Da li je show Operacija Trijumf namesten?

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Da li mislite da je show Operacija Trijumf namešten i da se već unapred zna pobednik?

#1 tammy07  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Grupa: Član
  • Poruka: 114
  • Pridružio se: 04.09.08
  • Pol:ženski

Napisano: 06.11.08, 16:06

Ne znam da li ste gledali Gala vece ``Operacije Trijumf``` u ponedeljak i sve ono sto se desavalo, izjave koje su date kako od devojke koja je ispala za dalje takmicenje kao i komentar Ismete Krvavac iz zirija o agitaciji direktora akademije i profesora za ucesnika Danijela iliti poznatijeg kao mladjeg brata Marije Serifovic... Kasnije u ostalim emisijama koje prate ``Operaciju Trijumf`` takodje je receno recimo od Marine Perazic da se poraz treba dostojanstveno podneti ali da isto tako Jasmina, devojka koja je ispala, nije neko ko iskrivljuje istinu cime joj je dala na znacaju kao i njenoj izjavi da je namesteno njeno izbacivanje da bi Danijel ostao. Da li mislite da je ovaj show namesten i da se vec unapred zna pobednik?
0

#2 Milica  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1046
  • Pridružio se: 15.09.07

Napisano: 06.11.08, 17:22

Pazite, taj Danijel moze biti ovakav ili onakav, meni licno se ne svidja ni njegov stav, ni izgled, ni ponasanje, ni oblacenje, ni frizura... ali decko PEVA fenomenalno. Sta da radimo kada je tako, ta Jasmina ne moze ni da mu prismrdi. Moze samo da ide okolo i da laje kako je sve namesteno. Druga stvar je sto mislim da bez obzira kakav glas ima, Danijel nece jos dugo izdrzati na akademiji jer ga ostali ne vole a i on se stalno svadja sa njima. Ne bi me cudilo da se stvarno to izblebletao za svoju sestru da bi se malo ku**io ali nema sanse da je sve namesteno.
Videcete, teorija zavere pada u vodu kada on bude izbacen... ali kako god... od njega ce napraviti mega zvezdu bar na nasim prostorima.
0

#3 Dusanka  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 121
  • Pridružio se: 16.10.08

Napisano: 07.11.08, 00:29

Nekako je neprijatan ukus nametljiv sam po sebi. Jasmina je prica za sebe, puna sebe da se istakne da drugog ponizi, da zanemarimo kakav je taj Danijel, nekulturno, nevaspitano, drsko je postupala. Zar da se jedna buduca zvijezda tako ponasa? Obavezno ja, ja ja, Jasmina izlazim a g***o ostaje. Kako je samo kritikovala Milicu. Zao mi je sto se Danijel nije sjetio da joj kaze da njegov recnik nema rijeci napucacu, dok njen ima. Taj neprijatan ukus OperacijeTrijumf, ce otici sa Jasminom ili se produbiti, prelomice se narednom galom. Voljela bih vjerovati da nije n a m j e s t e n. :friends:
Lijevo ja, za sve koji se pitaju, a desno sestra za sve u zivotu! :-)
0

#4 tammy07  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 07.11.08, 09:59

Da li Jasmina bolje peva od Danijela ili ne i ko od ucesnika ima kakav karakter,  ponasanje je jedna stvar... ali izjave eminentnih ljudi, koji su imena sama po sebi, imaju iskustva, jednu pristojnu karijeru iza sebe, koji plivaju u tim vodama vec jako dugo je ono sto mene dovodi u sumnju vezano za ovaj show... znaci Jasmina je samo bila inicijalna kapisla... nista vise...
Pitam se da li ce, ako vecinom bude zavladalo misljenje da je show namesten, iz produkcijske kuce emotion reagovati i pokusati na neki nacin da se ``operu`` tako sto ce pustiti da Danijel bude izbacen ako publika to bude zelela... Ovo govorim iz razloga sto se jos za vreme ``Velikog brata`` spekulisalo da je pobeda crnogorke Mimi bila namestena, ruku na srce, osoba koja je u sustini prosecna i koja jedino svojim karakteristicnim nacinom odevanja privlaci paznju.
0

#5 Milica  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1046

Napisano: 07.11.08, 11:01

Videces, izletece Danijel vrlo brzo... voljom ostalih clanova i publike.
Mnogo je ulozeno u ovaj show i mislim da namestaljkom nista dobro nece uraditi, a pare im svakok trebaju jer mnogo ljudi radi na tome.
0

#6 Blue Butterfly  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer
  • Poruka: 2414
  • Pridružio se: 01.11.07

Napisano: 07.11.08, 20:35

Ovu poruku je izmenio * Mirjana *: 07.11.08, 20:35

Bilo bi mi žao kada bi se ispostavilo da je u pitanju nameštaljka, ne zbog onih koji učestvuju, više zbog onih koji gledaju, navijaju, glasaju i veruju da je sve pošteno.
0

#7 Melinda Ugri  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 9
  • Pridružio se: 24.10.08

Napisano: 09.11.08, 14:52

Pa iskreno ne bi me cudilo da je namesteno, ali se nadam da nije, najvise zbog ljudi koji navijaju za svoje favorite... :bye:
juce je istorija,sutra je misterija,ali danas je dar,zato se i zove danasnjica...
0

#8 tammy07  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 09.11.08, 18:38

Sutra je Gala vece pa cemo videti ko ce ovoga puta ispasti. Kako stvari stoje po forumima koji su vezani direktno za ovaj show velike sanse za izlazak ima devojka koju zovu Mika i koja je usla pre 10-ak dana u kucu zajedno sa Kristijanom, stidljivim i povucenim makedoncem.
0

#9 Dusanka  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 121
  • Pridružio se: 16.10.08

Napisano: 20.11.08, 01:00

Pracenje Operacije Trijumf kroz pitanje da li je namjesten, komentarisacu ovako. Moj prvi komentar voljela bih da nije prelazi da mozda jeste, reci cu i zasto. Nominacijom dva dobra pjevaca sa zadnje Gale, imam utisak da ziri pokusava spasiti sto se spasiti moze. Milicu pjesmama i snimanjem CD. Sledeca Gala jos dobrih pjevaca pa neki sastav ili vec kako to oni budu krstili, ostali studenti ce biti medju prostor a pobjednik ce biti Aleksandar, cak ce um komentari biti i treba naci zamjenu za Toseta ocito je da Aleksandar naginje stasom i glasom. Ponavljam voljela bih da nije tako a dogadjenja me preticu i demantuju. Gledm, pratim vidjet cemo jesam li u pravu. :girl_cray:
Lijevo ja, za sve koji se pitaju, a desno sestra za sve u zivotu! :-)
0

#10 vebra  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 193
  • Pridružio se: 18.12.08
  • Pol:muški

Napisano: 20.12.08, 20:37

Tipicno naski. Kad bi mogli da kazemo a da se ne zameramo nikom - pa sve okolo teme. Pitanje je bilo "da li je operacija Trijumf namestena". Da namestena je i to se vidi iz dana u dan sve vise. Mi smo majstori za namestanje a jos veci majstori da se pravimo da nista ne primecujemo.
Nije ovo kod nas privatizacija.Ovo je pokusaj ulaska
u cist proslovekovni kapitalizam u kome se s jedne strane
stvara grupa izuzetno bogatih tajkuna (sta je tajkun-blaza,
novoizmisljena rec za lopov ),koji do bogatstva nisu
dosli legalnom i takmicarskom privatizacijom nego
privilegovanim pogodnostima omogucenim od dosadasnjih
vlasti i sudova na utaji poreza i otimanju tudje imovine bez
sankcija i s druge strane izuzetno siromasan sloj stanovnistva
koji ce u narednom periodu sve vise siromasiti dovodeci se
do robovskog odnosa i potpune nemastine,sto u ovakvoj
razmeri nema ni u jednoj zemlji u tranziciji pa niti u Evropi
osim u nekim africkim zemljama u kojima je zbog slicne
situacije doslo do milionskog pogroma siromasnog stanovnistva.
To nas ceka u koliko ne stanemo tajkunizaciji na kraj.

[url=http://rapidshare.com/files/211724967/Karlo_Kostic_Lazar_-_U_toj_zemlji_mnogi_kradu.mp3.html
0

#11 Catwoman  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 453
  • Pridružio se: 14.09.07

Napisano: 29.12.08, 12:03

Super ako je namestena, a ko ce da pobedi kada vec sve znate?
0

#12 vebra  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 29.12.08, 15:13

A od kud uopste postavljena tema da li je namesteno. Postoji dakle sumnje od nekog pre mene da je namesteno jer da nije tako ne bi bilo ni ove teme, kaj ne? Sto se tice toga koliko znam - ako pobedi taj samozivi krelac sa krestom pevca B92 necu vise nikad gledati. Ni posle ovoliko mojih godina zeludac mi ne vari naduvane tipove koji to sto su glupi pokrivaju naduvavanjem. Gde ste videli pametne i vredne da se kocopere. Ta i'te molim vas lepo.

[url=http://rapidshare.com/files/211724967/Karlo_Kostic_Lazar_-_U_toj_zemlji_mnogi_kradu.mp3.html
0

#13 Mr.Black  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1071

Napisano: 29.12.08, 15:21

Ne znam na koga mislis, ali bih ja voleo da neko onog Danijela malo oplavi kada izadje... ja cu sigurno ako ga sretnem negde :girl_smile:
0

#14 vebra  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 29.12.08, 17:56

Yes, Mr. Black!

0

#15 Andrea  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 17
  • Pridružio se: 05.12.08

Napisano: 18.01.09, 10:51

Nisam gledala O. T., ali ne znam da li ste primetili da su na kraju ostali po jedan predstavnik iz svake zemlje, pa ne verujem da je to slucajno.

Nisam gledala O. T., ali ne znam da li ste primetili da su na kraju ostali po jedan predstavnik iz svake zemlje, pa ne verujem da je to slucajno.
0

#16 Disko Nindza  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 432
  • Pridružio se: 17.09.07

Napisano: 19.01.09, 12:46

Mislim da je ziri bio namesten, tj da je ziri glupavo nominovao i gurao ucesnike koji su iz njihovih zemalja i njihovi licni favoriti sto nije bilo fer.
0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu