Koji je Vaš hobi?

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Gde su nestali ti silni hobisti: npr. vazduhoplovni motorni modelari i gde se oni mogu videti na okupu.

#1 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer
  • Grupa: Član
  • Poruka: 4568
  • Pridružio se: 15.06.08
  • Pol:muški

Napisano: 25.06.08, 20:02

Ne znam kud su nestali ti silni hobisti: npr vazduhoplovni motorni modelari(da li se to tako kaze za sve one zaljubljenike malih motornih aviona) i gde se to mogu videti na okupu.

Postoji li neko mesto gde se covek moze informisati za sve te hobije, gde moze da odvede dete i da ga time "zarazi"?

Da li je moguce da je sad jedini hobi kafic.

"Pita me on sta me interesuje?" kaze moj drugar Vlada M. --"Pa otkud znam da me interesuje kad nisam video"

Takvo je i pitanje:GDE STA moze da se vidi, po vasem iskustvu?
0

#2 Tasmanijski Djavo  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 35
  • Pridružio se: 27.06.08
  • Pol:ženski

Napisano: 27.06.08, 10:57

Volim da citam, Mir-jam, Agatu Kristi, naucnu fantastiku isve sto mi dodje pod ruku, i naravno da slusam muziku uglavnom domacu EX-YU.
Taz
0

#3 pajja  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 213
  • Pridružio se: 20.10.07

Napisano: 27.06.08, 12:30

View Postprof. Cobra, on 21:02, 25. June 2008, said:

Ne znam kud su nestali ti silni hobisti: npr vazduhoplovni motorni modelari(da li se to tako kaze za sve one zaljubljenike malih motornih aviona) i gde se to mogu videti na okupu.

Postoji li neko mesto gde se covek moze informisati za sve te hobije, gde moze da odvede dete i da ga time "zarazi"?

Da li je moguce da je sad jedini hobi kafic.

"Pita me on sta me interesuje?" kaze moj drugar Vlada M. --"Pa otkud znam da me interesuje kad nisam video"

Takvo je i pitanje:GDE STA moze da se vidi, po vasem iskustvu?

ovo ti je dobro pitanje
0

#4 Lidija Vuksanović  Korisnik je offline

• VII - Cornicen
  • Poruka: 3370
  • Pridružio se: 04.04.08

Napisano: 27.06.08, 12:34

View PostTasmanijski Djavo, on 11:57, 27. June 2008, said:

Volim da citam, Mir-jam, Agatu Kristi, naucnu fantastiku isve sto mi dodje pod ruku, i naravno da slusam muziku uglavnom domacu EX-YU.

A crtanje cipela? Da li ti je i to hobi, škorpice moja draga?

Volim muziku, umetnost uopšte, istoriju, biljke, životinje, šetnje... i naravno da se igram sa svojom ćerkicom! :lol:
Lidija
0

#5 lenjapita  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 42
  • Pridružio se: 23.06.08

Napisano: 27.06.08, 13:33

Sećam se da mi je prvi hobi u životu bilo skupljanje salveta, posle toga čitanje a onda duži period - baš ništa. Poslednjih godina, ponovo čitam, uživam u kuhinji (kad nije baš ovakva vrućina), mada najčešće, tražim sve i svašta po internetu ili samo prčkam po kompu jer mu stalno nešto "nije dobro". A današnji klinci, pa... eto na primer - imaju kolekciju poruka za mobilni ili kolekciju mobillnih telefona.
Zaspao sam i sanjao: život je radost.
Probudio sam se i video: život je rad.
Radio sam i shvatio: rad je radost.
0

#6 Blue Butterfly  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer
  • Poruka: 2414
  • Pridružio se: 01.11.07

Napisano: 28.06.08, 16:44

Moj hobi?
Provodim svaki slobodan trenutak sa kućnim ljubimcima: jedan je pas (zlatni retriver), a drugi kompjuter.
0

#7 Čomi  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Grupa: Banned
  • Poruka: 166
  • Pridružio se: 31.03.08

Napisano: 28.06.08, 22:24

Postoji školica slikanja od 7-70 god. Išla sam neko vreme. A slikanje mi je hobi koji polako prerasta u nešto više od toga.
Astrologijom sam se bavila niz godina. Uvek se povremeno tome vratim.
Plivanje kao relaksacija, jednom nedeljno.
Šetnje i slušanje prirode.
Stavim svoj ranac i obiđem neko srpsko selo, porazgovaram sa seljacima, decom, nahranim po nekog avlijanera, počaste me hlebom i kajmakom, a ja otrebim koje kilo boranije ili se priključim u nekom radu u kojem su.
Jedno vreme sam svakog ponedeljka odlazila na neku svirku na isto mesto.
Vrlo je bitno da čovek posećuje ista mesta povremeno, tako pravi nove kontakte s ljudima i manje se oseća usamljenim. Gledam našu decu, pa i svoju ćerku kako teško pronalaze sebe u ovom svetu. Ne shvataju da je škola samo mesto na kome treba što više mogućnosti da upoznaju u životu, a da tek posle škole sledi ono najteže, da pronađu šta od toga što su saznala mogu prigrabiti za sebe. I hobiji su jedna od tih stvari. Da sam znala nešto više o fotografiji i kako se ona pravi možda bi poslata fotogrf.
0

#8 Vladica  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1107
  • Pridružio se: 08.05.08

Napisano: 29.06.08, 08:08

pa bio sam prof. fudbaler, dakle i dalje se se bavim njime rekreativno, ponekad odem u teretanu...
Postoje dve vrste ljudi koji ne poznaju zene: ozenjeni i neozenjeni muskarci.......
0

#9 istina87  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 721
  • Pridružio se: 23.11.07

Napisano: 29.06.08, 16:21

Moj hobi... Ranije je to bila kosarka i skupljanje slicica poznatih kosarkasa a sad, pa da sjedim u tisini i citam neku zanimljivu knjigu
Bez komentara! U cutanju je sigurnost...
0

#10 pajja  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 29.06.08, 20:46

jedrenje - na vodi
0

#11 lenjapita  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 42
  • Pridružio se: 23.06.08

Napisano: 05.07.08, 00:06

A jel' može još negde?
Zaspao sam i sanjao: život je radost.
Probudio sam se i video: život je rad.
Radio sam i shvatio: rad je radost.
0

#12 Vladica  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1107
  • Pridružio se: 08.05.08

Napisano: 05.07.08, 05:48

moze paja da jedri i u vazduhu... :D :D :P
Postoje dve vrste ljudi koji ne poznaju zene: ozenjeni i neozenjeni muskarci.......
0

#13 pajja  Korisnik je offline

• III - Discentes

Napisano: 05.07.08, 20:46

• Attached Image: BC_KUP___029_.jpg
ovo je slika od proslog vikenda na belocrkvanskom jezeru, ja sliko, nas klub je bio organizator regate za klince i klinceze
trudim se da moja ali i tudja deca imaju neku zabavu i obavezu, da ne podlegnu "ulici", velika je obaveza nas odraslih, dva do tri puta godisnje odlaze na Palic, jednom u Golubac na Dunav, jednom u D. Milanovac opet na Dunav, par puta voze po Savi, par puta po Adi i savskom jezeru, tu je i Smederevo a krajem meseca idemo na Ohrid
i u Nisu postoji klub - JK ZORAN RADOSAVLJEVIC Adresa Prilaz Dušanovoj 148/b 18000 Niš
pa zar nije lep ovaj hobi, ima vise prednosti, izmedju ostalog ta deca prodju celu Srbiju ali i vise
Attached Image: BC_KUP___050_.jpg
0

#14 Lidija Vuksanović  Korisnik je offline

• VII - Cornicen
  • Poruka: 3370
  • Pridružio se: 04.04.08

Napisano: 09.07.08, 09:08

View Postpajja, on 21:46, 5. July 2008, said:

ovo je slika od proslog vikenda na belocrkvanskom jezeru, ja sliko, nas klub je bio organizator regate za klince i klinceze
trudim se da moja ali i tudja deca imaju neku zabavu i obavezu, da ne podlegnu "ulici", velika je obaveza nas odraslih, dva do tri puta godisnje odlaze na Palic, jednom u Golubac na Dunav, jednom u D. Milanovac opet na Dunav, par puta voze po Savi, par puta po Adi i savskom jezeru, tu je i Smederevo a krajem meseca idemo na Ohrid
i u Nisu postoji klub - JK ZORAN RADOSAVLJEVIC Adresa Prilaz Dušanovoj 148/b 18000 Niš
pa zar nije lep ovaj hobi, ima vise prednosti, izmedju ostalog ta deca prodju celu Srbiju ali i vise
Prilog BC_KUP___050_.jpg

Lepo, zanimljivo i korisno! :D

View PostVladica, on 6:48, 5. July 2008, said:

moze paja da jedri i u vazduhu... :D :D :P

Vladica je uvek oran za šalu! :D
Lidija
0

#15 EnterX  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Grupa: Banned
  • Poruka: 653
  • Pridružio se: 21.10.08

Napisano: 19.11.08, 03:26

Ovu poruku je izmenio EnterX: 19.11.08, 03:29

Jedan od mojih hobija je šah. Ima jedan sajt koji s vremena na vreme posećujem gde besplatno igraju likovi iz celog sveta. Potrebna je samo registracija s mejlom. Napravio sam poveći rejting na tom mestu, pa ako neko želi da se oproba samnom, ja sam tamo pod nikom “Enatol”, a adresa sajta je: http://www.chesscube.com/. Tamo postoji i srpska soba kao i spisak prijatelja koje možete dodati u svoj adresar. Omogućen je i chat za vreme igranja, a mogu se birati svi tipovi partija od brzopoteznih do onih najdužih. Svi novi korisnici započinju s rejtingom od 1500, a kasnije se brojka povećava ili smanjuje u zavisnosti od dobijenih/izgubljenih partija.
0

#16 Kraljica  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 128
  • Pridružio se: 22.10.08

Napisano: 26.11.08, 23:22

Pisem ljubavne romane to me apsolutno opusta!
0

#17 Blue Butterfly  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer
  • Poruka: 2414
  • Pridružio se: 01.11.07

Napisano: 27.11.08, 21:00

View PostBlueButterfly, on 16:44, 28. June 2008, said:

Moj hobi?
Provodim svaki slobodan trenutak sa kućnim ljubimcima: jedan je pas (zlatni retriver), a drugi kompjuter.

Replika na sopstveni post...
Dodala bih još da sakupljam knjige u elektronskoj formi (e-books). Trenutno brojim oko 540.
0

#18 Marina*  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 967
  • Pridružio se: 24.09.08

Napisano: 28.11.08, 14:37

filmovi su moja ljubav..
Zauvek se pamte oni s kojima se grlili nismo, čije su nam usne ostale nepoznate, kojima smo samo s proleća, u snu, pisali pismo. ...
0

#19 Vik  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 298
  • Pridružio se: 23.01.09

Napisano: 10.02.09, 17:06

Ovu poruku je izmenio Viki: 27.02.09, 12:50

Volim da crtam, a u poslednje vreme me smiruje da cepkam drva za potpalu. Blesavo mi deluje ali ide nekako... :wacko:
0

#20 Plava Ptica  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer
  • Poruka: 2710
  • Pridružio se: 06.02.09

Napisano: 10.02.09, 17:09

Ulju i platno kada to radim potpuno sam u svom svetu.
Svako ima pravo na svoje mišljenje,pa čak i ja
0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu