Da li se secate ove decije lutkarske serije, mislim da je radio TV Novi Sad?
Arapin Spira (mislim da se tako zvao) koji je stalno plakao "Hocu kuci, hocu kuciiiiii ", a njegova kamila Matilda koja nece da ide jer se zaljubila u orlusinu, mislim da se zvao Artemije... i pevali su neku pesmu "o zasto nemas cetiri noge, da zajedno lutamo po svijeeeeetu.."
Razni likovi su se tu pojavljivali, misevi koji su svirali tamburice, crv sa opasno dubokim glasom u krimi fazonu, 3 psa koja su u zatvoru, sova Julka, Lisac Pisac, pacov Kresimir...
Da li se sećate dečije lutkarske serije Lutkomendija?
Napisano: 08.10.08, 10:00
Da bila je to super serija i šteta je što je opet ne repriziraju.
Belje su ovakve serije nego "Moćni rendžeri" i slične, koje su pune nasilja, a decu ne nauče ničemu.
Belje su ovakve serije nego "Moćni rendžeri" i slične, koje su pune nasilja, a decu ne nauče ničemu.
Lidija
Napisano: 08.10.08, 13:35
Jaooo gde se toga seti??
Bas sam trazio po netu, nigde nema ni gde ni slika ni video klipova.
Meni je omiljeni bio pacov koji pametuje sovi:
"Pobogu Julka, ne kaze se imam nego imadem... "
Bas sam trazio po netu, nigde nema ni gde ni slika ni video klipova.
Meni je omiljeni bio pacov koji pametuje sovi:
"Pobogu Julka, ne kaze se imam nego imadem... "
...Zeleni Zub se ne razlikuje mnogo od svojih prijatelja,
mandraka, fantoma i betmena.
Svestan svoje super moci,
Zeleni Zub poseduje istancan smisao za humor
kojim izbezumljuje svoje protivnike
a njih naravno ima mnogo...
mandraka, fantoma i betmena.
Svestan svoje super moci,
Zeleni Zub poseduje istancan smisao za humor
kojim izbezumljuje svoje protivnike
a njih naravno ima mnogo...
Napisano: 16.10.08, 14:17
Da, da... secam se, ali nisam uspela nigde da nadjem cak ni deo. Na youtube nema. 
Ako neko zna da ima negde da se skine neka stavi link
Ako neko zna da ima negde da se skine neka stavi link
Napisano: 23.10.08, 08:26
Fantasticna serija
Negde 2006-te je isla reprizno na TV NS; na Facebook-u postoji grupa "Lutkomendija" gde se isto tako trazi video materijal iz iste.
Nazalost niko jos nista nije nasao ili okacio na youtube. Na net-u se ne moze naci ni jedna jedina slicica Matilde ili Artemija...
Jedino da potrazimo po prasnjavim VHS kasetama, komsija, rodjaka... neko mozda ima
pozdrav Fairfax
Negde 2006-te je isla reprizno na TV NS; na Facebook-u postoji grupa "Lutkomendija" gde se isto tako trazi video materijal iz iste.
Nazalost niko jos nista nije nasao ili okacio na youtube. Na net-u se ne moze naci ni jedna jedina slicica Matilde ili Artemija...
Jedino da potrazimo po prasnjavim VHS kasetama, komsija, rodjaka... neko mozda ima
pozdrav Fairfax
Napisano: 08.09.09, 12:31
Za sve vas koji ste odrastali uz" Lutkomendiju"
Ja sam obožavala Miću i Aćima!!!
Ja sam obožavala Miću i Aćima!!!
Веруј ономе ко тражи истину, чувај се онога ко ју је "нашао". . .
Napisano: 08.09.09, 13:43
JANA BRAVO!!!
Da znas kako si me obradovala ovim!!!
Toliko dugo sam trazila i nigde nisam mogla da nadjem, ovo se verovatno skoro pojavilo na youtube.
Kako dobra serijica!
Da znas kako si me obradovala ovim!!!
Toliko dugo sam trazila i nigde nisam mogla da nadjem, ovo se verovatno skoro pojavilo na youtube.
Kako dobra serijica!
Napisano: 21.09.09, 15:11
Ovu poruku je izmenio No Signal: 21.09.09, 15:12
Sećam se te serije, išla je na tv Novi Sad davno je to bilo ima 20 godina i više, volim onu muziku kad počinje i završava, sećam se onog miša gospodina Kreše
Napisano: 28.09.10, 12:00

POPULAR
Legendarna televizijska lutkarska predstava! Kamila Matilda, šeik Spira hoću kući, orlušina Artemije, lisac pisac, miševi tamburaši, gospodin pacov Kreša, psi robijaši, pevac Dragoslav, knjiški crv, kralj i general, jarac i Mutimir, novinar Munja, bakica pijanistkinja i mravi violinisti, mali zeka...
Life Is Too Short To Fuck Ugly People !