Da li ih koristite i da li uopšte koristite plastiku?
pogledajte ovu prezentaciju: http://grunfer.haton...loads/conspi... /mondex_cro.pps
Da li koristite platne kartice?
Napisano: 09.08.08, 21:56
ovo je strasno. Jos zimus sam cula za ovo i za Zig zvjeri ali nisam mogla da vjerujem, ali sad...
Bez komentara! U cutanju je sigurnost...
Napisano: 11.08.08, 08:29
Svašta! Ko zna šta će sve još da izmisle. Možda će sledeća biti veličine tačke...
Lidija
Napisano: 11.08.08, 11:46
Ma mora biti...
Ja sa ovakvom paranojom ne bi mogao da živim. Te Tadić je bio sa onim iz idola, te žig zveri, te biočipovi...
Alo, pa ovde nisu uspeli da naprave pasoš 2 godinea, a kad su završili onda jedan od sigurnosnih slojeva ne radi?!?
A za lične karte nemaju čitače, pa ne mogu da očitaju podatke (da nije tužno bilo bi smešno), a vi se plašite svemirske tehnologije.
I eto, čak i da su se dogovorile sve vlade na svetu da obeleže svoje građane. Što je apsolutno nemoguće, ali ajde da uzmemo to kao moguću činjenicu, geniji u Srbiji ne bi uspeli da savladaju tehnologiju ubacivanja ili kasnijeg čitanja.
A drugo pitanje je: Ajde paranoici (i drugi koji verujete u slično) odlučite se - Oće li EU da se raspadne i ceo sisiem ode niz vodu ili će EU da napreduje pa će imati i vremena da se bave obeležavanjem i sličnim sistemima da nas sputaju?
Ili će u CERNu da naprave crnu rupu koja će da proguta Zemlju?
Gluposti ili Ludost - skoro da je sve jedno.
Ja se više brinem za glupe banke u Srbiji i još gluplje službenike istih.
http://forum.aladin....-vaša-iskust... a-su-katastrofa
A najgluplji su (kad smo već kod toga) ljudi koji se zadužuju kod glupih banaka i još glupljih službenika
Ja sa ovakvom paranojom ne bi mogao da živim. Te Tadić je bio sa onim iz idola, te žig zveri, te biočipovi...
Alo, pa ovde nisu uspeli da naprave pasoš 2 godinea, a kad su završili onda jedan od sigurnosnih slojeva ne radi?!?
A za lične karte nemaju čitače, pa ne mogu da očitaju podatke (da nije tužno bilo bi smešno), a vi se plašite svemirske tehnologije.
I eto, čak i da su se dogovorile sve vlade na svetu da obeleže svoje građane. Što je apsolutno nemoguće, ali ajde da uzmemo to kao moguću činjenicu, geniji u Srbiji ne bi uspeli da savladaju tehnologiju ubacivanja ili kasnijeg čitanja.
A drugo pitanje je: Ajde paranoici (i drugi koji verujete u slično) odlučite se - Oće li EU da se raspadne i ceo sisiem ode niz vodu ili će EU da napreduje pa će imati i vremena da se bave obeležavanjem i sličnim sistemima da nas sputaju?
Ili će u CERNu da naprave crnu rupu koja će da proguta Zemlju?
Gluposti ili Ludost - skoro da je sve jedno.
Ja se više brinem za glupe banke u Srbiji i još gluplje službenike istih.
http://forum.aladin....-vaša-iskust... a-su-katastrofa
A najgluplji su (kad smo već kod toga) ljudi koji se zadužuju kod glupih banaka i još glupljih službenika
Nisu političari krivi. Narod koji ih bira je kriv.
#5 Drbob
Napisano: 11.08.08, 18:44
Danas na svim TV stanicama vest da je ukradeno 40.000.000 identiteta u Americi, nakon čega je izvršeno i čišćenje računa?!
Poverenje u kartice i nove lične karte???
Razmišljajte malo prijatelji moji.
Poverenje u kartice i nove lične karte???
Razmišljajte malo prijatelji moji.
Napisano: 11.08.08, 20:36
U SAD, Japanu... da
U Srbiji... (nažalost ili na sreću) - ne.
U Srbiji... (nažalost ili na sreću) - ne.
Nisu političari krivi. Narod koji ih bira je kriv.