Reality show - da ili ne... koje realiti programe pratite

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu

Da li biste se prijavili za neki reality show i zašto? Da li bi Vas motivisao novac, druženje, novo iskustvo, pokazivanje ljudima ko ste i šta ste... ?

#1 Mr.Black  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Grupa: Član
  • Poruka: 1071
  • Pridružio se: 15.09.07
  • Pol:muški

Napisano: 29.05.08, 10:42

Da li biste se prijavili za neki reality show i zasto?

Da li bi vas motivisao novac, druzenje, novo iskustvu, pokazivanje ljudima ko ste i sta ste... ?
0

#2 Vladica  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1107
  • Pridružio se: 08.05.08

Napisano: 29.05.08, 12:01

Ne, meni se to ne dopada, ne postoji ni jedan motiv da se prijavim. Ne privlaci me
Postoje dve vrste ljudi koji ne poznaju zene: ozenjeni i neozenjeni muskarci.......
0

#3 Lillyn  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 338
  • Pridružio se: 11.10.07
  • Pol:ženski

Napisano: 29.05.08, 12:28

View PostMr. Black, on 11:42, 29. May 2008, said:

Da li bi vas motivisao novac, druzenje, novo iskustvu, pokazivanje ljudima ko ste i sta ste... ?

Volela bih da znam da li postoji makar jedna osoba koju je na prijavljivanje u reality motivisalo bilo sta osim novca.
Prijatelji, druzenje, novo iskustvo, blablabla... sticu se drugacije, a ko hoce da "pokaze ko je i sta je" na taj nacin ima veeeliki problem...
Ne razumem takve ljude, zaista.
"Since we cannot change reality, let us change the eyes which see reality"
0

#4 Drbob

• Grupa: Gost

Napisano: 02.06.08, 17:55

To je toliki promašaj i zaluđivanje...
0

#5 Lidija Vuksanović  Korisnik je offline

• VII - Cornicen
  • Poruka: 3370
  • Pridružio se: 04.04.08

Napisano: 19.06.08, 12:42

Protiv takvih emisija sam i mislim da oni koji se prijavljuju često prave budalu od sebe!
Lidija
0

#6 sanjac

Napisano: 19.06.08, 13:20

Ljudi su u stanju svasta da urade za pare, pravljenje budale od sebe je samo deo te price.
0

#7 andjeo007  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 356
  • Pridružio se: 17.09.07

Napisano: 20.06.08, 18:22

Dajte narodu hleba i igara...
I believe i can fly...
0

#8 Blue Butterfly  Korisnik je offline

• VI - Imaginifer
  • Poruka: 2414
  • Pridružio se: 01.11.07

Napisano: 20.06.08, 23:05

Nisam iz te priče.
Kako ne volim da se zadire u moju privatnost, tako ne volim ni da voajerišem po tuđim životima.
0

#9 Čomi  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Grupa: Banned
  • Poruka: 166
  • Pridružio se: 31.03.08

Napisano: 28.06.08, 21:15

Čovek je ono na šta obraća pažnju.
0

#10 lenjapita  Korisnik je offline

• I - Tirones
  • Poruka: 42
  • Pridružio se: 23.06.08

Napisano: 04.07.08, 13:42

Nikada se nebih prijavila, ali ako bi me neko pozvao da učestvujem, verovatno bih pristala. Zbog para, naravno. Nisam egzibicionista po prirodi, ali oko nas je toliko voajera(komšiluk, posao, rodbina...)pa je prosto normalno da te neko odnekud posmatra i naravno komentariše. A za to mi do sada niko nikada nije platio.
Moj konačni odgovor je DA. Organizatori i sponzori:JAVITE SE!
Zaspao sam i sanjao: život je radost.
Probudio sam se i video: život je rad.
Radio sam i shvatio: rad je radost.
0

#11 Jaca  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1340
  • Pridružio se: 10.10.07

Napisano: 03.11.08, 11:23

Zavisi u kom i za koju nagradu. U velikom bratu sigurno nikada ne bih bila.
Life Is Too Short To Fuck Ugly People !
0

#12 JAsamJA

Napisano: 03.05.10, 12:14

Za mene zaglupljivanje naroda!?
0

#13 prof. Cobra  Korisnik je offline

• VIII - Signifer
  • Poruka: 4568
  • Pridružio se: 15.06.08

Napisano: 03.05.10, 16:51

View PostJAsamJA, on 13:14, 3. May 2010, said:

Za mene zaglupljivanje naroda!?

Ok! Isto i ja mislim ali... Pitanje vredi proširiti da bi se o tome nešto saznalo:

1. Šta ljude iz takvog programa interesuje... Npr. da vide kako drugi ćaskaju?

2. Šta ljudi iz te emisije mogu da saznaju... Npr.da saznaju nešto čega nema u novinama i u beogradskom dnevniku?

3. Šta ih drži da toliko dugo prate nezbivanje----Npr.da prisustvuju nekom skandalu uživo, kao npr utisak dana?

Mene interesuje Šta Vi Mislite zašto to ljudi gledaju?
0

#14 JAsamJA

Napisano: 03.05.10, 17:28

Da se razumemo, nisam ja neki k****n koji nema pojma, o medijima i o tome kako se oni izdržavaju. Ali je gubljenje pojma privatnosti i skidanje pred kamerama (i u bukvalnom i u metaforičkom smislu) jedini način da se postigne gledanost i pridobiju razni sponzori??? Reality program je očigledno postao pravi hit na našim programima, pa nama gledaocima ispred malih ekrana nema druge, nego da umesto svojih živimo neke tuđe živote, mada to i nije toliko loše, jer ako ste mislili da je vaš život nikakav, onda se siti isplačete nad nekim nesrećnicima, koji su željni eksponiranja svojih nesrećnih života i shvatimo koliko je naš život lep. A što se tiče druge svere programa, ona je potpuno pala pod uticaj ove prve, i političari koji su nekad bili oličenje ozbiljnosti, postali su mnogo ležerniji i opušteniji kao da su u kući Velikog brata, a Boga mi neki su istinski tamo boravili. Sad mi je jasno koliko su španske serije benigne u odnosu na ovo što nam se danas nudi i servira na malim ekranima. Najbolje je da uz DVD počnem da uživam u blagodetima piraterije i sama biram žanr koji mi odgovora, jer naš se TV program pretvorio u melodramu sa primesama horora.
0

#15 Violeta Stankovic  Korisnik je offline

• IV - Immunes
  • Poruka: 500
  • Pridružio se: 04.07.09

Napisano: 03.05.10, 17:30

Neron jeste bio lud ali takodje i genije po cijem uzoru radi nas pipl-marketing.
"Hleba i igara"! Sto pikantnije, Sodoma-Gomorisanije, sto tracarskije sa akcentom na "Ke pasa hombre?" do:"Sve cu da vas zahebem, hebacu vam oca, majku, end citavu famili, videcete vi... ko je masinovodja kada mu u ubrzanju neka uzorna nislijka pruza oralno zadovoljstvo, do "narod se pita"Dokle bre to ljudi a lebac a uz lebac, lebac li vam vas... videce te vi, kad se mi razbesnimo, pa kad nam prodate ovo malo sto nam je preostalo, uvedemo i Grcke, Francuske, Itaslijanske serije, u kolicinama koje imamo sad;kad` su Spanske i Portugalske u pitanju.
Znacete onda cija nana crnu vunu prede dok sms-radi po principu[sa pdv-eom i bez pdv-ea???
Nemoj da mislite, da mi neznamo i necemo se moderniozovati i uvesti sve sto ima Evropa i vise od toga..
Hvala Evropi za svakog VB i farmu, hvala jer ja tada ne mislim kada ce doci da mi iseku struju i dal ce konfiskovati namestaj i stari TV? Sta me bre briga, imam satelitsku i dva jos na tavanu, pa nek oni malo popuse... ako misle nas Srbe da zahebu!
0

#16 SLD  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1876
  • Pridružio se: 30.08.09

Napisano: 03.05.10, 18:26

Ne postoji jedan inteligentan čovek na zemlji
koji može da gleda i uživa u sličnim emisijama.
Izvinjavam se vernim obožavaocima.

Da je televizija narodna (kao internet) bilo bi drugačije,
ovako, kada je poseduju, mogu da rade šta hoće, sa nekima.

Amerika je prva na svetu uvela smanjivanje (zaglupljivanje ljudi) gradiva u državnim školama.
Kako bi mogli lakše da manipulišu široke mase, puno pametnih ljudi ne odgovara nikako ljudima na vlasti.
Oni što vrede su kupljeni, pod njihovom su kontrolom ili se posebno spremaju u privatnim školama.

Sve takve emisije dolaze iz takvih zemalja, a takve zemlje su opasnije nego što neko može da zamisli.
Pripreme za leto: www.youbodybuilding.com
Kad sve saberem, oduzmem se.
0

#17 Аntievolucionista  Korisnik je offline

• V - Legionarii
  • Poruka: 1156
  • Pridružio se: 02.07.09

Napisano: 02.06.10, 15:28

У задњих 15-20 год. на ТВ се појављује доста емисија врло лошег квалитета попут ТВ серија из Латинске Америке, затим у задњих неколико година "Велики брат", "Фарма" гатање преко ТВ, "Гранда". Каже се о укусу се не расправља. То није тачно баш о укусу се расправља. Какво је Ваше мишљење о већ поменутим емисијама и другим сличног карактера? Да ли сматрате да су квалитетне или не? Да ли испирају мозак и заглупљују народ или не? Која је сврха тих емисија и који је циљ оних ТВ које их дају? Наравно на сву срећу сада имамо доста канала па се то лако ријеши притиском на даљинском управљачу.
0

#18 Sarke  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 241
  • Pridružio se: 28.07.08

Napisano: 02.06.10, 16:52

Ne pratim ja te gluposti, to trovanje i zatupljivanje preko TV-a. Ja volim da gledam nesto o nauci, zivotinjama, neke dobre filmove i serije, a te gluposti, jok. ;) Pozz
0

#19 mrBaki  Korisnik je offline

• III - Discentes
  • Poruka: 359
  • Pridružio se: 09.01.09

Napisano: 02.06.10, 23:36

Пре свега циљ је добра зарада преко маркетинга и прања пара пошто се унапред све договара (мислим на реалити емисије). Људи који немају свој живот или бар квалитетан гутају та ср..а и наглабају ко је кога боље опсовао и сл. Да нема скандала и вулгарности не би били "занимљиви". Надам се да ће људи схватити временом да је то само циркус и да треба да живе своје животе и гледају своје породице а не дегутантне "емисије" попут фарми, в.б. и сл. Гатаре и остале глупости бих забранио стриктно и срамота је да било ко ко себе зове медијима пусти тако нешто у етар! Још је луђи онај ко даје лову да би чуо од неке тамо варалице како ће му бити ово и оно!!!???
"Шпанске" серије су слично реалитију највише из разлога што једна другој личе и баве се накардним и дегутантним моралом учесника. Фуј бре!
Народе, боље утрошите време на читање добрих књига, сигурно ћете бити бар мало паметнији после тога уместо што испирате мозак тв идиотаријама!

;)
0

#20 Lidija Vuksanović  Korisnik je offline

• VII - Cornicen
  • Poruka: 3370
  • Pridružio se: 04.04.08

Napisano: 03.06.10, 07:00

Mislim da emisije takvog tipa imaju loš uticaj na društvo. Znam puno ljudi koji gledaju Farmu, Grand i slično. Još kad čujem da neko dete to gleda bude mi zlo.

Mislim da bi bilo bolje da takve emisije ne postoje. Najviše takvih emisija ima na Pinku. Užas! ;)
Lidija
0

• Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete da odgovorite na ovu temu