CITAT (Laganeze @ 21:33, 9. March 2008)

-Ljudi, neverovatno, 25 minuta pratim Beoviziju a vec sam se dovoljno iznervirao ! Ne zbog kvaliteta pesama, bice tu nesto dobro, ALI ! Beograd, Beograd i samo Beograd ! Pa zar je moguce ! Pa da li ce glasati samo Beograd, zasto se to toliko potencira !? Ima nas zivih i u Sumadiji, ide mi to na zivce, pa valjda je ovo nacionalna stvar a ne stvar Beogradjana ! Nemam nista protiv tih ljudi, i sam sam proveo nekih 5 godina u BG-u, ali krajnje je vreme da se na to obrati paznja ! Pa nije Beograd cela Srbija !
Apsolutno si u pravu! Da znaš da me je u jednom trenutku bilo sramota što sam iz Beograda. Taj ko je to smislio je jedan i***t. Ovo je bio izbor za pesmu SRBIJE a ne neko tamo Beogradsko proleće. Veeeelika sramota. Nadam se da se to neće ponoviti na samoj Evroviziji. Ima toliiko lepih gradova i predela u Srbiji da ih treba pokazati celom svetu.
Sto se tiče voditelja... to je tek bio skandal. Strašno! Ko da su došli sa ''Grand parade''... totalno van svih svetskih kriterijuma... a ne tamo neko evropsko lice.
Ni pesme nisu bile bogznašta... sve u svemu: najlošija Beovizija do sada... a samim tim i najlošija pesma. Daj Bože da udjemo u prvih 10... da dogodine ne moramo da se grčimo da udjemo u finalno veče.
da... što se tiče Zane, koja je odbila da primi nagradu za tekst... po meni je totalno u pravu. Na polufinalnoj večeri nisu dobili ni 3 glasa i sad ti njima daješ kao nagradu za najbolji tekst. Malo je apsurdno, zar ne?