Predlog za izmenu u forumu
Napisano: 10.06.08, 20:44
Do sada na svim forumima koje sam posećivao većina se predstavlja lažno tj. sa avatarima i izmišljenim nadimcima.
Nema poente da ja ili manjina bude sa pravim slikama i avatarima, kada neko može da bude sakriven.
Ko je ZA?
Napisano: 10.06.08, 21:52
Ko zna moje prezime, moze slobodno da me nadje na facebook-u.
Napisano: 10.06.08, 23:24
Argumenti za zadržavanje nadimka:
- Postoji mnogo veća sloboda izražavanja.
Administracija se bavi time da rasprava bude kulturna, ali ipak sa nadimkom te ništa ne obavezuje da se ponašaš odgovorno tj u skladu sa svojim imenom i prezimenom koje ljudi znaju.
- Možda neko neće da bude poznat sa imenom i prezimenom na internetu, a ima mnogo pametnih stavri koje može da kaže.
OK, može da izmisli ime i prezime, ili da ne upiše adresu ili privatne podatke, ali ja sigurno ne želim da pišem pod imenom Petar Petrović.
Moj nadimak mi je lep.
- šta ako npr. imam nadimak koji koistim na više foruma, a ovde moram da pišem pod imenom i prezimenom?
- šta ako se neko predstavi sa mojim imenom i prezimenom ili neke javne ličnosti? jel treba onda da se verifikuje na neki način?
Ima tu još dosta pitanja koje treba rešiti.
A sa druge strane bi bilo lepo da se vidi i zna sa kim se družimo.
Fer je što mnogi napišu ime i prezime, i nije pravedno da se neki maskiraju.
Sve u svemu treba još dosta aspekata razmatrati pre donošenja konačnog rešenja o nadimcima
Napisano: 10.06.08, 23:43
Napisano: 11.06.08, 09:14
#11 sanjac
Napisano: 11.06.08, 09:57
Napisano: 11.06.08, 09:58
Napisano: 11.06.08, 10:05
Napisano: 11.06.08, 10:08
Napisano: 13.06.08, 17:53
Ali da li si siguran da i onda neki ne bi sakrili svoje ime, tako što bi se registrovali pod izmišljenim (da ne kažem lažnim)?
Napisano: 13.06.08, 22:01
BlueButterfly, on 18:53, 13. June 2008, said:
Ali da li si siguran da i onda neki ne bi sakrili svoje ime, tako što bi se registrovali pod izmišljenim (da ne kažem lažnim)?
pa to je neizbezno i neizlecivo... onaj ko hoce i ima volju da pokaze svoj pravi identitet ok, onaj koji nece i to cemo ispostovati, jel se slazes? kazem i ja, stvar izbora i sve jedno mi je, takodje...
Napisano: 13.06.08, 22:46
Riziko, on 0:24, 11. June 2008, said:
Argumenti za zadržavanje nadimka:
- Postoji mnogo veća sloboda izražavanja.
Administracija se bavi time da rasprava bude kulturna, ali ipak sa nadimkom te ništa ne obavezuje da se ponašaš odgovorno tj u skladu sa svojim imenom i prezimenom koje ljudi znaju.
- Možda neko neće da bude poznat sa imenom i prezimenom na internetu, a ima mnogo pametnih stavri koje može da kaže.
OK, može da izmisli ime i prezime, ili da ne upiše adresu ili privatne podatke, ali ja sigurno ne želim da pišem pod imenom Petar Petrović.
Moj nadimak mi je lep.
- šta ako npr. imam nadimak koji koistim na više foruma, a ovde moram da pišem pod imenom i prezimenom?
- šta ako se neko predstavi sa mojim imenom i prezimenom ili neke javne ličnosti? jel treba onda da se verifikuje na neki način?
Ima tu još dosta pitanja koje treba rešiti.
A sa druge strane bi bilo lepo da se vidi i zna sa kim se družimo.
Fer je što mnogi napišu ime i prezime, i nije pravedno da se neki maskiraju.
Sve u svemu treba još dosta aspekata razmatrati pre donošenja konačnog rešenja o nadimcima
Riziko, čitsš mi misli!
doktor stomatologije
www.MojStomatolog.Net
"No beast so fierce but knows some touch of pity.
But I know none, and therefore am no beast."
Napisano: 13.06.08, 22:52
Napisano: 13.06.08, 22:57
doktor stomatologije
www.MojStomatolog.Net
"No beast so fierce but knows some touch of pity.
But I know none, and therefore am no beast."
Napisano: 13.06.08, 23:08