Grand šov i sl.

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Šta mislite o Grand šou i sličnim emisijama na TV? Da li takav tip emisija ima uticaja na razvoj dece i uopšteno na kulturu kod nas?

#1 Lidija Vuksanović  Korisnik je offline

• VII - Cornicen
  • Grupa: Član
  • Poruka: 3370
  • Pridružio se: 04.04.08
  • Pol:ženski

Napisano: 13.06.08, 10:20

Šta mislige o Grand šou i sličnim emisijama na TV? Da li takav tip emisija ima uticaja na razvoj dece i uopšteno na kulturu kod nas? Kuda vodi taj kič? Da li ste za ili protiv ovakvih emisija?
Lidija
0

#2 Vladica  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1107
  • Pridružio se: 08.05.08
  • Pol:muški

Napisano: 13.06.08, 12:54

kod mene u kuci ZABRANJENO... KOGA DA GLEDAJU...
Postoje dve vrste ljudi koji ne poznaju zene: ozenjeni i neozenjeni muskarci.......
0

#3 Blue Butterfly  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer
  • Poruka: 2414
  • Pridružio se: 01.11.07

Napisano: 13.06.08, 18:36

Strava & užas!

Izvinjavam se... :scratch_one-s_head:

Bez šale, u čitavoj toj priči nije mi upšte jasno čime su te "zvezde" i "zvezdice" zaslužile toliku popularnost u širokim narodnim masama. Šta to one imaju kad zaluđenici od usta odvajaju da bi kupili njihove CD-ove ili ne daj bože Grand reviju sa čijih slika se šepure njihovi ljubimci kraj svojih bazena, vila i "mečki".
Kako objasniti deci da treba da se obrazuju, kad su im idoli polupismeni, a "navatirani" lovom?
Mogla bih tako da nabrajam do sutra sve ono što me čudi, ali to ne bi promenilo činjenicu da je oko mene masa ljudi koji "seku vene" i padaju u trans kada se na tv-u pojave silikonke iz Granda...
0

#4 Vladica  Korisnik je offline

• V - Legionarii

Napisano: 13.06.08, 21:51

pa ima istine i to dostau tome... moja deca nece gledati te zvezde, ako se i opredele za neku slicnu vrstu muzike, recicu im da je nekada postojao na pr. toma zdravkovic, tozovac, zoran kalezic... ovo danas, na celu sa grandovcima, ma to je lakrdija teska i kiceraj. jos gora stvar sto ih novinari predstavljaju kao jet set... haos
Postoje dve vrste ljudi koji ne poznaju zene: ozenjeni i neozenjeni muskarci.......
0

#5 fjorentinka  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 8
  • Pridružio se: 19.10.07

Napisano: 14.06.08, 20:27

View PostLidija Vuksanuvic, on 11:20, 13. June 2008, said:

Šta mislige o Grand šou i sličnim emisijama na TV? Da li takav tip emisija ima uticaja na razvoj dece i uopšteno na kulturu kod nas? Kuda vodi taj kič? Da li ste za ili protiv ovakvih emisija?

Posle te emisije(i slicnih), mozes i moras otici na kompletnu detoksikaciju! Ima uticaja i nije mi svejedno, kada dodjem po svoju vockicu u skolicu, a 5devojcia pevaju "usne boje vina"... onda se polomim objasnjavajuci koja je to muzika(jer me pita)i u koju kategoriju spada... To je odraz svega sto nam se desilo u proteklih 18god. Nemam nista protiv ljudi koji to vole, ali opet, sa druge strane, okruzena sam drugacijom muzikom i drugacijim ljudima. Jesam protiv ovih emisija, borim se tako sto menjam kanal, ali neka postoji... samo modifikovano..
0

#6 Drbob

• Grupa: Gost

Napisano: 14.06.08, 23:10

U Titovo vreme se plaćao porez na šund, pa ko voli nek izvoli, ali sada je demokratija...
0

#7 Blue Butterfly  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer
  • Poruka: 2414
  • Pridružio se: 01.11.07

Napisano: 15.06.08, 21:02

View PostDrbob, on 0:10, 15. June 2008, said:

U Titovo vreme se plaćao porez na šund, pa ko voli nek izvoli, ali sada je demokratija...

Odlična ideja - uvođenje poreza na šund.
Samo, ko bi bio kompetentan i po kom kriterijumu da odluči šta je šund, a šta nije?
0

#8 istina87  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 721
  • Pridružio se: 23.11.07

Napisano: 15.06.08, 22:03

Ponekad gledam Grnd sou ali smatram da je to kic. Toliko izvjestacenih pokreta, neuspjeli pokusaji imitacije svjetskih zvijezda... :rolleyes:
Bez komentara! U cutanju je sigurnost...
0

#9 Vladica  Korisnik je offline

• V - Legionarii

Napisano: 15.06.08, 22:25

View PostBlueButterfly, on 22:02, 15. June 2008, said:

Odlična ideja - uvođenje poreza na šund.
Samo, ko bi bio kompetentan i po kom kriterijumu da odluči šta je šund, a šta nije?

Drbob, na primer...
0

#10 andjeo007  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 356
  • Pridružio se: 17.09.07

Napisano: 16.06.08, 11:19

Odgledah dvd sa mature mog sina i ostadoh zgrozena muzikom. Na stranu Seka, Ceca i ostale zverke ali kada su im za kraj odsvirali i moravac pa ne mogu da verujem jos uvek. Eto zasto je Grand ultra mega giga popularan. Inace moje dete slusa totalno drugu muziku i kada sam ga pitala kako se proveo kaze ok samo dok su svirali dzinovica a za ostale nisam ni cuo. Dakle mame i tate pamet u glavu pa povedite racuna sta slusaju i gledaju vasa deca.
I believe i can fly...
0

#11 sanjac

• Grupa: Gost

Napisano: 16.06.08, 11:25

Jeftina zabava za plitke umove, ali to je ocito zlatni rudnik za one koji ga produciraju.
Razumem da se neko sa sela, posle celog dana na njivi, opija uz sisatu kafansku pevaljku, ali ne razumem ljude koji su satro gradske face a znaju sve grand (s)hitove pre nego sto se pojave u prodaji. Verovatno ne treba da ih razumem, zato smo (na srecu) razliciti svetovi.
0

#12 Lidija Vuksanović  Korisnik je offline

• VII - Cornicen

Napisano: 16.06.08, 12:05

Po kojim li ih kriterijumima samo biraju za "zvezde" i šta više znači biti pevač, pevačica? E Bože kuda ide ovaj svet s "Pinkom" i "Grandom"?
Lidija
0

#13 istina87  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 721
  • Pridružio se: 23.11.07

Napisano: 16.06.08, 13:12

Nikuda. Mozda to neko voli ali cinjenica je da nam to unisti i kulturu i tradiciju
Bez komentara! U cutanju je sigurnost...
0

#14 Riziko  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 351
  • Pridružio se: 14.09.07

Napisano: 16.06.08, 23:30

*
POPULAR

View Postsanjac, on 12:25, 16. June 2008, said:

Jeftina zabava za plitke umove, ali to je ocito zlatni rudnik za one koji ga produciraju.
Razumem da se neko sa sela, posle celog dana na njivi, opija uz sisatu kafansku pevaljku, ali ne razumem ljude koji su satro gradske face a znaju sve grand (s)hitove pre nego sto se pojave u prodaji. Verovatno ne treba da ih razumem, zato smo (na srecu) razliciti svetovi.

Možeš da zatvoriš temu.
Sama si rekla sve:

Jeftina zabava za plitke umove...

... satro gradske face
...

To što magarca obučeš i našminkaš ne pomaže. I dalje je magarac.

Može mala pametna da se utegne i dođe u Mydan, sva sređena i moderna, u tufnastom fazonu... ali kad (nažalost) sedne za sto pored mog, pa skine one naočare koje kriju pola face, pa počne da njače sa akcenat iz donju pinosavu (bez uvrede - nisam bio al eto da dočaram što bolje) vidiš da joj nema pomoći...

Toj da daš zlatnu plaketu na kojoj piše Gradska faca - ne vredi. Seljanče bilo i ostalo. U Strahinjića Bana u Ferrariju il' na njivi na traktoru. Isto.

Uostalom eto primera Cece. U BG je od 16te, pa je ostala mala "pametna" iz Žitorađa...
Nisu političari krivi. Narod koji ih bira je kriv.
1

#15 Vladica  Korisnik je offline

• V - Legionarii

Napisano: 16.06.08, 23:42

mislim da ne treba trositi reci na zvezde granda, ima i pametnijih stvari o kojima moze da se razgovara
0

#16 Rick Blaine  Korisnik je offline

• II - Milites Gregarii
  • Poruka: 96
  • Pridružio se: 14.09.07

Napisano: 17.06.08, 00:42

*
POPULAR

@vladica:
Koje na primer?

Ja verujem da treba izraziti gađenje prema GŠ i svima sličnima.
Takođe verujem da su mladi istovremeno i glupi i povodljivi. Ako misle da nisu cool ako idu na Cecin koncert - onda neće ni ići.
Ako ćutimo neće imati priliku da čuju i drugu stranu ploče.
Where were you last night?
That's so long ago, I don't remember.
Will I see you tonight?
I never make plans that far ahead.
1

#17 Vladica  Korisnik je offline

• V - Legionarii

Napisano: 17.06.08, 08:34

ima i u tome istine, nego sam mislio da ne treba toliku paznju da im posvecujemo, par komentara, ko sta misli o njima i to je to... ima mnogo zanimljivijih tema na ovom forumu od grandovaca i cece i ksenije pajcin, naravno...
0

#18 Lidija Vuksanović  Korisnik je offline

• VII - Cornicen

Napisano: 17.06.08, 08:46

View PostVladica, on 9:34, 17. June 2008, said:

ima i u tome istine, nego sam mislio da ne treba toliku paznju da im posvecujemo, par komentara, ko sta misli o njima i to je to... ima mnogo zanimljivijih tema na ovom forumu od grandovaca i cece i ksenije pajcin, naravno...

A gde su ti Seka i Goga?
Lidija
0

#19 Vladica  Korisnik je offline

• V - Legionarii

Napisano: 17.06.08, 09:01

View PostLidija Vuksanuvic, on 9:46, 17. June 2008, said:

A gde su ti Seka i Goga?

ma ne zelim da ih spominjem... lakrdija, kic. strasno... modna linija seke aleksic, ma daj, sta sve serviraju ljudima...
0

#20 *J*  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Grupa: Banned
  • Poruka: 1136
  • Pridružio se: 18.10.07

Napisano: 18.06.08, 10:08

View Postistina87, on 23:03, 15. June 2008, said:

Ponekad gledam Grnd sou ali smatram da je to kic. Toliko izvjestacenih pokreta, neuspjeli pokusaji imitacije svjetskih zvijezda... :aggressive:

Ne gledam!
0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu