Želite da imate dugu kosu, ali predugo vam je da čekate 5 godina, hoćete li se odlučiti ipak na umetke?
#1 Nataša Kraljić
Napisano: 24.11.08, 22:23
želite li imati dugu kosu, ali predugo vam je čekati 5 godina, hoćete li se odlučiti ipak na umetke?
Napisano: 25.11.08, 11:41
Nataša Kraljić, on 22:23, 24. November 2008, said:
želite li imati dugu kosu, ali predugo vam je čekati 5 godina, hoćete li se odlučiti ipak na umetke?
Mislim da je prirodno ipak najbolje kratka ili duga kosa, igrom slucaja poznajem jednu devojku koja je imala kratku kosu visoki paz, nadogradila je i iskreno ispra joj je predivno stajalo ali sam je nakon nedelju dana videla u suzama kod frizera pokusavajuci da odmrsi "svoju" dugu kosu. Stoga Vam svima preporucujem da nikada ne radite ni sa kosom ni sa telom nista sto nije prirodno. Veliki pozzz. Sanja
Napisano: 09.05.09, 17:32
Stvar ličnog izbora!
Što rekoste već-prirodno je prirodno!!! Najbolje!
Što rekoste već-prirodno je prirodno!!! Najbolje!
...prostor je brzina uma
što sama sebe obmotava.
Lebdeću u mestu,
a stizaću i nestajaću
u vremenu...
što sama sebe obmotava.
Lebdeću u mestu,
a stizaću i nestajaću
u vremenu...
Napisano: 19.04.10, 14:00
Imam jako dugu kosu... i prema toma mislim da mi nije potrebna nikakva nadogradnja ekstenzije, , , imala sam pre cetiri godine kratku i nikada nisma pozelela da uradim ekstenzije... pustala sma je i pustala i dobila velicinu koja mi odgovara
Napisano: 29.03.11, 22:20
Ne znam... možda sam staromodna, možda je ova izjava i glupa, ali... meni se ta kosa gadi... 
Uopšte je ne posmatram kao estetski adut, već kao... ne znam... tuđe mrtve ćelije na glavi druge osobe!
Drugo... ne izgleda mi prirodno. Kad neko nadogradi kosu, prosto se - vidi... ima taj neki čudni prelaz koji ni najbolji frizeri čini mi se, nisu još uvek uspeli da poprave...
Prirodno je uvek lepše, pa makar bila i kratka kosa, i tanka.. lepa je kad umeš da je nosiš i kad je čista i uredna
To je sasvim dovoljno.
Uopšte je ne posmatram kao estetski adut, već kao... ne znam... tuđe mrtve ćelije na glavi druge osobe!
Drugo... ne izgleda mi prirodno. Kad neko nadogradi kosu, prosto se - vidi... ima taj neki čudni prelaz koji ni najbolji frizeri čini mi se, nisu još uvek uspeli da poprave...
Prirodno je uvek lepše, pa makar bila i kratka kosa, i tanka.. lepa je kad umeš da je nosiš i kad je čista i uredna
By the time you read this, you've already read it.