Da li Vas iritiraju reklame koje se previše puta ponavljaju?
Napisano: 30.09.07, 14:07
Npr za mobilnu telefoniju, uloške, loto ili banke.
Da li reklame koje se beskonačno ponavljaju ipak imaju uticaj na Vas i pored toga što vam smetaju
ili namerno bojkotujete proizvode koji su Vam idu na nerve?
#2 Drbob
Napisano: 30.09.07, 20:37
Napisano: 30.09.07, 21:42
Зашто би се ЕПС рекламирао? Као могу да купим струју од неког другог?
Napisano: 02.10.07, 13:12
Napisano: 07.10.07, 17:10
mandraka, fantoma i betmena.
Svestan svoje super moci,
Zeleni Zub poseduje istancan smisao za humor
kojim izbezumljuje svoje protivnike
a njih naravno ima mnogo...
Napisano: 09.10.07, 09:28
Fight Club citiat:
"What are we then?
... Consumers?
Right. We are consumers. We're the bi-products of a lifestyle obsession. "
Treba da uđeš u igru: da imaš l.k., pasoš, da ti vade bris iz... , ugrade bio-čip ako može, da ideš u vojsku, na posao, radiš da bi kupovao Deltine proizvode, da gledaš Velikog Brata, stoku u skupštini...
I da ne misliš svojom glavom - to je zabranjeno.
Treba nama revolucija svakih 10tak godina, pa lopove na vešala i za 50tak godima bi se sredilo ovo društvo...
Iskreno bi volela da počne neka vrsta pobune protiv sistema...
Napisano: 23.10.07, 14:14
inace nemam nista protiv ako je reklama lepa i kratka...
i najvise me nervira reklame kad se daje film u toku trajanja filma...
Pa ne zive bas TV od reklama, uzimaju oni nama pare kroz pretplatu a ubise nas reklamama...
#9 Drbob
Napisano: 24.10.07, 10:58
Napisano: 31.10.07, 22:03
Napisano: 02.11.07, 21:31
Za tih 10-ak minuta presaltam kanale (kablovska) i informisem se o programu, a mozda se i zadrzim na necem zanimljivijem od onog sto sam gledala.
Napisano: 03.11.07, 00:48
Ostali se bore za kupce tj nas.
Ja se lično trudim da bojkotujem proizvode koji me iritiraju beskonačnim ponavljanjem.
Ali nisu velike firme glupe. Ne bacaju oni pare.
Narod se pali na reklame i to je dokazano. Beskonačnim ponavljanjem npr. Jelen Pivo reklame - povećava prodaju.
Narod takođe veruje u loto (iako niko nije video pobednika) i nagradne igre iako su glavne nagrade (stanovi i sl.) namešteni.
Jedino što ostaje je da prebacite kanal čim počnu reklame, a to većinaljudi i radi.
Napisano: 28.01.08, 22:58
Sve to može da ima, a verovatno i da ima kontraefekat.
#14 sanjac
Napisano: 29.01.08, 11:56
Reklame na stranim kanalima su mi cak simpaticne, uradjene visokobudzetski, za pravu ciljnu grupu, kratko i jasno.
Vise volim da gledam reklame nego izbornu kampanju. DVD je moj osnovni izbor.
Napisano: 06.10.08, 14:48
Odvratne i agresivne su mi one za prašak za veš, a naročito za "Merix".
#16 Ole Gunnar
Napisano: 08.10.08, 13:42
Ima i dobrih reklama, ali da bi se one videle treba platiti kartu i otici na "Noc reklamozdera". To su pravi mali filmovi, umetnicke forme, sa jasnim smislom i jako lepom formom, cesto veoma duhovite. Toga na nasim TV kanalima nema.
Evo sta mi se desilo pre nekoliko godina:
Prica je neverovatna i da mi sestra nije bila svedok i sam bih se zapitao da li je sve u redu sa mnom... Cekali smo da na Pinku pocnu Simpsonovi u nekom terminu oko 13-14-15h, ne znam tacno, ali to je bilo neko tako vreme... I sad lepo prodje ona spica, Simpsonovi posedase na kauc i krece blok reklama. To je bilo normalno, nikad se nije ni desilo da pocne bez reklama. Ja lepo do WC-a, pa do kuihinje, naspem sok, donesem nesto za grickanje, isprebacujemo kanale, vec 10 minuta proslo - trebalo bi da pocnu. Prodje jos pet minuta. Nista. Desavalo se da reklame traju i 15 minuta, ali retko. Prolazi 20. minut od kada mi sedimo pred TV-om. Posle jos 5 minuta nervoznog iscekivanja reklame se zavrsavaju i na nase zaprepascenje pocinje TV-shop. Mi odmah na teletekst - nikakav TV-shop se ne pominje, sudeci po njima mi upravo gledamo Simpsonove. Posle TV-shopa, usledio je kratak blok reklama, a onda naravno vesti. Treba li da naglasim da na kraju tu epizodu nismo ni odgledali, jer je idioti nisu ni pustili!!! 'Ladno su zaboravili da je puste, jer su sve vreme vrteli glupave reklame - uzas!
#17 sanjac
Napisano: 08.10.08, 13:52
Cilj im je da su sto duze, ako su uz to i glupe, who cares... pare su u kasi.
Samo ne znam ko kupuje Duel jorgovan... citala sam negde na netu da su neke kompanije placale zesce penale sto su reklamirale nemoguce, tipa kreme koja pegla bore brze nego sto je to izvodljivo, i za maskaru sa kojom trepavice izgledaju onako kako samo program za pravljenje animacije ume da napravi...
Napisano: 08.10.08, 14:04
Ole Gunnar, on 14:42, 8. October 2008, said:
Prica je neverovatna i da mi sestra nije bila svedok i sam bih se zapitao da li je sve u redu sa mnom... Cekali smo da na Pinku pocnu Simpsonovi u nekom terminu oko 13-14-15h, ne znam tacno, ali to je bilo neko tako vreme... I sad lepo prodje ona spica, Simpsonovi posedase na kauc i krece blok reklama. To je bilo normalno, nikad se nije ni desilo da pocne bez reklama. Ja lepo do WC-a, pa do kuihinje, naspem sok, donesem nesto za grickanje, isprebacujemo kanale, vec 10 minuta proslo - trebalo bi da pocnu. Prodje jos pet minuta. Nista. Desavalo se da reklame traju i 15 minuta, ali retko. Prolazi 20. minut od kada mi sedimo pred TV-om. Posle jos 5 minuta nervoznog iscekivanja reklame se zavrsavaju i na nase zaprepascenje pocinje TV-shop. Mi odmah na teletekst - nikakav TV-shop se ne pominje, sudeci po njima mi upravo gledamo Simpsonove. Posle TV-shopa, usledio je kratak blok reklama, a onda naravno vesti. Treba li da naglasim da na kraju tu epizodu nismo ni odgledali, jer je idioti nisu ni pustili!!! 'Ladno su zaboravili da je puste, jer su sve vreme vrteli glupave reklame - uzas!
Nije se to desilo samo jednom na čuvenom "Pinku". Jedno vreme im je u najavi programa pisalo jedno, a puštali su drugo.
No oni su rekorderi u puštanju reklama, a naročito za vreme dobrih filmova.
Napisano: 08.10.08, 14:07
Vise puta sam se zeznuo i zaspao na pola reklama i naravno zaboravio i sta sam poceo da gledam.
Ima drugih kanala a i filmova na DVD-u.
mandraka, fantoma i betmena.
Svestan svoje super moci,
Zeleni Zub poseduje istancan smisao za humor
kojim izbezumljuje svoje protivnike
a njih naravno ima mnogo...
#20 sanjac
Napisano: 08.10.08, 14:40
Gleda ih 90% Srbije i okolnih zemalja a reklame su ciste pare.