Kako bi bilo kad bi se radio jedan dan u nedelji a 6 dana odmaralo?
Napisano: 04.02.09, 08:01
Kao revnosni Crnogorac ova ideja mi često pada na pamet i moram da priznam (možda će mi se zbog ovoga preci prevrćati u grobu) da bi se onda baš ubijali od dosade. Sa jedne strane to je dobro jer bi se sigurno povećao natalitet.
dr. Miloš Radulović
doktor stomatologije
www.MojStomatolog.Net
"No beast so fierce but knows some touch of pity.
But I know none, and therefore am no beast."
doktor stomatologije
www.MojStomatolog.Net
"No beast so fierce but knows some touch of pity.
But I know none, and therefore am no beast."
Napisano: 04.02.09, 12:18
Bilo bi dobro kad bi se bar povremeno tako nešto primenjivalo. Pogotovo kad čovek oseti da mu je potreban odmor!
Lidija
Napisano: 04.02.09, 12:32
Imili bi smo bar 3-4 radna mesta, za svaki dan u nedelji po jedno... Koliko da ne bude dosadno.
Napisano: 04.02.09, 12:38
Kolega i ja smo razmišljali u istom pravcu
Dobro, nije odnos 6:1, već smo filozofsku raspravu poveli po pitanju odnosa radnih i neradnih dana u nedelji 4:3...
pozdrav Fairfax
Dobro, nije odnos 6:1, već smo filozofsku raspravu poveli po pitanju odnosa radnih i neradnih dana u nedelji 4:3...
pozdrav Fairfax
Napisano: 04.02.09, 21:35
eeeee bilo bi to lepo 
Ali za istu platu!
Ali za istu platu!
Life Is Too Short To Fuck Ugly People !
Napisano: 04.02.09, 23:25
A vi sada zamislite:
1. Moj stariji komsija (geometar iz Beogradputa)otisao u penziju i bio sav zbunjen i depresivan sto ne
ide vise na posao. Mi smo se prvo salili na tu temu pa prestali kad ga je supruga odvukla psihijatru.
Sad se "normalizovao" i raduje se kao svi penzioneri rezultatu 7:0 za penzionere.
Komentar? Workaholik?
2. Drugi, moj stariji poznanik, pored tri unuka(sto se kaze uvo do uveta)bezi na posao umesto da se
penzionise i pazi unuke. Kaze jos je mlad, a firma mu daje izlaz.
Sto rece otac moga kuma(general):Bolje da budem u vojsci kakav bilo general, umesto kod zene redov!
Zato razmislite-- Odnos 6:1 je super dok vas zena ne uzjase, a onda ... bezanje na posao?
1. Moj stariji komsija (geometar iz Beogradputa)otisao u penziju i bio sav zbunjen i depresivan sto ne
ide vise na posao. Mi smo se prvo salili na tu temu pa prestali kad ga je supruga odvukla psihijatru.
Sad se "normalizovao" i raduje se kao svi penzioneri rezultatu 7:0 za penzionere.
Komentar? Workaholik?
2. Drugi, moj stariji poznanik, pored tri unuka(sto se kaze uvo do uveta)bezi na posao umesto da se
penzionise i pazi unuke. Kaze jos je mlad, a firma mu daje izlaz.
Sto rece otac moga kuma(general):Bolje da budem u vojsci kakav bilo general, umesto kod zene redov!
Zato razmislite-- Odnos 6:1 je super dok vas zena ne uzjase, a onda ... bezanje na posao?
Napisano: 07.02.09, 00:54
Vec dve godine sam nezaposlena, tako da ni taj jedan dan ne radim ali ni to nije resenje.
Napisano: 07.02.09, 18:00
"Peticija da svaki dan bude neradni, osim petka, kad bi radili na pripremi odmora za vikend... "
Slažem se sa Lidijom, bilo bi dobro da se povremeno primeni ovo, ali stalno - definitivno ne.
Slažem se sa Lidijom, bilo bi dobro da se povremeno primeni ovo, ali stalno - definitivno ne.
Tijana Dapčević Official Site
www.tijanadapcevic.info
www.tijanadapcevic.info
Napisano: 27.05.11, 12:32
to bi bilo super:good:imali bi vise vremena za sebe, prijatelje...
Don`t think, just imagine... yu4you.com