Duda, on 3:51, 27. January 2009, said:
Strasno je kako covek moze da bude zlikovac prema zivotinjama! Velika sramota! Ove strasne slike izmamljuju suze, ali kako je moguce da posetioci navodne izlozbe nisu reagovali? Psu se moglo pomoci!
Potpisala sam peticiju cim sam za nju saznala, ali to je tako dockan i tako beznacajno ako se ljudi i dalje ponasaju kao najgore poludele zveri.
Zao mi je, ali neko se tako ponasa i prema deci!
Ovakvo ponasanje zasluzuje prezir i osudu ali i kaznu - zasto nazovi umetnik ne bi bio eksponat?
Strasno je sto saznanje o ovako ruznim stvarima budi gnusanje i revolt, jer svi bismo se mogli barem malo potruditi da postujemo ostale ljude i sva ziva bica, zar treba medjusobno da se istrebimo?
Saosecanje je svojstveno samo ljudskoj rasi - setite se toga, jer to nije luksuz nego privilegija.
Toliko vredimo koliko imamo saosecanja sa drugima
potpisite peticiju:
http://www.petitiono...k/petition.html
Strasno je o to koliko ima odbacenih kucnih ljubimaca, koji su sada na ulicama...
Strasno je kada ta horda napada najcesce decu ili zene...
Strasno je sto vlasnici svoje ljubimce vode u park da obave svoje potrebe (mislim ljubimci)...
Strasno je sto ti isti vlasnici ne pokupe izmet svog ljubimca...
Strasno je sto ne vode svoje pse na povodcu, nego ih pustaju da trce po parku i stresiraju decu...
Strasno je kada izadjem iz stana pa vidim ispred lifta govance...
Strasno je sto se toliko vodi polemika oko njih a veoma malo o deci u Zvecanskoj, Bulevaru JNA, Brace Jerkovica...
..............samo da ulepsam sebi dan, kada porastem bicu svinja, ako vec nisam...............