Tridesetsedmogodišnja domaćica iz Manile Lenli Bajabado odsekla je suprugu koji je spavao polni organ da bi ga sprečila da je vara i da joj do smrti bude veran.
Napisano: 12.04.08, 12:52
Tridesetsedmogodišnja domaćica iz Manile Lenli Bajabado odsekla je suprugu koji je spavao polni organ da bi ga sprečila da je vara i da joj do smrti bude veran. Predstavnik za štampu policije Roli Lipata rekao je da je Bajabado sumnjala da njen pet godina mlađi suprug ima vanbračne avanture, što ju je navelo da ga liši muškosti. Nesrećnog čoveka, koji je urlao od bolova, komšije su prevezle u bolnicu gde je odmah podvrgnut višečasovnoj operaciji. Lekari su uspeli da mu ušiju polni organ, ali su nakon toga saopštili da je za sada sigurno da će on moći da obavlja fiziološku potrebu, ali da nije izvesno da će moći da ima polne odnose. Bajabado je porekao da je varao ženu, ali je rekao da je ipak neće tužiti jer želi da sačuva brak zbog četvoro dece. (FoNet, Blic)
Dakle stvarno nas ima raznih...
#3 jeckoo
Napisano: 12.04.08, 22:11
Napisano: 23.04.08, 14:21
Napisano: 23.04.08, 22:40
Napisano: 26.04.08, 19:46
Uspešan znači biti HRABAR da pokuša!
Napisano: 23.03.09, 14:06
I shvatice, kad-tad, da ne zna sta je hlad...
#10 Snežana
Napisano: 23.03.09, 14:10
I on hoće da sačuva brak
Napisano: 23.03.09, 14:13
#12 Snežana
Napisano: 23.03.09, 14:22
Milosh76, on 14:13, 23. March 2009, said:
Celom svetu izgleda.
Hajde sada da vidimo.
Partner Vas je prevario (a ovaj jadnik čak ni to nije uradio) Šta sme biti vaša reakcija?
Možda da pomislite šta je to tražio što nema kod kuće?
Napisano: 23.03.09, 14:56
Snežana, on 14:22, 23. March 2009, said:
Hajde sada da vidimo.
Partner Vas je prevario (a ovaj jadnik čak ni to nije uradio) Šta sme biti vaša reakcija?
Možda da pomislite šta je to tražio što nema kod kuće?
Pa ne bih sigurno išao da je prebijem ili ne daj Bože sečem delove tela..
Jedini normalan i dostojanstven način je da izbrišeš tu osobu iz života i mislim da je prezir najbolji lek... A ne bih se baš složio da je uvek neka krivica u onome ko je prevaren.. Možda taj nije dobijao dovoljno kvalitetan sex? Ok ali onda se o tome priča... I možda tom nekom to nije dovoljno? Ja znam nekoliko ljudi koji su priznali da nema šanse da ostanu verni samo jednom partneru... Čak štaviše jedan moj kolega sa posla mi je otkrio da vara ženu povremeno..na moje pitanje zašto, rekao mi je da je sex sa ženom ok ali da jednostavno ne može da do kraja života samo sa njom da spava..8 da ne upotrebim baš tačan izraz)... Dakle ima tu svega ali s obzirom da ja volim da pričam o svemu sa partnerom ne bih sebi prebacivao nešto specijalno..
Napisano: 23.03.09, 15:02
Napisano: 23.03.09, 15:06
I shvatice, kad-tad, da ne zna sta je hlad...
Napisano: 27.03.11, 12:29
Definitivno ovo je JAKO JAKO pogresno!
Pravilo broj 1 - Nikada nemojte seci vase partnere, cak i ako vam to zatraze! (racuna se i obrezivanje)