Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Beovizija 2008

*J*

Beovizija 2008

22:21, 11. March 2008     |    post #11

Pol:

VIII - Signifer
Reg: 18.October 07

Nešto nisam oduševljena pesmom.
Neobična melodija i to je sve.
Pesma "Jutro" mi se više svidela, jer je bar tom pesmom pokazala svoje glasovne mogućnosti.

Tugaljivo...

"But you turned the way
And I start to cry
I'm lost without your love
And I won't survive

Don't leave me
Alone tonight
I'm lost without your love
And I won't survive"

Vrh strane *J* Pocinju kalendari i onaj uzbudljivi novogodisnji osecaj pod prstima:)
+Odgovor na post sa citatom

* Mirjana *

Beovizija 2008

9:31, 12. March 2008     |    post #12

Pol:

IX - Tesserarius
Reg: 1.November 07

CITAT (*J* @ 22:21, 11. March 2008)
Nešto nisam oduševljena pesmom.
Neobična melodija i to je sve.
Pesma "Jutro" mi se više svidela, jer je bar tom pesmom pokazala svoje glasovne mogućnosti.

Tugaljivo...

Potpuno se slažem sa tobom!

Umetnost življenja sastoji se u večitom pretvaranju ružnog u lepo.

Vrh strane

Jovanaay

Beovizija 2008

16:05, 12. March 2008     |    post #13

Pol:

I - Tirones
Reg: 12.March 08

Ja bih volela da pohvalim parove koji su sjajno vodili vece, svaka pesma je za pohvalu, jer ipak ja nemam dovoljno muzickog obrazovanja da bih ikoga kritikovala... jedino mi je jako zasmetalo i iznenadilo neprofesionalno ponasanje nekih ucesnika koji nisu zeleli da prime nagradu, svako ko je gledao zna o cemu govorim... Gde je tu profesionalizam, kako neko poput takve grupe moze tako da se ponasa? Zar ne treba stoicki podneti svaki poraz? Jako ruzno.

p.s. Ziri ima pravo na svoje misljenje, ao ukusima ne treba raspravljati, zasto graditi uspeh na ime stare slave?

p.s.s. Nista licno smile.gif

Vrh strane

Jaca

Beovizija 2008

10:00, 13. March 2008     |    post #14

Pol:

IV - Immunes
Reg: 10.October 07

Ne treba ti muzicko obrazovanje da bi rekla ova pesma mi se svidja a ova ne.
Po meni su skoro sve pesme bile neke tugaljice, ni jedna koja ima "evrovizijski" zvuk, kao sto je to bila pesma Flamingosa pre par godina.

Life Is Too Short To Fuck Ugly People !

Vrh strane Jaca zeli jos neki suncan dan!

sanjac

Beovizija 2008

14:28, 14. March 2008     |    post #15

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

Volela bih da mi neko objasni zasto jenase takmicenje za pesmu Evrovizije postalo festival etno tuzbalica.

Mrzi me da odgovaram na glupa pitanja.

Vrh strane sanjac dobro jutro, svete!

BJeannette

Beovizija 2008

14:13, 17. March 2008     |    post #16

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 26.September 07

CITAT (Laganeze @ 21:33, 9. March 2008)
-Ljudi, neverovatno, 25 minuta pratim Beoviziju a vec sam se dovoljno iznervirao ! Ne zbog kvaliteta pesama, bice tu nesto dobro, ALI ! Beograd, Beograd i samo Beograd ! Pa zar je moguce ! Pa da li ce glasati samo Beograd, zasto se to toliko potencira !? Ima nas zivih i u Sumadiji, ide mi to na zivce, pa valjda je ovo nacionalna stvar a ne stvar Beogradjana ! Nemam nista protiv tih ljudi, i sam sam proveo nekih 5 godina u BG-u, ali krajnje je vreme da se na to obrati paznja ! Pa nije Beograd cela Srbija !

Apsolutno si u pravu! Da znaš da me je u jednom trenutku bilo sramota što sam iz Beograda. Taj ko je to smislio je jedan i***t. Ovo je bio izbor za pesmu SRBIJE a ne neko tamo Beogradsko proleće. Veeeelika sramota. Nadam se da se to neće ponoviti na samoj Evroviziji. Ima toliiko lepih gradova i predela u Srbiji da ih treba pokazati celom svetu.
Sto se tiče voditelja... to je tek bio skandal. Strašno! Ko da su došli sa ''Grand parade''... totalno van svih svetskih kriterijuma... a ne tamo neko evropsko lice.
Ni pesme nisu bile bogznašta... sve u svemu: najlošija Beovizija do sada... a samim tim i najlošija pesma. Daj Bože da udjemo u prvih 10... da dogodine ne moramo da se grčimo da udjemo u finalno veče.
da... što se tiče Zane, koja je odbila da primi nagradu za tekst... po meni je totalno u pravu. Na polufinalnoj večeri nisu dobili ni 3 glasa i sad ti njima daješ kao nagradu za najbolji tekst. Malo je apsurdno, zar ne?

Vrh strane

sanjac

Beovizija 2008

14:18, 17. March 2008     |    post #17

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

Vece debi(l)tanata.
Zana je u pravu, kakva nagrada ako pesma nije realno ocenjena???

A voditelji, ne znam jesu li se vise frljali akcentima i padezima, pevali krestavim glasicima, boze a one kreacije sa napucenim sisicima kojih ustvari nema... Ako je neko hteo da ispadnemo pateticni, uspelo je.

Mrzi me da odgovaram na glupa pitanja.

Vrh strane sanjac dobro jutro, svete!

1 2  
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet