Postoje li zaista verni muškarci?
Napisano: 30.09.08, 11:20
Postoje li zaista verni muskarci?
Da li mogu da odele iskusenjima i da budu samo za jednom?
#2 sanjac
Napisano: 30.09.08, 11:26
Napisano: 30.09.08, 11:30
Napisano: 30.09.08, 11:39

POPULAR
Napisano: 30.09.08, 12:03
Zasto zadovoljan muskarac ne bi varao svoju devojku/zenu? I kako znate da je potpuno zadovoljan?
Obicno je to sto je zabranjeno sladje i uzbudljivije.
Muskarci vrlo cesto varaju zato sto je takav bio trenutak a ne zato sto je nezadovoljan zenom, devojkom... ma da ima i toga... uvek ima lepsih, zgodnijih, interesantnijih...
#6 sanjac
Napisano: 30.09.08, 12:47
bitno je koliko si prihvatio svoj izbor necijih dobrih strana i mana, i kakav si balans sa tom osobom napravio.
Ako si sa sobom u glavi cist da je tvoj(a) partner(ka) ona prava i za tebe najbolja... tu je kraj razmisljanja o prevari. Ili bi trebao da bude, od tebe zavisi.
Napisano: 30.09.08, 12:59
Ja samo kazem ono sto vecina muskaraca misli i radi.
#8 sanjac
Napisano: 30.09.08, 13:04
Ovu poruku je izmenio sanjac: 30.09.08, 13:06

POPULAR
@Disko Nindza, kada budes upoznao i voleo zenu za koju kazes "da, to je moja zena" neces je porediti sa automobilima. Voleces je i postovaces, to ne znaci da ti pogled nece pobeci ka vecim grudima ili duzim nogama. A to nije prevara.
Napisano: 30.09.08, 14:05
Veruj da ni malo nije tesko pokupiti neku klinkicu lepu, zgodnu, nema potrebe za balavljenjem kad mozes da imas.
Posto nemam zenu i pisao sam iz iskustva ljudi koje poznajem, veruj mi na rec, da su super porodicni i srecni ljudi, i kada se vidjamo u parovima jako ponosni na svoje lepse polovine...
Napisano: 30.09.08, 14:33
Po meni sve zavisi od te dve osobe koje su u " vezi, braku". Ako si zadovoljan onim sto imas tj. ako ti ta osoba sa kojom si odgovara
neznam zasto bi imao potrebu da je prevaris "mozda zato sto ona ima vece grudi, duge noge ili on ima novi auto, para, lepsi je od tvog partnera" ne to je
znak slabosti te osobe koja je to ucinila jer nije imala snage da kaze svom
partneru ili partnerki da " mu ili njoj" nije dobro s "njom ili njim". Ako ti ne odgovara osoba reci joj u lice i idi svojim putem pa onda varaj koliko hoces."KOGA"?" SEBE".
Napisano: 30.09.08, 14:42
Kripton, on 15:33, 30. September 2008, said:
Po meni sve zavisi od te dve osobe koje su u " vezi, braku". Ako si zadovoljan onim sto imas tj. ako ti ta osoba sa kojom si odgovara
neznam zasto bi imao potrebu da je prevaris "mozda zato sto ona ima vece grudi, duge noge ili on ima novi auto, para, lepsi je od tvog partnera" ne to je
partneru ili partnerki da " mu ili njoj" nije dobro s "njom ili njim". Ako ti ne odgovara osoba reci joj u lice i idi svojim putem pa onda varaj koliko hoces."KOGA"?" SEBE".
Svaka čast! U potpunosti se slažem s ovim mišljenjem.
#12 sanjac
Napisano: 30.09.08, 14:46
Napisano: 30.09.08, 17:30
Kripton, on 15:33, 30. September 2008, said:
E brate bravo. Ja se možda (sigurno)ponavljam ali ja i supruga smo zajedno od1990 i nikada nisam imao potrebu a nadam se ni ona da jedno drugo prevarimo. To bi po mome mišljenju bila veća sramota za onoga koji vara jer time priznaje da nije sposoban da sebi izabere partnera koji mu odgovara. Sve je to između dvoje ljudi, nije tu samo jedan ili jedna, DVOJE tj PAR.
čovek je željan tek ako želi.
I ako sebe celog damo,
tek tada i možemo biti celi.
Saznaćemo tek ako kažemo
reči iskrene, istovetne.
I samo onda kad i mi tražimo,
moći će neko i nas da sretne.
Napisano: 30.09.08, 22:41
Ovu poruku je izmenio Ponosan: 30.09.08, 23:39
Mada, mada... uhh lepo je isprobavati i menjati automobile i racunare, priznajem
Napisano: 01.10.08, 03:38
Napisano: 01.10.08, 12:26
Ponosan, on 23:41, 30. September 2008, said:
Mada, mada... uhh lepo je isprobavati i menjati automobile i racunare, priznajem
Pa da, ali muskarci varaju zbog fizickog izgleda (najcesce) a ne zbog mozga, sarma... itd.
Moram da se slozim sa Disko Nindzom, jer to vazi za veliku vecinu muskaraca.
Vecina (velika vecina, nisam rekao svi) "fizicki" vara zene. Bukvalno se radi samo i iskljucivo o trenutnoj fizickoj privlacnosti.
Znaci, dodje, privede, odradi, i ne mora vise nikada u zivotu da je vidi.
To misli velika vecina muskaraca, a 99, 9999999 njih bi to uradilo kada bi znali da ih niko nikada nece provaliti.
mandraka, fantoma i betmena.
Svestan svoje super moci,
Zeleni Zub poseduje istancan smisao za humor
kojim izbezumljuje svoje protivnike
a njih naravno ima mnogo...
Napisano: 01.10.08, 20:34
Ovu poruku je izmenio Matko: 01.03.11, 19:18
Napisano: 01.10.08, 21:33
Reci svom partrenru da ti se svidja druga osoba i onda idi kod nje ili njega. A nemoj sedeti na 2 stolice. A sto se tice toga 'boli me glava, stomak "
postoji resenje za to: lepo sednes sa svojim partnerom i trazis u cemu je problem a ne odma trcati drugom ili drugoj, to je najlakse. Treba se suociti sa problemom a ne zaobilaziti ga. Ja jesam musko i volim sex, ali sa osobom koju volim. Jer sa tom osobom sam ne samo zato sto mi se svidja njen spoljasnji izgled ima tu nesto i u njoj sto me privlaci. Sve u svemu svodi se na to da je " Varanje znak slabosti te osobe koja je to uradila"
Napisano: 02.10.08, 14:37
Ovu poruku je izmenio Lidija Vuksanović: 02.10.08, 14:37
Lepo rečeno. Svaka čast!