Da li je bolja kad je velika kao kanjon ili mala kao puzic

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

#1 Vik  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Grupa: Član
  • Poruka: 298
  • Pridružio se: 23.01.09
  • Pol:muški

Napisano: 28.01.09, 14:44

Ovu poruku je izmenio Viki: 03.02.09, 03:34

:pioneer_smoke: Uvek je bila postavljana tema da li je bolji tehnicar ili budala... Medjutim 21. vek je prevazisao granice... Muskarci su uvek na tapetu i kad zadovolje i kad ne zadovolje zenu. Kad ih zadovoljavas one traze jos! Jos! Jos! Jos!... Kao rupa bez dna. A ako je devojka, zena slucajno nezadovoljena. Onda nije ona zasluzna za to vec musko sto nije uradio ovo ili ono ili sto je ostavio stvari na podu, crkla joj je ves masina, puko joj nokat... Fidel Kastro otisao u penziju, ko ce ga znati?

A ne zapita se nijedna da li je ona u tehnickim gabaritima... A ni slucajno ne smes to da napomenes pa vise nikada neces ni dobiti... Hahahaaa...

Ovo je moj odgovor na temu "Velicina ili tehnika pitanje je sad". Video sam i par muskaraca kako su se nesto kao izvinjavali, izvinite sto upadamo na forum iako je samo odredjen za zenski rod mi bi smo nesto da kazemo  trte mrte...

Iskreno i ja sam nesto hteo da kazem ali ne na taj nacin da se uvlacim tamo gde mi nije mesto. Ako moze da se komentarise muska snaga i dostojanstvo po meni mislim da moze i zenska. Zato sam i stavio ovu temu cisto da se vidi. Pa ko hoce nek izvoli.

Ovo je striktno muska tema za pricu. :spiteful:
0

#2 Genie  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Grupa: Moderator
  • Poruka: 929
  • Pridružio se: 30.01.11

Napisano: 12.07.11, 18:18

Ovu poruku je izmenio Genie: 12.07.11, 18:19

Kim Wallen, profesorica na univerzitetu Emory (nikad cuo pa izgooglah da je u Atlanti) istrazivala je malo i dosla do zakljucka da je udaljenost između klitorisa i vagine bitan faktor koji određuje koliko će žena uživati u seksu i koliko će joj trebati da doživi vrhunac.

Istraživanje je pokazalo da žene kojima je klitoris od vagine udaljen 2, 5 cm imaju najbolje šanse za postizanje orgazma.
Zene sa većom udaljenošću klitorisa od vagine teže postižu ili uopšte ne postižu orgazam.

Neki veruju da vagina postaje veća nakon puno seksa, međutim to je glupost kazu ginekolozi.

Bez obzira koliko puta zene imale intimni odnos, vagina se neće povećati. Ono što može uticati na veličinu je rađanje. Nažalost, što žena više puta rodi, verovatnije je da će vagina postati veća. Porođaj utiče na mišiće, a vagina postaje opuštenija. Nizom postporođajnih vežbi moguće je poraditi na mišićima kako bi ostali čvršći. Postoji i mogućnost hirurških zahvata cime bi se ''smanjila'' vagina.

Kao što vagina može biti velika, može biti i mala. Ipak, to je malo verovatno. Simptomi koji ukazuju na to su bolovi prilikom polnog odnosa i nemogućnost polnog odnosa. Većina žena koje se žale na ovakve probleme zapravo ima normalnu vaginu. Često je njihov problem vaginizam, bolni stisak mišića materice koji onemogućava penetraciju. To stanje pogađa žene bilo koje dobi. U tom slučaju potrebno je napraviti pregled i konsultovati se sa ginekologom.

U svakom slucaju, ''kriva'' je genetika, a ne neki ''drugi'' faktor!
Lenjire u ruke... xexexexe
0

#3 Nenad 1977  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1585
  • Pridružio se: 04.08.10

Napisano: 02.09.11, 18:36

*
POPULAR

Jaoj, kakva tema, ...

najvaznije da mi mozemo, a njima prija. Njena velicina, ... uh, ... nimalo vazno za nas, ...
1

#4 Genie  Korisnik je offline

• IV - Immunes

Napisano: 02.09.11, 22:33

View PostNenad 1977, on 02.09.11, 18:36, said:

Jaoj, kakva tema, ...

najvaznije da mi mozemo, a njima prija. Njena velicina, ... uh, ... nimalo vazno za nas, ...

Svaka odgovara :)
0

#5 SLD  Korisnik je online

• V - Legionarii
  • Poruka: 1949
  • Pridružio se: 30.08.09

Napisano: 22.09.11, 12:51

Šta to pričate.. pa oduvek je bila bolja uža ili ona koja zna da se stisne. :mda:
Tema je veoma.. čudna.
Pripreme za leto: www.youbodybuilding.com
Kad sve saberem, oduzmem se.
0

#6 Nenad 1977  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1585
  • Pridružio se: 04.08.10

Napisano: 22.09.11, 12:57

@Sld, ...
kakve to veze ima sa "nama"-muskim svetom. Ne znam kome od muskaraca je bas to vazno, da li uza ili sira, ... mozda je to moje subjektivno misljenje, ali za mene je to totalno nevazno.

View PostSLD, on 22.09.11, 12:51, said:

Šta to pričate.. pa oduvek je bila bolja uža ili ona koja zna da se stisne. :mda:
Tema je veoma.. čudna.

0

#7 cenja  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 723
  • Pridružio se: 16.01.11

Napisano: 22.09.11, 12:58

Jako chudna tema...
samo moram priznati bolji je osecaj kad je normalna nego kao da ubacujem kishobran u hodnik (hvala bogu josh uvek nisam to iskusio) :D
Čim počnete da se bavite onim "dobrim" i "lošim" kod svoje sabraće, vi stvarate otvor kroz koji ulazi zloba. Proveravanje i kritikovanje drugih, takmičenje s njima vas slabi i poražava.
0

#8 Genie  Korisnik je offline

• IV - Immunes

Napisano: 22.09.11, 15:39

Ovu poruku je izmenio Genie: 22.09.11, 15:40

Posted Image l.o.l

View Postcenja, on 22.09.11, 12:58, said:

... bolji je osecaj kad je normalna nego kao da ubacujem kishobran u hodnik...

0

#9 SLD  Korisnik je online

• V - Legionarii
  • Poruka: 1949
  • Pridružio se: 30.08.09

Napisano: 22.09.11, 17:13

View PostNenad 1977, on 22.09.11, 12:57, said:

@Sld, ...
kakve to veze ima sa "nama"-muskim svetom. Ne znam kome od muskaraca je bas to vazno, da li uza ili sira, ... mozda je to moje subjektivno misljenje, ali za mene je to totalno nevazno.

Hehehehehhee..

Pa nije toliko važno, ali nije da je baš sve jedno, jer..
Jedino "ninja" (nindža) može da se izvuče iz velikog i mračnog tunela sa određenim pokretima i svojevrsnim stilom, njemu je lako.
Neko ipak može i da se izgubi a i da se preplaši. U nekim situacijama jedino pomaže nasledstvo super gen-a od kurajbera.

Koliko sam ja upućen cigančice imaju taj neki fini tunel.. taman. :secret:

Pa ko smede.. :pardon:

A tu su i Kinezi i Japanci, oni su mnogo ludi!
Nikad ne bih poželeo nikome da se rodi tamo kao žena..
Pošto su im pištolji maleni oni dave žene da bi im se skupila pa tako i oni ponešto osetili..
joj, ..
... mnogo čudna tema.
Pripreme za leto: www.youbodybuilding.com
Kad sve saberem, oduzmem se.
0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu