Dali je neko radio, tj. obavljao neke vrste poslova preko neta, mislim konkretno
na neku vrstu prodaje nekakvih proizvoda, prezentacije ili tome slicno???
Zanimaju me vasa iskustva vezano za takav vid zarade...
Da li je to isplatljivo, ili je neka vrsta klasicne prevare... ???
---Unapred HVALA... !!!
Da li ste radili, odnosno obavljali neke vrste poslova preko neta kao npr. neku vrstu prodaje nekakvih proizvoda, prezentacije ili tome slično??? Kakva su Vaša iskustva?
Napisano: 29.07.08, 20:52
ono sto bih ti ja savetovao je ako planiras da radis preko neta je da saradjujes samo sa velikim proverenim firmama i da ne nasedas na brzu zaradu divljaka... komplikovano je dosta, no mlad si pa se cuvaj...
Postoje dve vrste ljudi koji ne poznaju zene: ozenjeni i neozenjeni muskarci.......
Napisano: 30.07.08, 04:52
Postoje dve vrste ljudi koji ne poznaju zene: ozenjeni i neozenjeni muskarci.......
Napisano: 22.08.08, 18:23
Ja sam recimo postavila svoju izložbu slika (ulja na platnu). To je prodajna izložba, ali sam čula da ni renomirani slikari ne prodaju preko neta baš, a kamoli ja amater. Ipak godišnja skromna članirana da bi se moje slike uopšte videle je potpuno zadovoljila moj zahtev. A ko zna možda nešto i prodam, mada im je ugradnja u cenu slika velika ponekad i preko 50%. Moja prijateljica je recimo našla dobar posao preko Interneta. Jednom sam kupila MP3 preko Interneta. Znači nije baš da se prodaja ili posao ne može obaviti preko Neta, samo treba biti pažljiv sa bombastim ponudama tipa brzo zaradi, ulaganje novca u nešto što tematski ne poznaješ dobro i td. Moj ti je savet da kad se dvoumiš oko nečega što si video da se nudi na Netu prvo prokomentarišeš sa nekim ko ima više iskustva u tome. Obavezno zapiši adresu na kojoj si bio.
Kad kažeš "neke vrste poslova" budi konkretniji.
Kad kažeš "neke vrste poslova" budi konkretniji.
Napisano: 29.10.08, 11:33
Postoje sajtovi koji se bave reklamom. Ljudi kojima je potrebna reklama oglasavaju se preko njih. Te reklame gledaju registrovani korisnici sajtova i budu placeni po odgledanoj reklami. Ja sam se registrovala na nekoliko njih i sa nekih sam zaista dobila isplatu preko AlertPay racuna. Moje zarade su za sada simbolicne, mada ima i onih koji zaradjuju i po par hiljada dolara mesecno. Da bi se vise zaradilo potrebna su i neka ulaganja. Ja nisam zelela da ulazem dok se nisam uverila da li zaista placaju. (naisla sam i na puno prevaranata)
Kod onih sajtova koji su me isplatili pocela sam sa ulaganjem, tj. sa "okretanjem" na taj nacin zaradjenog novca. Zarada je pocela brze da se uvecava ali sam jos uvek na nekih 50-ak dolara mesecno, ali ako nastavim ovim tempom ocekujem za par meseci da imam bar oko 250-300$ mesecno
Kod onih sajtova koji su me isplatili pocela sam sa ulaganjem, tj. sa "okretanjem" na taj nacin zaradjenog novca. Zarada je pocela brze da se uvecava ali sam jos uvek na nekih 50-ak dolara mesecno, ali ako nastavim ovim tempom ocekujem za par meseci da imam bar oko 250-300$ mesecno
Napisano: 26.01.09, 22:15
Ovu poruku je izmenio Aleksandar Sesic: 26.01.09, 22:16
Mozes samostalno da otpocnes da radis preko neta, i da vrlo pristojno zaradjujes. Imas na www.e-edu.rs knjigu sve o internet poslovanju, zove se "Internet zarada i elektronsko poslovanje" sa CD-om, sadrzi sve o elektronskom bankarstvu, elektronskoj trgovini, zarada putem klika, medjunarodni transfer novca, on-line prodavnica itd... bolje je pre nego sto krenes u sve to, da se prvo upoznas kako to sve funkcionise i tek onda da se opredelis koji model i strategija on-line poslovanja tebi licno odgovara...
Napisano: 08.02.09, 19:36
Moze se zaraditi, samo budi oprezan i cuvaj se onih sto obecavaju zaradu na brzinu