Astralna projekcija

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Koja su Vaša iskustva vezana za astralnu projekciju?

#1 mrBaki  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Grupa: Član
  • Poruka: 359
  • Pridružio se: 09.01.09
  • Pol:muški

Napisano: 11.01.09, 20:59

Има ли неко искуства са астралном пројекцијом или сл? Занимају ме и књиге на ову тему, препоручите нешта ако знате! ХВАЛА! :)
0

#2 shinen  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 925
  • Pridružio se: 07.02.09
  • Pol:ženski

Napisano: 05.03.09, 22:54

Da li je to ono kada je čovek u tzv. nesvesnom stanju (uspavanom) a njegov odraz (projektovana slika) se onda negde pojavi po njegovoj želji? Nešto o tome možeš pročitati u Trećem oku ako se ne varam
...prostor je brzina uma
što sama sebe obmotava.
Lebdeću u mestu,
a stizaću i nestajaću
u vremenu...
0

#3 moun

• Grupa: Gost

Napisano: 01.04.09, 01:20

Znam da je dr. Todor Jovanovic dosta o ovome govorio. Kako kaze, i sam je dostigao taj nivo duhovnog umeca (i vezbe), da moze svojom voljom izaci iz tela kada hoce. To je, inace, veoma tesko kontrolisati cak i kod ljudi koji su ovladali tehnikom. Njima se desava da lebde po prostoriji bez moci samokontrole, kao i da se tesko vracaju u sopstveno telo. Znam da se i jedna profesorica sa Beogradskog univerziteta takodje osposobila za, , astral". A poenta svega jeste u tome da na ovaj nacin mozete putovati brzinom svetliosti - kuda god zelite.
0

#4 Plava Ptica  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer
  • Poruka: 2873
  • Pridružio se: 06.02.09

Napisano: 01.04.09, 12:53

Nisam je doživela. Ovo što je moun napisala je otprilike ono što i ja znam o tome. Sigurna sam da je moguća ali samo posle duhovnog rada na sebi. Moguće je da neki ljudi poseduju tu sposobnost i bez treninga. Samo nagađam. Lična iskustva nemam.
Svako ima pravo na svoje mišljenje,pa čak i ja
0

#5 Rumperstilskin  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 41
  • Pridružio se: 17.04.09

Napisano: 18.05.09, 05:02

Ovu poruku je izmenio Rumperstilskin: 18.05.09, 05:06

Dozive sam je mnogo puta. Mada moram reci da su mi spiritualne stvari nekako ceo zivot isle zajedno samnom. Radio sam i tehnike, ali vise sam meditirao i vizuelizovao a jako retko sam radio tehnike astralne projekcije. Ali posle duhovnog rada na sebi, jedno vreme, svaku noc kada bih legao u krevet, i kada mi se telo uspava svest je ostajala budna i to bez moje volje. I tada sam mogao da biram da li cu da izadjem iz tela ili cu ostati tu, ali je sve jedno svest ostajala na astralu, gde sam vidjao razna bica i stvari. Dosta vremena mi se to desavalo skoro svaki dan.

neke moje uopstene teze o astralu:

-Astral ima tridesetak nivoa. Na najnizem nivou, koji je zalepljen za ovu nasu fizicku realnost, su najzlobnija bica, i to je kao zabokrecina. Sto ste vise iznad, tamo su bica koja vam mogu pomoci i u fizickoj realnosti

-Iznad astala se nalazi hiperkosmos i mnogi ga skoro nikad ne dozive. Preko nefizickih tehnologija putuju i leteci tanjiri

-Ljudi kada zaspu i sanjaju, u stvari putuju u nefizicke realnosti, ali toga nisu svesni kada se probude. Kada smo svesni to se zove lucidan san ili astralna projekcija.

-Ako vam se nekada dok ste sedeli sa prijateljima na kafi, , , ucinilo" na sekund da vidite malog zelenog ailena, i onda on odjednom nestane. Nije on nestao, on je samo izasao iz vaseg polja vidokruga. Jer ljudsko oko vidi samo jedan mali delic realnosti koje nas okruzuju.

-Preko astala mogu da se urade razne stvari. Lecenje, dobijanje novih saznanja, itd

-Mnogo je vaznije otvaranje treceg oka (pinealne zlezde) nego astralna projekcija

-Postoje ljudi koji od rodjenja imaju prikaceno demonsko bice, koje uzima energiju kroz njih

0

#6 shinen  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 925
  • Pridružio se: 07.02.09

Napisano: 18.05.09, 14:32

View PostRumperstilskin, on 5:02, 18. May 2009, said:

neke moje uopstene teze o astralu:

-Astral ima tridesetak nivoa. Na najnizem nivou, koji je zalepljen za ovu nasu fizicku realnost, su najzlobnija bica, i to je kao zabokrecina. Sto ste vise iznad, tamo su bica koja vam mogu pomoci i u fizickoj realnosti

-Iznad astala se nalazi hiperkosmos i mnogi ga skoro nikad ne dozive. Preko nefizickih tehnologija putuju i leteci tanjiri

-Ljudi kada zaspu i sanjaju, u stvari putuju u nefizicke realnosti, ali toga nisu svesni kada se probude. Kada smo svesni to se zove lucidan san ili astralna projekcija.

-Ako vam se nekada dok ste sedeli sa prijateljima na kafi, , , ucinilo" na sekund da vidite malog zelenog ailena, i onda on odjednom nestane. Nije on nestao, on je samo izasao iz vaseg polja vidokruga. Jer ljudsko oko vidi samo jedan mali delic realnosti koje nas okruzuju.

-Preko astala mogu da se urade razne stvari. Lecenje, dobijanje novih saznanja, itd

-Mnogo je vaznije otvaranje treceg oka (pinealne zlezde) nego astralna projekcija

-Postoje ljudi koji od rodjenja imaju prikaceno demonsko bice, koje uzima energiju kroz njih

Neverovatno! Ne mogu a da ne reagujem!! Ovo je ravno SF-u!
Kako ste odlučili da ovo podelite sa nama?
Kakva je to moć ili sposobnost ili ne znam šta!?

Volela bih još o ovome da čujem... hvala.
Pozdrav :blum:

...prostor je brzina uma
što sama sebe obmotava.
Lebdeću u mestu,
a stizaću i nestajaću
u vremenu...
0

#7 TanjaZr007  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1038
  • Pridružio se: 26.02.09

Napisano: 18.05.09, 20:23

Pridruzujem se, i ja bih zelela da cujem jos o tome,
izuzetno je zanimljivo.
Feniks se uvek dize iz pepela
0

#8 Zvonko Stankovic  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 135
  • Pridružio se: 26.05.08

Napisano: 31.05.09, 22:34

Teško je o tome diskutovati. Jedna od astralnih projekcija je i klinička smrt i Inicijacija. Postoje i tehnike Hata Joge, koje su po konstelaciji slične astralnom putovanju, s`tim što se kombinuju sa otvaranjem čakri, i tu je potpuna kontrola astralnog projektovanja iz dimenzije u dimenziju.

Pozdrav, uz želju za dobro zdravlje, mir i svako dobro!
0

#9 Mara

• Grupa: Gost

Napisano: 20.01.10, 12:14

Više puta sam imala taj osećaj, nešto je fantastično, da li je to stanje Astralne projekcije, ili nešto drugo, ne znam, ali sam imala taj osećaj lebdenja, blaženstva, polusna. Nikada svesno, u toku aktivnosti, uvek uvodom u san, ili u toku budjenja.
0

#10 Baptista  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 771
  • Pridružio se: 06.09.09

Napisano: 20.01.10, 23:02

View PostmrBaki, on 20:59, 11. January 2009, said:

Има ли неко искуства са астралном пројекцијом или сл? Занимају ме и књиге на ову тему, препоручите нешта ако знате! ХВАЛА! :scratch_one-s_head:

Djavolja rabota.
0

#11 Plava Ptica  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer

Napisano: 21.01.10, 09:08

*
POPULAR

View PostBaptista, on 23:02, 20. January 2010, said:

Djavolja rabota.

Kako ti to znaš? Pričao si sa Đavolom?
1

#12 Baptista  Korisnik je offline

• IV - Immunes

Napisano: 21.01.10, 16:07

View PostPlava Ptica, on 9:08, 21. January 2010, said:

Kako ti to znaš? Pričao si sa Đavolom?

Ne, pitaj ga, potvrdice ti.
0

#13 Violeta Stankovic  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 500
  • Pridružio se: 04.07.09

Napisano: 21.01.10, 19:45

Obozavam astral, trece oko, vremeplov. Ali posto sam neuka i znam da je to jako tesko "nauciti"najvise bih volela da me podvrgne neko bar stanju regresije[ali da izbegnem opasan momenat ;trenutak smrti]da mi neko kaze, koliko sam imala re-i i sta sam sve bila.
? Procitala sam."Zivot posle zivota", "Tibetanski duh mrtvih" "Paralelni svet", dovoljno da shvatim osnovne stvari. Naravno i more brosura na ovu temu. Ipak, sto sam vise citala, manje sam znala.
0

#14 Plava Ptica  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer

Napisano: 21.01.10, 20:12

Ovu poruku je izmenio Plava Ptica: 21.01.10, 20:18

View PostBaptista, on 16:07, 21. January 2010, said:

Ne, pitaj ga, potvrdice ti.

Kako znaš da će mi potvrditi ako nisi pričao sa njim? :girl_haha:

Kada napišeš tako nešto argumentuj zašto misliš da je astralna projekcija đavolja rabota. Ako znaš.
0

#15 Baptista  Korisnik je offline

• IV - Immunes

Napisano: 21.01.10, 21:12

View PostPlava Ptica, on 20:12, 21. January 2010, said:

Kako znaš da će mi potvrditi ako nisi pričao sa njim? :girl_haha:

Kada napišeš tako nešto argumentuj zašto misliš da je astralna projekcija đavolja rabota. Ako znaš.

Da si ikad procitala Bibliju, znala bi i sama. Posto se ipak izdajes za nekog vernika, trebalo bi to da ucinis, da citas i zivis po tome.
0

#16 Plava Ptica  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer

Napisano: 21.01.10, 21:21

View PostBaptista, on 21:12, 21. January 2010, said:

Da si ikad procitala Bibliju, znala bi i sama. Posto se ipak izdajes za nekog vernika, trebalo bi to da ucinis, da citas i zivis po tome.

Ovaj se odgovor zove NE ZNAM. Ako ne umeš da odgovoriš na pitanje zaobiđi me ispraznim prozivkama.
0

#17 Baptista  Korisnik je offline

• IV - Immunes

Napisano: 21.01.10, 21:37

View PostPlava Ptica, on 21:21, 21. January 2010, said:

Ovaj se odgovor zove NE ZNAM. Ako ne umeš da odgovoriš na pitanje zaobiđi me ispraznim prozivkama.

To nije odgovor "ne znam", a ti si ta koja se kacis za mene. Molim te, zaobidji me, vidis da ne zelim da razgovaram sa tobom. Nemas nikakve argumente, tu i tamo se pojavis, ubacis neku kosku, na konkretna pitanja podvijas rep, ocito mislis da si naj-najpametnija. To sto ti postujes, meni je smesno, ali te ne napadam.
p.s. Ne mozes da sedis na dve stolice, da budes vernik u Boga, vernik u zvezde i slicno. Nemam nameru dalje da gubim vreme sa tobom.
0

#18 Аntievolucionista  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1156
  • Pridružio se: 02.07.09

Napisano: 22.01.10, 10:28

Ovu poruku je izmenio Аntievolucionista: 22.01.10, 10:28

Немам нимало позитивно мишљење о овој пројекцији. Пише то у Библији да ће се многи овим бавити и да ће их то занимати, али то је ђавоља превара да се људима скрене мишљење од Бога и спасења. Али свако нека себи изабере пут.
0

#19 Plava Ptica  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer

Napisano: 22.01.10, 17:27

Ovu poruku je izmenio Plava Ptica: 22.01.10, 17:28

*
POPULAR

View PostZvonko Stankovic, on 22:34, 31. May 2009, said:

Teško je o tome diskutovati. Jedna od astralnih projekcija je i klinička smrt i Inicijacija. Postoje i tehnike Hata Joge, koje su po konstelaciji slične astralnom putovanju, s`tim što se kombinuju sa otvaranjem čakri, i tu je potpuna kontrola astralnog projektovanja iz dimenzije u dimenziju.

Pozdrav, uz želju za dobro zdravlje, mir i svako dobro!

Zvonko je ovde bio kratak i u pravu kada je reakao da je teško diskutovati o astralnoj projekciji. Ima dosta togau knjigama ali koga zanima pročitaće

Klinička smrt je astralna projekcija i nju je doživelo mnogo ljudi. Njihov opis tog iskustva je vrlo sličan.

Niko ne zna da objasni šta se dešava dok spavamo. Šta su snovi?

Sigurna sam da se u toku sna dešava astralna projekcija a da toga nismo ni svesni.

Imala sam i sama neka neobična iskustva koja je teško opisati, a nisam ih doživela voljno i svesno.

Postoje tehnike kojima ova sposobnost može da se razvije. Nikada se ne bih usudila da se time bavim.

Ljudi sa visko razvijenom svešću sigurno imaju tu sposobnost.

Zloupotreba bilo čega pa i sposobnosti astralnog putovanja je đavolja rabota.
1

#20 Violeta Stankovic  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 500
  • Pridružio se: 04.07.09

Napisano: 23.01.10, 17:32

To je ona strana ne ispitanog dela mozga. Covek samo da iskoristi jos 2%sive mase, ko zna sta bi sve mogao da pomera, leti, koristi. Znam da pise u Bibliji i pise! Ali, zasto bi ha vredjala onoga koga volim i koga priznajem za gospodara svetlosti i tame ako volim astral?
Nemora moj duh da se poredi sa svetim duhom ili da se misli da samo ako umrem imam prava da oslobodim sopstveni duh?!
zasto djavolja rabota?da li je uistinu sve tacno prevedeno i postavljeno od strane ljudi a ne isusa i apostola, uvek sam se p[itala?
Ko zna koliko puta u toku zivota sretnem andjela u liku prosjaka, konobara, carinika a nisam svesna da je to angel?
Mozda me bog kusa u svim iskusenjima, vidnog i nevidnog?
Dobro, dobro... slazem se! Postujem to sta pise, ali sam mnogo toga procitala na temu ;astral, re-i, i ostalih misterioznih stvari. Priznajem, privlace me. Ali uistinu nisam satanizovana ako pozelim da budem na mestima koja nikada ne bih videla. Vremeplov na moj nacin")
0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu