Pomozite zivotinjama

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Potpišite peticiju za spas nekih ugroženih vrsta životinja.

#1 Ole Gunnar

• Grupa: Gost

Napisano: 23.10.08, 17:05

*
POPULAR

Evo prilike za sve ljubitelje zivotinja da urade nesto konkretno za njihovo dobro. Oduzece Vam pet minuta, a ucinicete dobro delo... Ispod teksta sam postavio link za jedan sajt na kome mozete potpisati peticiju za spas nekih ugrozenih vrsta zivotinja, za humaniji tretman prema njima, za brdo, brdo razlicitih akcija kojima se mozete na ovaj nacin prikljuciti. Nije potrebno ni da se registrujete, samo ostavite nekoliko podataka i to je to. Dali ste svoj glas umesto zivotinja koje to ne mogu.

Ja sam na sajt slucajno nabasao pre par meseci kad sam potpisivao peticiju za ocuvanje Stare planine... Peticije su medjunarodnog karaktera, odnosno potpisuju ih ljudi iz celog sveta. Pored onih koje se ticu prava zivotinja tu su i peticije o zastiti zivotne sredine, ljudskim pravima, kulturi, velikim kompanijama... Mozete i sami napraviti peticiju i postaviti je ovde.

Peticije naravno nikoga ne obavezuju, ali to je najmanje sto mozemo da uradimo, ako vec verujemo u neku ideju. Pet minuta za ispravnu stvar - to nije mnogo.

http://www.thepetitionsite.com/
1

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu