Puder Max Factor Natural minerals

• 1
  • 2
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Da li neko ima iskustva u korišćenju proizvoda Max Factor Natural minerals?

#1 sanjac

• Grupa: Gost

Napisano: 10.11.08, 11:46

Da li neko ima iskustva u koriscenju ovog Max Factor proizvoda? Rado bih ga kupila, zimi koristim puder, ne bacaju mi se pare (kao x puta do sad).
Sve sa cetkom, zgodno za poneti... Vase iskustvo sa ovim?
0

#2 Jaca  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Grupa: Član
  • Poruka: 1340
  • Pridružio se: 10.10.07
  • Pol:ženski

Napisano: 10.11.08, 12:49

Ovu poruku je izmenio Jaca: 10.11.08, 12:50

• Attached Image: 191283877_tp.jpg
Koristim ga, meni je odlican i bas dobro pokriva. Najbolje je od svega sto se jednostavno nanosi.

Koliko kosta sad?
Life Is Too Short To Fuck Ugly People !
0

#3 sanjac

Napisano: 10.11.08, 12:51

View PostJaca, on 12:49, 10. November 2008, said:

Koristim ga, meni je odlican i bas dobro pokriva. Najbolje je od svega sto se jednostavno nanosi.

Odlicno, hKvala Jaco! A nijanse, da li ima onih prirodnih tonova, ne bas brasno a ne ni bronza? I koliko je postojan u kancelarijskim uslovima (parno grejanje, vrucina)? Sta koristis kao podlogu?
0

#4 Jaca  Korisnik je offline

• V - Legionarii

Napisano: 10.11.08, 14:25

Kada njega stavljam ne koristim nikakvu podlogu sem kreme koju i inace koristim.
Meni on stoji ceo dan na poslu, ja eventualno jednom u toku dana malo popravim sminku ali puder mi se ne skida tako lako.
Aj napisi mi cenu ako budes kupovala da znam koliko je sad.

Evo ti detaljnije
http://www.maxfactor...co.uk/minerals/
0

#5 sanjac

Napisano: 10.11.08, 14:25

Neko mi rece oko 1000 din, javljam kad kupim, bas se radujem, volim kvalitetnu sminku koja mi odgovara.
0

#6 Jaca  Korisnik je offline

• V - Legionarii

Napisano: 10.11.08, 14:28

Pogledaj link obavezno, ima detaljnije kako se nanosi... itd.
0

#7 Kitty  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 172
  • Pridružio se: 06.02.11

Napisano: 26.02.11, 01:50

Možda grešim, ali mislim da je priča o Maxfax factor kozmetici previše marketinški naduvana...
A i skuplja, što ne mora da znači da je i najbolja.
Ja sam se 3 puta opekla.
Prvi put, kupila sam Max Factor "lasting performance" (onaj što ne ostavlja tragove)... ništa posebno. Tragove ne ostavlja, ali zato je jako težak, ne možeš ga razmazati kako treba bez neke dobre, hidrantne kreme kao podloge... ono što je najgore, čak i kad hidrantna krema lepo osveži kožu, ovaj puder nekako sve to sasuši... upije... izmatira kožu previše, toliko da postaje suva...
Drugi put sam se opekla kad sam kupila Max factor maskaru. Zaista, ali zaista mi je bolja bila Avonova 3 puta jeftinija.
I treći put sam se opekla kad sam (opet) kupila ovaj puder :D ne znam šta mi bi.
I dalje sam u potrazi za dobrim puderom koji ne isušuje kožu (jer mi je suva i osetljiva i non stop joj treba nešto hidrantno - a postojano), pa ako neko ima predlog... :)
Poslednji put sam kupila Rimel - stay matte... ali i on mi je suv.
Dođe mi da kupim "Kostov" puder u stiku i da samo njega koristim. Ali on nije postojan... :girl_sigh:
Ehh... muke ženske :)
By the time you read this, you've already read it.
0

#8 Ledena  Korisnik je online

• IV - Immunes
  • Grupa: Moderator
  • Poruka: 872
  • Pridružio se: 30.01.11

Napisano: 26.02.11, 09:48

View PostKitty, on 26.02.11, 01:50, said:

Možda grešim, ali mislim da je priča o Maxfax factor kozmetici previše marketinški naduvana...
A i skuplja, što ne mora da znači da je i najbolja.
Ja sam se 3 puta opekla.
Prvi put, kupila sam Max Factor "lasting performance" (onaj što ne ostavlja tragove)... ništa posebno. Tragove ne ostavlja, ali zato je jako težak, ne možeš ga razmazati kako treba bez neke dobre, hidrantne kreme kao podloge... ono što je najgore, čak i kad hidrantna krema lepo osveži kožu, ovaj puder nekako sve to sasuši... upije... izmatira kožu previše, toliko da postaje suva...
Drugi put sam se opekla kad sam kupila Max factor maskaru. Zaista, ali zaista mi je bolja bila Avonova 3 puta jeftinija.
I treći put sam se opekla kad sam (opet) kupila ovaj puder :D ne znam šta mi bi.
I dalje sam u potrazi za dobrim puderom koji ne isušuje kožu (jer mi je suva i osetljiva i non stop joj treba nešto hidrantno - a postojano), pa ako neko ima predlog... :)
Poslednji put sam kupila Rimel - stay matte... ali i on mi je suv.
Dođe mi da kupim "Kostov" puder u stiku i da samo njega koristim. Ali on nije postojan... :girl_sigh:
Ehh... muke ženske :)

Jakoristila max faktorov onaj sto se prilagodjava tenu i tako mi je bio težak... a sada imam Vichyijev i prezadovoljna sam, skuplji je ali odlicno prikriva, tako da treba manje i ne osećaš ga

0

#9 Pumpkin  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1743
  • Pridružio se: 10.10.09
  • Pol:muški

Napisano: 27.02.11, 01:27

Ovu poruku je izmenio Lucifer: 27.02.11, 01:31

Uvek cu se cuditi ovim pricama... Bas ste slatke:girl_in_love: He, he... same sebe maltretiraju pa se jos zale... "Eh muke zenske... "

Ej, znam da je ovo sada seljacki... ali moram da vas pitam... jeste li probale nekada... neki period, mesec - dva... da batalite to mazanje svakodnevno... cisto da vidite sta ce da se desi...

Ok je ako neka devojka ima nesto da "prikrije"... pa ajde da razumem... ali VI SE MAZETE SVEEEEEEEEEEEE!!! :girl_cray2:

Nemoguce da svaka od vas ima nesto da prikrije!

I da li je moguce da bi vi zaista dehidrirale ako se ne bi mazale kremema?

Moram vam reci nesto u poverenju... mi muski registrujemo koja je lepa a koja je manje lepa (ruzne zene ne postoje):-)
Ali to o cemu vi pricate i te razlike koje uocavate na vasem licu kada ga mazete sa ovom ili onom kremom - MI TO NE VIDIMO!
A i to sto prikrivate vidite samo vi... mi ne!
A ako zaista nesto neobicno izraste na vasoj glavi, onda se to ne moze sakriti...
I'm always looking for the sun...
0

#10 Kitty  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 27.02.11, 02:14

View PostLucifer, on 27.02.11, 01:27, said:

Ej, znam da je ovo sada seljacki... ali moram da vas pitam... jeste li probale nekada... neki period, mesec - dva... da batalite to mazanje svakodnevno... cisto da vidite sta ce da se desi...

Pa probale smo.. :D al nekako nam lepše kad se "mažemo"... :girl_haha:

Ok je ako neka devojka ima nesto da "prikrije"... pa ajde da razumem... ali VI SE MAZETE SVEEEEEEEEEEEE!!! :girl_cray2:

:D

I da li je moguce da bi vi zaista dehidrirale ako se ne bi mazale kremema?

hahahahah :rofl:

A ako zaista nesto neobicno izraste na vasoj glavi, onda se to ne moze sakriti...

Dobar si.. :D
0

#11 Pumpkin  Korisnik je offline

• V - Legionarii

Napisano: 27.02.11, 03:03

View PostKitty, on 27.02.11, 02:14, said:

Pa probale smo.. :D al nekako nam lepše kad se "mažemo"... :girl_haha:

:D

hahahahah :rofl:

Dobar si.. :D

Lepse vam da se mazete? Au jbt... No dobro, vasa stvar.

Moram da vam ispricam nesto... he, he

Ja ne znam ni kako znate vise sta vam za sta sluzi... Hteo sam jednom prilikom da kupim devojci neku kremu. Mislio sam da to i nije neki problem jel'...
Usao ja u Lilly... majko moja!!!
PUNA POLICA KREMA! Bilo ih je bar... j****m li ga... mozda 300 - 400 komada... razlicitih...
A dve prodavacice uz sirok i ljubazan osmeh kazu - Izvolite:-))))

Jel' mi verujes da sam pogledao onu policu na nekoliko trenutaaka i izasao napolje... he., he... Nesto se slomilo u meni definitivno!!!

Inace, ti meni ne odgovori nista konkretno... ja se stvarno pitam sta bi se desilo kada bi se ostavile tih stvari na neki period... dal' bi to bilo toliko strasno:;-)

POZ
0

#12 Kitty  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 27.02.11, 03:31

View PostLucifer, on 27.02.11, 03:03, said:

Moram da vam ispricam nesto... he, he

Ja ne znam ni kako znate vise sta vam za sta sluzi... Hteo sam jednom prilikom da kupim devojci neku kremu. Mislio sam da to i nije neki problem jel'...
Usao ja u Lilly... majko moja!!!
PUNA POLICA KREMA! Bilo ih je bar... j****m li ga... mozda 300 - 400 komada... razlicitih...
A dve prodavacice uz sirok i ljubazan osmeh kazu - Izvolite:-))))

Jel' mi verujes da sam pogledao onu policu na nekoliko trenutaaka i izasao napolje... he., he... Nesto se slomilo u meni definitivno!!!

:rofl:

View PostLucifer, on 27.02.11, 03:03, said:

Inace, ti meni ne odgovori nista konkretno... ja se stvarno pitam sta bi se desilo kada bi se ostavile tih stvari na neki period... dal' bi to bilo toliko strasno:;-)

POZ

Ok... ovako... :) Ne bi bilo strašno, pa ne mažemo se mi teškom šminkom svaki dan... puderi i slično. I većina devojaka lepo izgleda i bez pudera... ali taj puder je nekako, majku mu... čaroban :D Koliko da sam lepa, nekako sam s puderom lepša... (ne stavljam tone, da se razumemo)... prikrije lepo one sitne nepravilnosti, ili crvenilo... milina.
A kreme... to je već druga stvar. Ženska koža je dosta tanja od muške, osetljivija... mora da se održava... ja na primer, imam osetljivu i suvu kožu, i ako ne stavim hidrantnu kremu pre nego što izađem napolje zimi, to je strašno! Kreme su sasvim normalna svakodnevna stvar... A ako bi sve to ostavile na neki period... pa.. ne verujem da bi bilo strašno.. :D Ali bi bilo nekako... hmm... čudno, u najmanju ruku :D
0

#13 Pumpkin  Korisnik je offline

• V - Legionarii

Napisano: 27.02.11, 03:54

View PostKitty, on 27.02.11, 03:31, said:

:rofl:

Ok... ovako... :) Ne bi bilo strašno, pa ne mažemo se mi teškom šminkom svaki dan... puderi i slično. I većina devojaka lepo izgleda i bez pudera... ali taj puder je nekako, majku mu... čaroban :D Koliko da sam lepa, nekako sam s puderom lepša... (ne stavljam tone, da se razumemo)... prikrije lepo one sitne nepravilnosti, ili crvenilo... milina.
A kreme... to je već druga stvar. Ženska koža je dosta tanja od muške, osetljivija... mora da se održava... ja na primer, imam osetljivu i suvu kožu, i ako ne stavim hidrantnu kremu pre nego što izađem napolje zimi, to je strašno! Kreme su sasvim normalna svakodnevna stvar... A ako bi sve to ostavile na neki period... pa.. ne verujem da bi bilo strašno.. :D Ali bi bilo nekako... hmm... čudno, u najmanju ruku :D

Nije to smesno:-)Dao sam dragoj do znanja da cu kupiti tu kremu... to je neka specijalna krema koliko sam shvatio... zaustavlja bore, zaustavlja starenje, regenerise sve zivo... moze da ti izraste jos jedan nos od nje... itd:-)))) Cak sam i sestru zvao da je pitam kakvu kozu ima moja devojka, odnosno kakva joj krema treba... Poce da mi objasnjava da je njoj koza masna u obliku slova T... tako nesto... Boze sacuvaj... Elem, ja nisam imao zivaca d aje slusam vise, pa sam otisao da kupim to cudo... i naleteo na policu sa 300 takvih cuda... Valjda ima 300 tipova zenske koze... j****m li ga... cim ima toliko krema.
E kada sam video sve ono, resio sam da se ostavim onoga sto ne znam... ali je bio problem - Kako joj sad izaci na oci bez kreme... ja i moj dugacak jezik.
Sreca pa ima parfema:-):girl_in_love:

A za ovo drugo... hm... tako sam i mislio... nista vam se ne bi desilo... a i ne znate bas tacno sta ce vam puder... sem sto je caroban:-) Veruj mi na rec - sitne nepravilnosti vidite samo vi... jedna na drugoj, mi ne.

A za kreme..pa dobro, neka bude... Ne znam, mozda vam je stvarno tanka koza, pa mora da se malo podeblja:girl_haha:

Salim se... samo vi uzivajte... mi sto ne kapiramo, niko nam nije kriv jel' tako:(

POZZZ
0

#14 Ledena  Korisnik je online

• IV - Immunes

Napisano: 27.02.11, 09:39

Muškarci imaju tu sreću da imaju deblju kožu i briju se pa samim tim otklanjaju izumrele ćelije i obnavljaju kožu, za razliku od žena, pogledajte muškarca i ženu istih godina, retko koji muškarac ima bore više od žene...
Puder prikriva tamne podočnjake, fleke po licu, rupice od bubuljica, kapilare, matiraju crvenilo kod osoba koje se zarumene kad se postide ili kad su na hladnom...
Ja ga koristim, ali retko i naravno da bih mogla bez njega...

0

#15 Pumpkin  Korisnik je offline

• V - Legionarii

Napisano: 27.02.11, 12:30

View PostLedena, on 27.02.11, 09:39, said:

Muškarci imaju tu sreću da imaju deblju kožu i briju se pa samim tim otklanjaju izumrele ćelije i obnavljaju kožu, za razliku od žena, pogledajte muškarca i ženu istih godina, retko koji muškarac ima bore više od žene...
Puder prikriva tamne podočnjake, fleke po licu, rupice od bubuljica, kapilare, matiraju crvenilo kod osoba koje se zarumene kad se postide ili kad su na hladnom...
Ja ga koristim, ali retko i naravno da bih mogla bez njega...

Necete valjda da pocnete da se brijete?!:shok:

Podocnjaci? A da probate da spavate:-) Uostalom, podocnjaci podocnjaci bas mi lepo stoje:rofl:

Fleke po licu? Hm... nemam pojma...

Rupe od bubuljice... hm, hm...

Puder koristis retko, retko ga koristi i Kitty... Izvinjavam se, na osnovu drugih postova shvatio sam d aje preko potreban svakog dana:-)

POZ:good:
0

#16 Ledena  Korisnik je online

• IV - Immunes

Napisano: 27.02.11, 14:22

Evo, valjda će ti ovo pomoći da shvatiš o čemu pričamo.
http://www.ee.rs/por...&catid=72:slike

0

#17 Pumpkin  Korisnik je offline

• V - Legionarii

Napisano: 27.02.11, 15:24

View PostLedena, on 27.02.11, 14:22, said:

Evo, valjda će ti ovo pomoći da shvatiš o čemu pričamo.
http://www.ee.rs/por... &catid=72:slike

Au... moracu i ja da pocnem da se sminkam, nema druge!:girl_haha:

Odoh u Lilly, pa cu se javiti veceras da vam ispricam utiske:clapping:
0

#18 Ledena  Korisnik je online

• IV - Immunes

Napisano: 27.02.11, 22:38

Javi koja ti nijansa odgovara i naravno-marka!

0

#19 Pumpkin  Korisnik je offline

• V - Legionarii

Napisano: 28.02.11, 01:43

Ovu poruku je izmenio Lucifer: 28.02.11, 01:44

• Attached Image: img_4364_edited-2_119521428.jpg
Jel' dobro ovako?