Ispravljanje krivih Drina

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Ulazak preko reda ili ispravljanje krivih Drina. Da li dižete dreku do neba kada neko ulazi preko reda, dok vi čekate u istom?

#1 Riziko  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Grupa: Član
  • Poruka: 351
  • Pridružio se: 14.09.07
  • Pol:muški

Napisano: 15.05.09, 02:11

Ovu poruku je izmenio Riziko: 15.05.09, 02:21

Neću da ponovo otvaram temu o bankama, već me interesuje kako se ponašate u ovakvim situacijama?
http://forum.aladin.....php?showtop... ndpost&p=115096
http://forum.aladin.....php?showtop... ndpost&p=115660
http://forum.aladin.....php?showtop... findpost&p=3906

Da li se žalite (to se stručno zove Neću žvaku, 'oću kusur!;))))
ili samo slegnete ramenima i idete niz maticu. (resistance is useless
HHGTTG) svaki otpor je uzaludan?

Da li dižete dreku do neba kada neko ulazi preko reda, kada se ponašaju prema vama kao prema marvi puštajući da čekate satima, kada ste u pravu a veliki sistemi banke ili država vas tretira kao broj na papiru?
Da li se iživljavate na službenicima i onim mučenicima iz call centra (niko nije nevin) znajući da nećete promeniti sistem, i mislite da se neko žalio ovako pre Vas - onda ne bi bilo sada problema za Vas, pa tako sada protestom možda nekome pomažete u budućnosti?

Ili vas je baš briga. Samo ja da završim svioje, a posle mene i potop.
Svako rešava svoje probleme, završavate svoje poslove uz što manje trenja, a sledeći koji će nadrljati na isti način nije vaš problem.
Nisu političari krivi. Narod koji ih bira je kriv.
0

#2 Plava Ptica  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer
  • Poruka: 2873
  • Pridružio se: 06.02.09
  • Pol:ženski

Napisano: 15.05.09, 09:08

Ovu poruku je izmenio Plava Ptica: 15.05.09, 09:08

Reagujem uvek. Nebitno što na gluposti natrčim svakoga dana. Nešto se i da ispraviti.
Moja mama je u Domu zdravlja doživela užasne neprijatnosti. Lepo prijavili smo tu doktorku i dobila je premeštaj na gore radno mesto. Ne kažem da uvek deluje, ali vredi pokušati.
Retko se dešava da samo slegnem ramenima i odem.
Svako ima pravo na svoje mišljenje,pa čak i ja
0

#3 Neidentifikovani  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 299
  • Pridružio se: 26.08.08
  • Pol:muški

Napisano: 15.05.09, 12:40

Ovu poruku je izmenio Neidentifikovani: 15.05.09, 12:44

ovde reaguju i ispravljaju krivu drinu kriminalci, politichari i njihova deca, biznismeni, njihova deca i naravno uvek im urodi plodom. a shto se tiche obichnih, napacenih i namuchenih ljudi reaguju i oni ali shta im vredi kada se uvek tretiraju kao nizha klasa. a ima i onih starih dobrih galamdzija koji vole da hvataju na galamu da bi "ispravili krivu drinu". danas bi svi da ispravljaju krivu drinu jer im cutanje nije donelo nishta. da li se secate redova za cigare za vreme bombardovanja? Bozhe kakve su to bile horde ljudi samo kada se setim. bilo ih je svih sorti...
0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu