- 1
- 2
Rotsild famililja je najjača familija koja postoji. Marksizam, globalizam, mondijalizam,... sve su to eufemizmi za pojam koji predstavlja nevidljiva imperija familije Rotsild.
Napisano: 19.04.09, 01:46
Ovu poruku je izmenio Rumperstilskin: 19.04.09, 13:58
Da li su oni nekrunisani kraljevi planete ili obicni kapitalisti?
Dokle vodi njihovo poreklo? Da li su Jevreji ili su pripadnici Mongolskog plemena koje je uzelo jevrejsku veru?
Da li su zaista potomci Dzin Giskana??
Da li je Adolf Hitler bio vanbracni sin Rotsildovih??
Ko u Srbiji radi za njih?? Za sta im sluzi Crna Gora, za sta BiH??
Ni su li mozda oni stajali iza Karla Marksa, Lenjina, Darvina, Froida??? Da li je sada i EU opet njihova tvorevina??
Sta u prevodu znaci njhovo prezime?? Imali ono veze sa magijom???
Napisano: 19.04.09, 13:53
Napisano: 19.04.09, 15:54
Ovu poruku je izmenio Rumperstilskin: 19.04.09, 17:15
Marksizam, globalizam, mondijalizam, novi svetski poredak, liberalizam... sve su to eufemizmi za pojam koji predstavlja nevidljiva imperija familije Rotšild.
Familija Rotšild ima svoje guvernere, premijere, ministre, nadzornike koji vode računa da se sve odvija po velikom planu.
Evropsku uniju su stvorili Rotšildi(Šuman, Hazar). EU predstavlja eksploatatora Rusije, koju treba osloboditi balasta Sibira. Za taj posao, Rotšildi su u radni odnos primili Soroša, Berezovskog, Hodorkovskog, Kasparova, Mitale…
Da bi otkrili pozadinu i uzroke ovih zbivanja, neophodno je da zavirimo u mračnu istoriju hazarske dinastije Rotšild, identifikujemo agente, sive kardinale, polakomljene političare, kao i mehanizme njihovog delovanja.
Krenimo od Rotšilda, glavnih igrača. Oni su ti koji koji se nalaze na vrhu stola.
Rotšildi ne umiru, oni samo odlaze u istoriju, a na njihovo mesto neupadljivo dolaze njihovi sinovi i unuci.
Oni su stara satanisticka familija koja se od davnina bavi crvenom, krvavom magijom. Zbog toga su i promenili prezime u Rotshild sto u prevodu znaci, , crveni stit". Ljudi koji vladaju svetom-Hazari, kroz vekove sa sobom nose kabalu, a kabala vuce korene iz Vavilonske i Egipatske magije.
Majer Amsel osnivac kuce Rotsild okacio je crvenu zvezdu ispred svoje poslovnice u Frankfurtu krajem 18. veka. To je sestokraka zvezda koja je postala poznata kao crveni stit(Rot Schild na nemackom), te je Majer Amsel postao Majer Amsel Rotsild. Da li je crvena sestokraka zvezda, odnosno heksagram od znacaja za uspeh dinastije koju je Majer Amsel zasnovao? Da li se prvi od Rotsildova potcinio moci Lucifera od samog pocetka? I zene koje nose rog jednoroga(poznat i kao italijanski rog) oko vrata? Zato i imaju i dan danas na porodicnom grubu jednoroga. Izvesno je da vecina ljudi danas ne zna da je rog simbol koga su stvorili druidski svestenici iz Skotske i Irske kako bi izmolili novcanu pomoc od djavola.
Napisano: 19.04.09, 18:31
Sta poseduju? Ko je od njih poznat kao politicar?
Ja, licno, sam samo cuo to ime i da se o njemu govori ali nigde u novinama ni reci o njima. Da li to oni nisu interesantni
novinarima ili se kriju ili mi toliko malo znamo o svetu oko sebe?
Sta je Poenta izlaganja o Rotsildima?
pozz
Napisano: 19.04.09, 18:36
Ovu poruku je izmenio Rumperstilskin: 19.04.09, 22:10
Hazari su, zapravo, jedno tursko-monglosko pleme, koje je primilo judaizam sredinom 9. veka. Izvorište Hazara se nalazi oko Kaspijskog jezera, gde su imali moćno carstvo koje se u 10. veku raspalo usled naleta ruskih kneževa. Nakon toga, Hazari su se naselili širom Rusije i Evrope, a kasnije i na američkom kontinentu. Oni su konvertiti i uopšte nemaju semitsko poreklo.
Amšel je imao pet sinova, koje je rasporedio širom Evrope. Salomon je otišao u Beč, Karl u Napulj, Natan u London, Džejms u Pariz a peti sin Amšel je ostao u Frankfurtu. Sinovi i njihovi potomci su za nepunih dvesta godina u potpunosti pokorili i podjarmili zapad. Tako su postavljeni temelji, , Pax Judaica“. Glavnu reč vodi englesko-francuski tim Rotšilda na čelu sa Natanom, sinom Jakoba Rotšilda. Engleski tim predvode vremešni Edmund i Evelin sa mladim Natanom, a francuski, sinovima Gija Rotšilda - David i Eduard.
Napisano: 19.04.09, 20:24
Citat
Sa pozornice je, kako se šuška, otišao stari gazda Jakob, a na njegovo mesto dolazi sin Natan(Natanjel Filip Rotšild, koji nosi ime rodonačelnika engleskih Rotšilda). Teško breme je palo na nejaka pleća mladog naslednika. Natan nije sam. U vođenju imperije pomoći će mu stričevi Evelin i Edmund i ostali članovi engleske familije(Ketrin, Ema, Leopold…), ali i rođaci iz Francuske(David, Eduard…). Ko je glava porodice Rotsild nije samo prvi u porodici vec nosi i titulu Pindar a to oznacava vodju sekte na cijem celu su, , plavokrvne porodice".
Citat
Oni su vlasnici politicara koji igraju po njihovoj muzici. Najpoznatiji politicar iz njihove familije je bio Adolf Hitler.
Citat
Oni drze vecinu medijskih agencija i to je glavni razlog zasto ih nema po novinama. Dok Rotšildova odeljenja za formiranje javnog mnjenja, šire uverenje da je njihova moć danas beznačajna i da će ostati upamćeni po vinarijama u Francuskoj ili baštama i filantropiji u Velikoj Britaniji, stvarnost nam projektuje potpuno dijametralnu sliku. Oslanjajući se na temelje koje su postavili dedovi i očevi, današnji potomci dovršavaju misiju koja traje više vekova.
Tako da, i kriju se a i mi zaista malo znamo o svetu oko sebe..
Citat
Poenta je da ljudi shvate ko su vladari iz senke i ko zaista upravlja dogadjajima u svetu ali i u nasoj zemlji.
pozzz
Napisano: 20.04.09, 16:00
prof. Cobra, on 15:32, 20. April 2009, said:
vec u toku.pozz
Mislim da ova tema nije za, , X files" jer ne govori samo o tome ko vlada svetom vec i o tome ko u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj zastua Rotsildove interese. Takodje mislim da je ovo prevelika tema koja obuhvata i demokratiju u Srbiji, komunizam, i Frojida i mnoge stvari.
ENGLESKI ROTŠILDI
Engleski ogranak Rotšilda je osnovao Natan Majer, treći Amšelov sin. Tokom 19. i 20. veka je uspostavljeno jedinstvo britanske krune i ove familije, tako da je novija istorija Britanije neraskidivo vezana za hazarsku dinastiju Rotsild. Danas, hazarski trijumvirat čine pomenuti Evelin, Edmund i Natan.
Francuski Rotsildi
Francuska dinastija Rotšild, koju je osnovao Džejms Majer, predstavlja bočnu podršku britanskom trijumviratu. U tom smislu, pojavljuju se David Rene i Eduard Rotšild, sinovi Gija Rotšilda koji je preminuo 2007.
ROTŠILDI U SRBIJI
Novi kralj u Srbiji nastupa u više traka, pomoću kojih nastoji da zauzme rudarske basene, energetiku, prehrambenu industriju, medijsko tržište... U prvoj traci se nalazi, već duže vreme usidreni, Đerđ Soroš, koji predstavlja krucijalnu polugu ekspanzije Rotšildovih ka istoku i prvi eksponent Natana Rotšilda u Srbiji.
Napisano: 21.04.09, 16:33
Ovu poruku je izmenio Rumperstilskin: 21.04.09, 16:28
Đerđ(Švarc) Soroš, glavni agent Rotšilda
Na taj način instalira, , demokratiju“ i, , građansko društvo“ u zemlje koje su napaćene i iscrpljene u komunizmu, a taj komunizam su ove zemlje ugurali upravo ti isti Rotšildi.
Karijeru je gradio finansijskoim špekulacijama širom sveta, i to najviše zahvaljujući svojoj familiji investicionih fondova, , Kvantum Fond“, u kome su direktori, istovremeno i njegovi agenti, italijanski i švajcarski finansijeri.
Veza Soroša i Rotšilda se ostvaruje preko mreže poverljivih ljudi iz koji sede u upravnim odborima fondova, trustova, kompanija, banaka... Jedan od takvih je bio izvesni Ričard Kac(takođe Hazar), član odbora, , Kvantum Fonda“. U isto vreme je bio na čelu, , Rotšild Italija S.p. A.“ i u odboru komercijalne banke, , N. M. Rotšild & Sinovi“ u Londonu. Drugi bitan igrač je Nils O. Taube, takođe član Kvantuma i partner investicione grupe, , Sent Džejms Plejs Kapital“, koja sada pripada Natanjelu Rotšildu.
Veza se ostvaruje i preko Sosijete Ženeral Banke, u kojoj se nalazi direktor Michael Cicurel, predsedavajući menadžmenta Edmunda Rotšilda i član saveta Rothschild & Cie Banque. Takođe, čest partner Soroša je bio i Džejms Goldsmit(Hazar), rođak dinastije Rotšild.
[
Soroševa mreža u Srbiji U Srbiji, ovaj sivi kardinal vrši pripremu terena za Natanjela Rotšilda i predstavlja značajnog kreatora političke, pravne, privredno-finansijske, kulturne, medijsko-informativne slike društva. Na tom putu nastoji da istisne crkvu, jezik, pismo, istoriju, nacionalizam... Svoju mrežu uticaja izgradio još tokom devedesetih godina preko, , Fonda za otvoreno društvo“, , , Fonda za humanitarno pravo“, , , Helsinškog odbora“, , , Beogradskog kruga“, , , Evropskog pokreta“, , , Centra za antiratnu akciju“, , , NUNS-a“, , , ANEM-a“, , , OTPOR-a“...
Danas, sve vodeće nevladine organizacije jesu istureno odeljenje Rotšilda, i zadužene su, ne samo da ostvare što veći politički uticaj, već i za psihološko oblikovanje nacije. Putem permanentnog inputiranja genocidnosti, zločinačke naravi i kolektivne krivice, ove fantomske organizacije žele da stvore strah i sramotu u narodu, koja treba da se materijalizuje u vidu indiferentnosti prema komadanju zemlje, rasrbljavanju ili bolje rečeno, kolonizaciji. To se sprovodi i u formi liberalizma, koji treba da metastazira u institucijama države, u porodici, naciji, tradiciji, kulturi... te na taj način treba da obezbedi nesmetan prodor Rotšildovoj imperiji.
Pored gore pomenutih organizacija, vrlo aktivno u ovoj ofanzivi učestvuju još i, , Yucom“, Beogradski centar za ljudska prava, Građanske inicijative, Centar za kulturnu dekontaminaciju, Žene u crnom, Inicijativa mladih... Promoteri ove antisrpske histerije su Sonja Biserko, Nataša Kandić, Biljana Kovačević-Vučo, Borka Pavićević(žena advokata Nikole Barovića), Miljenko Dereta, Vojin Dimitrijević, Srđa Popović, Mirko Đorđević, Biljana Srbljanović, Zoran Ostojić, te novinari Petar Luković, Teofil Pančić kao i ostale, dobro poznate Soroševe vedete.
Takođe, Soroš stoji iza forsiranja antisemitizma, koji se pripisuje, , srpskom ksenofobičnom društvu“. Za to su zaduženi Filip David, Jovan Bajford, Laslo Sekelj... U skladu sa tim su razni, , incidenti“, preteća pisma, skrnavljenje spomenika, grafiti... Nije zgoreg reći da Fond za otvoreno društvo stoji finansijski i ideološki iza organizacija koje se bore za prava homoseksualaca (Labris, , , Queeria“, , , Gay Serbia“...).
Marketing, medijska i logistička podrška ovom subverzivnom projektu se obezbeđuje preko, , nezavisnih“ medija, kao što su B92, Studio B, Tv Pink, Tv Panonija, ANEM-a(tv stanice - RTV Dević, RTV Globus, RTV Kraljevo, RTV Nišava, RTV Pančevo, RTV Spektar, RTV Trstenik, radio stanice - Radio 021, Bum 93, Radio Sombor, Radio Indeks, Radio Subotica, Radio Pirot, Radio Ozon...) radija, , Slobodna Evropa“...
Kablovska mreža SBB i satelitska televizija TOTAL TV, koje su u ekspanziji, nalazile su se do sredine 2007. u vlasništvu Soroša.
Doprinos informativnom jedinstvu daju produkcijske kuće, , VIN“ i, , PG Mreža“. Preko Media centra se dodatno obezbeđuje publicitet, tobožnjem, nevladinom sektoru.
Pored elektronskih medija, na Soroševom spisku se nalaze dnevni listovi i časopisi, , Danas“, , , Vreme“, , , Evropa“, , , Republika“, asocijacija lokalnih nezavisnih medija, , Local press“(listovi, , Pančevac“, , , Kikindske“, , , Vrannjske novine“, , , Naša reč“...), izdavačke kuće Samizdat, Dan graf, Stubovi kulture, Fabrika knjiga, Klio, Aleksandrija pres, Rende... Dalje, distributeri knjiga, , Bukbridž“, Beopolis... Pod istom kontrolom se nalaze info agencija Sense i dve vodeće informativne agencije u zemlji, Beta i Fonet. Ove agencije su istovremeno i podružnice AP(Asošijeted pres) i Rojtersa, koje su u vlasništvu Rotšilda još od 19. veka. Soroš je ostvario infiltraciju i u kulturne i prosvetne institucije, pozorišta, Narodnu biblioteku, Istorijski arhiv, SANU... Oko sebe je okupio veliku grupu glumaca, reditelja, dramskih pisaca, muzičara, književnika, naučnih radnika, analitičara, bivših diplomata... pomoću kojih radi na animiranju što većeg broja pristalica.
Preko dva Gorana, Markovića(čiji je mentor Bernar Levi, veliki prijatelj Bernara Kušnera) i Paskaljevića se vrši satanizovanje Srba na filmskim festivalima. Valja pomenuti i sledeće obrazovne organizacije Soroša: Univerzitet Union, Alternativna akademska obrazovna mreža(AAOM), Beogradska otvorena škola, Centar za ženske studije(nastao iz feminističke grupe, , Žena i društvo“)... U njima se vrši regrutacija budućih Soroševih najamnika. Centar za unapređivanje pravnih studija Hjuman Rajts Voč(HRW) je takođe prisutan. U istom taboru se nalazi CESID i ostale organizacije koje se bave ispitivanjem javnog mnjenja.
#10 Snežana
Napisano: 22.04.09, 08:38
prof. Cobra, on 19:31, 19. April 2009, said:
Sta poseduju? Ko je od njih poznat kao politicar?
Ja, licno, sam samo cuo to ime i da se o njemu govori ali nigde u novinama ni reci o njima. Da li to oni nisu interesantni
Sta je Poenta izlaganja o Rotsildima?
pozz
E moj profo. I ja sam zbunjana i ne shvatam poentu. Pogotovo kada nađem na ovakva izlaganja.
Evo ti ukratko odgovori na tvoja pitanja ako te još zanima
Prvi Rotšild je Majer Amšel Rotšild iz Frankfurta. Pravi motor i naslednik porodice je Natan koji je u suštini i stvorio bogatstvo ove porodice. Njegov sin Baron Lajonel Natan koji ga je nasledio bio je ujedno i jedini koji se i zvanično bavio i politikom. Bio je član Donjeg doma u Britaniji - jedini član koji je Jevrej i jedini koji je zakletvu polagao po Jevrejskim kodeksima.
Pretežno žive u Americi, ali ih ima u 30 zemalja na svetu. Najači su u Bankarstvu. jaki su i u UN. Kao bankari svih većih kraljevskih dinanstija jaki su i u plemstvu.
Ne eksponiraju se u medijima i funkcionišu poput nekog klana. Obrazuju se po potrebama porodičnog biznisa, svako zna svoje mesto u porodičnoj hijararhiji i svi rade. Venčavaju se međusobno čim proče zakonska zabrana od tri kolena.
Moćna porodica u kojoj nema skandala, plejboja, razvoda. I u slobodno vreme (kojeg imaju jako malo jer stvarno puno rade) se okupljaju u porodičnim kućama po odrećenim gradovima. Javno jedino podržavaju Izrael.
Sad malo kao o ženskim pitanjima (Izvini moram) O njihovom nakitu koji se prenosi sa kolena na koleno kruže legende. Mnogi plemići su u krizama nakit davali u zalog za kredite ovoj porodici uključujući i neke kraljevske kuće, ne retko ga i prodavali. Kažu da njihove žene imaju bolji nakit nego svi muzeji. EH
Da li je to to?? Nadam se da nije preopširno.
Napisano: 24.04.09, 14:33
Italijani, Rusi, Siptari imaju neku kakavu takvu Sloznu grupu ljudi-pa neka je to i mafija.
Mi Srbi, od puste nesloge, nemamo ni mafiju-pa to je da se covek dibidus demoralise.Mozda ce se ovi nasi i
sloziti -ali da exploatisu Nase ljude. Kad bih se zavrteo ukrug i poblesavio mozda bih rekao:Bravo Rotsildi!
Pa, ko nama brani da nam bude bolje;pravljenje nasih Rotsilda nije put, ali koji put predlazete!
I sta mi protiv Rotshilda mozemo-samo da se jedimo!
#12 Snežana
Napisano: 24.04.09, 14:38
prof. Cobra, on 15:33, 24. April 2009, said:
Italijani, Rusi, Siptari imaju neku kakavu takvu Sloznu grupu ljudi-pa neka je to i mafija.
Mi Srbi, od puste nesloge, nemamo ni mafiju-pa to je da se covek dibidus demoralise.Mozda ce se ovi nasi i
sloziti -ali da exploatisu Nase ljude. Kad bih se zavrteo ukrug i poblesavio mozda bih rekao:Bravo Rotsildi!
Pa, ko nama brani da nam bude bolje;pravljenje nasih Rotsilda nije put, ali koji put predlazete!
Drago mi je da ti odgovara.
Hajde što nemožemo da se složimo. Da leko gore mi je to što je glavna krilatica "Da bogda komšiji crkne krava!!"
Napisano: 24.04.09, 14:59
Napisano: 24.04.09, 23:01
Ovu poruku je izmenio Rumperstilskin: 24.04.09, 23:11
prof. Cobra, on 15:33, 24. April 2009, said:
Ne ne vi jos niste shvatili ono sto hocu da iznesem. Ko od Srba da napravi sta nalik?? Pa nisu Rotsildovi tek tako od juce. Poticu od kraljevskih porodica jos iz Vavilona, pa su vladali Mongolskim carstvom, pa Hazarima, jevrejsku veru su uzeli da ne bi potpali pod uticaj svojih zapadnih braca. Usli su onda u Evropu i nastanili se u Frankfurtu. Drze titulu vodece Iluminati porodice poslednjih 800 godina. Oni su stara okultisticka familija. Stvorili su Marksa i Lenjina. Komunizam je njihova tvorevina isto kao i sada Evropska Unija. Nema tu nikakve veze sa narodima, nema tu naroda. Oni sebe ne smatraju pripadnikom ni jednog naroda pa ni Jevrejskog. Nije ovo borba naroda vec borba porodica. Plavokrvnih i samo plavokrvnih.
Citat
Hahahaha Plava Ptico ovo je tacno i ukusno. lol
Napisano: 24.04.09, 23:15
Rumperstilskin, on 0:01, 25. April 2009, said:
Ok.Ko im je konkurencija?(Valjda cemo ovako, postavljanjem pitanja, nekako stvar isterati na cistinu, tj sta je
Rumperstilskin hteo da nam kaze. Polako, nigde ne zurimo! Ne sporim da meni takvo preobilje podataka
ne ulazi odmah u glavu, a i imam ruznu naviku da trazim "teziste "diskusije)
Napisano: 27.04.09, 12:21
Ovu poruku je izmenio Rumperstilskin: 27.04.09, 12:22
prof. Cobra, on 0:15, 25. April 2009, said:
Rumperstilskin hteo da nam kaze. Polako, nigde ne zurimo! Ne sporim da meni takvo preobilje podataka
ne ulazi odmah u glavu, a i imam ruznu naviku da trazim "teziste "diskusije)
Konkurencija su im jos 12 familija, ali samo formalno. Jedine jos familije koje mogu da ih prestignu po moci su sledece i to ovim redosledom: Windsor (koji su se prezivali Saxe-Coburg-Gothe), Romanov i Rockefeller. Ovde sam stavio grbove Rotsildovih i Windsorovih i kao sto mozete primetiti izuzetno su slicni. Sa leve strane lav (i to ne obican) i sa desne jednorog nalaze se na grbovima dve najjace familije. Kasnije cu objasniti njihovo znacenje, koje ima veze sa drevnim okultizmom kojim se bave ove familije.
#17 Snežana
Napisano: 27.04.09, 13:03
Rumperstilskin, on 13:21, 27. April 2009, said:
Ne vidim baš poređenje između njih i Rokfellerovih ali ako ti kažeš...
Rokfeler je bio usamljenik koji je poslovnu imperiju vodio iz senke. Imao je četri ćerke i jednog sina Džona koji je takođe pokojnik. Posle njegove smrti su se vodili mnogi sporovi ako imovine. Uglavnom su naj bolje prolazili mnogobrojni advokati.
Najvažnija imovina Kompanija Standard Oil
Radi parametra o bogatstvu prvok Rokfelera može se reći da je u momentu svog povlačenja sa vodećeg mesta u kompaniji imao kapitala u vrednosti od 900 miliona dolara a ukupan budžet na saveznom nivou USA je bio 750 miliona dolara ili više od 2% bruto nacionalnog dohotka USA.
Napisano: 28.04.09, 19:13
Kisindzer zvanicno radi za Rokfeler-a. Rockfeler je pod Rotsildovima.Vecina familija
su izgubile moc koja je bila malo vise raspodeljena pre.Tako da su sada pod jednom od 3 vladajuce familije.
Rokfeler Fondacija koja je kreirala molekularnu biologiju da bi se moglo doci do definisane genetske sekvence covekove pomocu koje bi onda mogli da menjaju osobine coveka kad i kako zele.
Rokfeler Fondacija je takodje kreirala Zelenu Revoluciju, povezana sa agrarom. Da se prave andjeli i da eliminisu glad u Meksiku, Indiji i drugim zemljama, ali naravno, tako sto bi kreirao globalizovani agro biznis koji bi
mogao da bude monopol, isto kao naftna industrija. I da citiram debelog zlotvora od hazara Kisingera:ako kontrolises naftu, kontrolises zemlju, ako kontrolises hranu, onda kontrolises populaciju.
Nevladine organizacjie kao sto su Carnegie, Ford i Rockefellar fondacije se vode kao da su nevladine organizacije, ali evo sta je rekao predsednik Ford fondacije, H. Rowan Gaither u jednom razgovoru:, , Normalno da znate da mi koji smo u najvisim pozicijama smo kad tad bili aktivni u OSS, State Department ili Evropskoj Ekonomskoj Administracji". Ovo normalno znaci da priznaje da su radili za obavestajnu sluzbu, jel to je i bio OSS. Da dodam da je Rokfeler fondacija aktivna u Srbiji sada.
#19 Snežana
Napisano: 04.05.09, 10:08
[/u]Nevladine organizacjie kao sto su Carnegie, ..[/u]
[/quote]
Evo još malo od nas ne obaveštenih što ništa ne razumemo...
Endri Karnegi je posle prodaje svoje imperije JP Morganu za 480 miliona dolara razdrlio 350 miliona na razne oblike podrške školstvu, penzione fondove za nastavni kadar, otvorio je preko 3.000 biblioteka
I koja je njegova korist od toga i korist moćnika u senci?
Napisano: 17.05.09, 17:33
Ovu poruku je izmenio Rumperstilskin: 17.05.09, 17:37
Citat
Ne kazem samo ja vec to pise i u danasnjem Blicu:
, , Završen sastanak Bilderberg grupe, “svetske vlade” u senci
Bilderberg klub ima tvrdo jezgro koje trenutno čine Dejvid Rokfeler i Henri Kisindžer, a ostatak članova se bira i poziva po trenutnoj aktuelnosti, odnosno po tome koliko je perspektivno „ulagati“ u njih.
Oni su podržali stvaranje EU, izbor Baraka Obame... "
http://www.blic.rs/svet.php?id=92885
- 1
- 2