnjem momentu! Pravi"nas"obicaj. Cirkus (show)must go on!
Negde usred svega nasta lom oko izmestanja Roma, prvo radi Delta centra, sad zbog jedne raskrsnice.
Usred svega opet lom oko para, pa uhvatise Pirocanca Djelica da pazi na pare, kad je glavno podrpisano, da
"zatvori" finansijsku konstrukciju. Zivi bili, opet ce Romi biti na tapetu! Podsetise me na vic u kome psu(bokseru)
svakog dana po malo seku rep da ga ne bi bolelo kad bi mu odjednom odsekli.
0

#2 Riziko  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 351
  • Pridružio se: 14.09.07

Napisano: 16.05.09, 14:06

Hleba i igara.
Uvek bilo i bice. Samo sto ovi lopovi kradu toliko da ne preostaje za hleb.

Srbija nije bolje ni zasluzila. U starom Rimu su se ipak menjale porodice koje su vladale, a ovde isti opstaju - iskljucivo zaslugom naroda.
Nisu političari krivi. Narod koji ih bira je kriv.
0

#3 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer
  • Poruka: 4568
  • Pridružio se: 15.06.08

Napisano: 28.06.09, 01:14

Ovu poruku je izmenio prof. Cobra: 28.06.09, 01:27

Prosto da se covek zapita da li smo mi operisani od smisla za lepo:Pogledajte samo uniforme policajaca
(prljavo teget sa austrougarskim kacketima i cokulama). Pa zar za univerzijadu nije moglo da se opremi par stotina devojaka
sa belim slatkim uniformicama, kao ukras i kao pomoc strancima, kako sam to nekada gledao u Puli za vreme
omanjeg festivala.
Treba li opet da dovedemo nekog Broza sa smislom za spektakle i za lepo, lepo, lepo!

Napomena:Ja bas i nemam smisla za lepo, a znam da je lepo-skupo, ali ipak...
0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu