Koja su Vaša iskustva vezana za astralnu projekciju?
Napisano: 11.01.09, 20:59
Napisano: 05.03.09, 22:54
što sama sebe obmotava.
Lebdeću u mestu,
a stizaću i nestajaću
u vremenu...
#3 moun
Napisano: 01.04.09, 01:20
Napisano: 01.04.09, 12:53
Napisano: 18.05.09, 05:02
Ovu poruku je izmenio Rumperstilskin: 18.05.09, 05:06
neke moje uopstene teze o astralu:
-Astral ima tridesetak nivoa. Na najnizem nivou, koji je zalepljen za ovu nasu fizicku realnost, su najzlobnija bica, i to je kao zabokrecina. Sto ste vise iznad, tamo su bica koja vam mogu pomoci i u fizickoj realnosti
-Iznad astala se nalazi hiperkosmos i mnogi ga skoro nikad ne dozive. Preko nefizickih tehnologija putuju i leteci tanjiri
-Ljudi kada zaspu i sanjaju, u stvari putuju u nefizicke realnosti, ali toga nisu svesni kada se probude. Kada smo svesni to se zove lucidan san ili astralna projekcija.
-Ako vam se nekada dok ste sedeli sa prijateljima na kafi, , , ucinilo" na sekund da vidite malog zelenog ailena, i onda on odjednom nestane. Nije on nestao, on je samo izasao iz vaseg polja vidokruga. Jer ljudsko oko vidi samo jedan mali delic realnosti koje nas okruzuju.
-Preko astala mogu da se urade razne stvari. Lecenje, dobijanje novih saznanja, itd
-Mnogo je vaznije otvaranje treceg oka (pinealne zlezde) nego astralna projekcija
-Postoje ljudi koji od rodjenja imaju prikaceno demonsko bice, koje uzima energiju kroz njih
Napisano: 18.05.09, 14:32
Rumperstilskin, on 5:02, 18. May 2009, said:
-Astral ima tridesetak nivoa. Na najnizem nivou, koji je zalepljen za ovu nasu fizicku realnost, su najzlobnija bica, i to je kao zabokrecina. Sto ste vise iznad, tamo su bica koja vam mogu pomoci i u fizickoj realnosti
-Iznad astala se nalazi hiperkosmos i mnogi ga skoro nikad ne dozive. Preko nefizickih tehnologija putuju i leteci tanjiri
-Ljudi kada zaspu i sanjaju, u stvari putuju u nefizicke realnosti, ali toga nisu svesni kada se probude. Kada smo svesni to se zove lucidan san ili astralna projekcija.
-Ako vam se nekada dok ste sedeli sa prijateljima na kafi, , , ucinilo" na sekund da vidite malog zelenog ailena, i onda on odjednom nestane. Nije on nestao, on je samo izasao iz vaseg polja vidokruga. Jer ljudsko oko vidi samo jedan mali delic realnosti koje nas okruzuju.
-Preko astala mogu da se urade razne stvari. Lecenje, dobijanje novih saznanja, itd
-Mnogo je vaznije otvaranje treceg oka (pinealne zlezde) nego astralna projekcija
-Postoje ljudi koji od rodjenja imaju prikaceno demonsko bice, koje uzima energiju kroz njih
Neverovatno! Ne mogu a da ne reagujem!! Ovo je ravno SF-u!
Kako ste odlučili da ovo podelite sa nama?
Kakva je to moć ili sposobnost ili ne znam šta!?
Volela bih još o ovome da čujem... hvala.
Pozdrav
što sama sebe obmotava.
Lebdeću u mestu,
a stizaću i nestajaću
u vremenu...
Napisano: 18.05.09, 20:23
izuzetno je zanimljivo.
Napisano: 31.05.09, 22:34
Pozdrav, uz želju za dobro zdravlje, mir i svako dobro!
#9 Mara
Napisano: 20.01.10, 12:14
Napisano: 21.01.10, 19:45
? Procitala sam."Zivot posle zivota", "Tibetanski duh mrtvih" "Paralelni svet", dovoljno da shvatim osnovne stvari. Naravno i more brosura na ovu temu. Ipak, sto sam vise citala, manje sam znala.
Napisano: 21.01.10, 20:12
Ovu poruku je izmenio Plava Ptica: 21.01.10, 20:18
Baptista, on 16:07, 21. January 2010, said:
Kako znaš da će mi potvrditi ako nisi pričao sa njim?
Kada napišeš tako nešto argumentuj zašto misliš da je astralna projekcija đavolja rabota. Ako znaš.
Napisano: 21.01.10, 21:12
Plava Ptica, on 20:12, 21. January 2010, said:
Kada napišeš tako nešto argumentuj zašto misliš da je astralna projekcija đavolja rabota. Ako znaš.
Da si ikad procitala Bibliju, znala bi i sama. Posto se ipak izdajes za nekog vernika, trebalo bi to da ucinis, da citas i zivis po tome.
Napisano: 21.01.10, 21:21
Baptista, on 21:12, 21. January 2010, said:
Ovaj se odgovor zove NE ZNAM. Ako ne umeš da odgovoriš na pitanje zaobiđi me ispraznim prozivkama.
Napisano: 21.01.10, 21:37
Plava Ptica, on 21:21, 21. January 2010, said:
To nije odgovor "ne znam", a ti si ta koja se kacis za mene. Molim te, zaobidji me, vidis da ne zelim da razgovaram sa tobom. Nemas nikakve argumente, tu i tamo se pojavis, ubacis neku kosku, na konkretna pitanja podvijas rep, ocito mislis da si naj-najpametnija. To sto ti postujes, meni je smesno, ali te ne napadam.
p.s. Ne mozes da sedis na dve stolice, da budes vernik u Boga, vernik u zvezde i slicno. Nemam nameru dalje da gubim vreme sa tobom.
Napisano: 22.01.10, 10:28
Ovu poruku je izmenio Аntievolucionista: 22.01.10, 10:28
Napisano: 22.01.10, 17:27
Ovu poruku je izmenio Plava Ptica: 22.01.10, 17:28

POPULAR
Zvonko Stankovic, on 22:34, 31. May 2009, said:
Pozdrav, uz želju za dobro zdravlje, mir i svako dobro!
Zvonko je ovde bio kratak i u pravu kada je reakao da je teško diskutovati o astralnoj projekciji. Ima dosta togau knjigama ali koga zanima pročitaće
Klinička smrt je astralna projekcija i nju je doživelo mnogo ljudi. Njihov opis tog iskustva je vrlo sličan.
Niko ne zna da objasni šta se dešava dok spavamo. Šta su snovi?
Sigurna sam da se u toku sna dešava astralna projekcija a da toga nismo ni svesni.
Imala sam i sama neka neobična iskustva koja je teško opisati, a nisam ih doživela voljno i svesno.
Postoje tehnike kojima ova sposobnost može da se razvije. Nikada se ne bih usudila da se time bavim.
Ljudi sa visko razvijenom svešću sigurno imaju tu sposobnost.
Zloupotreba bilo čega pa i sposobnosti astralnog putovanja je đavolja rabota.
Napisano: 23.01.10, 17:32
Nemora moj duh da se poredi sa svetim duhom ili da se misli da samo ako umrem imam prava da oslobodim sopstveni duh?!
zasto djavolja rabota?da li je uistinu sve tacno prevedeno i postavljeno od strane ljudi a ne isusa i apostola, uvek sam se p[itala?
Ko zna koliko puta u toku zivota sretnem andjela u liku prosjaka, konobara, carinika a nisam svesna da je to angel?
Mozda me bog kusa u svim iskusenjima, vidnog i nevidnog?
Dobro, dobro... slazem se! Postujem to sta pise, ali sam mnogo toga procitala na temu ;astral, re-i, i ostalih misterioznih stvari. Priznajem, privlace me. Ali uistinu nisam satanizovana ako pozelim da budem na mestima koja nikada ne bih videla. Vremeplov na moj nacin")