Iskustva vezana za letovanje u Kušadasiju? Saveti, preporuke i šta je lepo da se poseti blizu Kušadasija?
Napisano: 01.07.08, 10:41
Uskoro idem u Kusadasi pa zelim da cujem misljenje od vas koji ste bili tamo, vase savete, preporuke i sta je lepo da se poseti blizu Kusadasija?
Napisano: 03.07.08, 10:22
U koji hotel ides, meni drugarica stalno tamo letuje pa cu je priupitati.
#3 Vladan
Napisano: 09.07.08, 13:17
Sone, hvala na ovim informacijama. Ja ove godine prvi put letujem u Kušadasiju, u hotelu Santur. Da li si upoznat o kakvom se hotelu radi, i da li imaš još nešto o čemu treba voditi računa tokom boravka. Hvala unapred.
Napisano: 09.01.09, 06:19
kusadasi je extra! neces sigurno pogresiti, ali najbolje da ako nekog poznajes ko zivi tamo da te uputi gde je sta jevtinije jer turci su opasni... uvecavaju cene turistima i po 10 puta, za sve se treba cenjkati, a to najbolje znaju starosedeoci... mozes ih upoznatio preko icq ili nekog drugog chat programa...
ovo j emoja slika sa letovanja...
prvi put sam bila pre 3 godine pa letos opet i planiram opet i opet
evo slika
obavezno probaj nargile
ili se bar slikaj sa tim cudom kao sto sam ja
i obavezno poseti exclub kusadasi... tamo je super provod
i obavezno idi na bazar, sredom je pijacni dan voca i povrca, cajeva i ostalog... obavezno probaj apple tea i sex tea
, a petkom je dan za garderobu sminku i ostalo...
ovo j emoja slika sa letovanja...
prvi put sam bila pre 3 godine pa letos opet i planiram opet i opet
evo slika
obavezno probaj nargile
ili se bar slikaj sa tim cudom kao sto sam ja
i obavezno poseti exclub kusadasi... tamo je super provod
i obavezno idi na bazar, sredom je pijacni dan voca i povrca, cajeva i ostalog... obavezno probaj apple tea i sex tea
, a petkom je dan za garderobu sminku i ostalo...
Napisano: 29.01.12, 21:25
Po meni Kušadasi je najisplativije letovanje sa aspekta cena u odnosu na Marmaris, Bodrum, Alanju ili Antaliju.
Napisano: 29.01.12, 22:09

POPULAR
Јесте са тог аспекта, али се не може поредити место као место јер је свако другачије, а зна се тачно разлог зашто је неко скупље од другог. Лепота и чистоћа мора, дужина сезоне, услуга, уређеност самог места и понуда, као и људи који посећују неко место... све то учествује у стварању цене.