Disko Nindza, on 12:46, 6. March 2008, said:
Da li je moguce da uzori i idoli vise nisu neki normalni ljudi, vec pevaljka iz nekog sela Zitoradje, koja je uspela i obogatila se tako sto se udala za jednog kriminalca???
Zar ona treba da bude uzor i voditi se njenim "receptom" kako uspeti u zivotu???
Sramota treba da bude:
roditelje koji svoju decu odgajaju u tom pravcu, deci kupuju njene diskove i umesto decijih pesmica uce ih njenim (!!!) i pomazu im da lice na nju, nose slicnu garderobu;
medije koji je dizu u nebesa i nazivaju je "kraljicom" i "Srpskom majkom"!!!

SVAKA ČAST PRIJATELJU, ISTO MISLIMO!!!
Snežana, on 13:12, 6. March 2008, said:
Kakav narod takvi i idoli. Ne želim nikoga da vređam. Ali je tako - neko kupuje njene CD ide na koncerte...
Znam da se ovde ne govori o VB, ali se govori o zlu i zatupljivanju naroda. VB + turbo folk + mislim da se zove 24 sata svadbe ili tako nešto + španske serije... čine istu grupu.
SASVIM SI U PRAVU!!! OD TOG RAZORNOG DELOVANJA OVAKVIH "IDOLA" NE MOŽE SE OČEKIVATI NIŠTA DOBRO. Sve veći procenat narkomana i alkoholičara medju maloletnicima, ne poštovanje osnovnih normi ponašanja itd. A svi upiru prst u prosvetu i traže da im škola vaspitava decu. A prosvetni radnici već počinju da strahuju za svoj život kad ulaze u razred. Uostalom, kad može Ministar policije da bude provalnik, a premijer se zahvaljujući oktobarskoj revoluciji oženio (do tada je živeo sam sa 12 mačaka), onda nas nesme iznenaditi da nam je kafanska pevaljka i žena lopova i ubice "Majka"!!!
...ljudi u nama ostavljaju trag... radosti....sreće...boli....