Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Smrt posle tuče na Kopaoniku

Disko Nindza

10:15, 18. February 2008     |    post #1

Pol:

III - Discentes
Reg: 17.September 07

Ispred diskoteke "Rojal" u apartmanskom naselju "Konaci na sunčanim vrhovima" na Kopaoniku, u nedelju ujutru oko 3.30, pronađeno je beživotno telo Marka M. (26) iz Nikšića, studenta Beogradskog univerziteta.

Prema saopštenju Policije u Kraljevu, sumnja se da je prethodno, u tuči koja se dogodila u diskoteci, Kraljevčanin Strahinja M. (21) naneo povrede Marku. Povređeni mladić je, potom, sa polomljenim nosem izašao pred diskoteku gde ga je nešto kasnije bez svesti pronašla patrola koja je odmah pozvala dežurne lekare. Iako su brzo došli i započeli reanimaciju, lekari su mogli samo da konstatuju - smrt. Zbog ovog događaja i zasad zagonetne Markove smrti, Strahinji M. je određeno policijsko zadržavanje u pritvoru do 48 časova. Izvor: Novosti

Sta se ovo deseva, da li je moguce... .kako sam procitao neke komentare ljudi koji su ga poznavali, decko je bio miran i primeran... ???

Vrh strane Disko Nindza se preselio u secanja.
+Odgovor na post sa citatom

Vucinic88

10:58, 18. February 2008     |    post #2

Pol:

IV - Immunes
Reg: 22.October 07

Evo i nekih odgovora:

Nikšićanin, koji je bio na odmoru na Kopaoniku, pronađen je bez svijesti oko četiri sata ujutro, a zbog teških povreda glave preminuo je na putu do ambulante.

‘’Najvjerovatnije, smrt je nastupila zbog teške povrede nosa. Na beživotnom tijelu mladića vidljive su i povrede brade, koje je, najvjerovatnije, zadobio prilikom pada. Pravi uzrok znaće se danas, kada bude završen obdukcioni nalaz’’, saopšteno je iz kraljevačkog zdravstvenog centra "Studenca".

Tuča dvojice mladića dogodila se ispred diskoteke "Rojal", ali se za sada malo zna ko je od njih dvojice počeo obračun.

Navodno, sukob dvojice mladića, koji se nijesu poznavali, počeo je zbog Milovićeve djevojke Tijane Jurić iz Vinče.

Prema toj verziji, Milićević koji je bio sa dvojicom drugova, po izlasku iz diskoteke "Rojal" dobacio je Milovićevoj djevojki.

Zbog ružnih riječi, navodno, reagovao je Milović i tada su se dvojica mladića potukli.

‘’U tuči, Milović je zadobio jak udarac u nos, zbog čega je izgubio svijest i pao’’, ispričali su policiji, očevici tragedije na Kopaoniku.

Portparol kraljevačke policije Kristina Nikolić saopštila je da još nije odlučeno koje će krivično djelo biti stavljeno Milićeviću na teret.

Zao mi je momka sad.gif

Zivot je *urva ali ja sam MAKRO :P

Vrh strane
+Odgovor na post sa citatom

Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet