Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Najbolji domaći glumci

Lidija Vuksanović

Najbolji domaći glumci

9:10, 11. June 2008     |    post #11

Pol:

VIII - Signifer
Reg: 4.April 08

Laza Ristovski, Miki Manojlović, Ceca Bojković, Nikola Simić, Dragan Bjelogrlić, Nikola Kojo, Milena Dravić, Neda Arnedić

Lidija

Vrh strane Lidija Vuksanović ....Laviću moj mili, ozdravi mi...
+Odgovor na post sa citatom

Vladica

Najbolji domaći glumci

9:29, 11. June 2008     |    post #12

Pol:

VI - Imaginifer
Reg: 8.May 08

bata stojkovic, čkalja, ma cela starija generacija, obozavam ih... .

Postoje dve vrste ljudi koji ne poznaju zene: ozenjeni i neozenjeni muskarci.......

Vrh strane

sanjac

Najbolji domaći glumci

11:18, 11. June 2008     |    post #13

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

U nedelju smo prosetali do zvezde na plocniku ispred bioskopa Balkan, a za Batu Stojkovica.
Cerka je jos jako mala, ali sam joj nekako objasnila da je to za jednog sjajnog ciku, i da samo najbolji dobijaju zvezde..

Mislim da nema domaceg glumca koji moze da se poredi sa njim.

Vrh strane

S T

Najbolji domaći glumci

14:38, 11. June 2008     |    post #14

Pol:

I - Tirones
Reg: 12.February 08

CITAT (sanjac @ 12:18, 11. June 2008)
U nedelju smo prosetali do zvezde na plocniku ispred bioskopa Balkan, a za Batu Stojkovica.
Cerka je jos jako mala, ali sam joj nekako objasnila da je to za jednog sjajnog ciku, i da samo najbolji dobijaju zvezde..

Mislim da nema domaceg glumca koji moze da se poredi sa njim.

Moram priznati da je to bio jedan od događaja u ovom gradu koji me je izuzetno obradovao (iako mi se ne sviđa to što sve piše ćirilicom, a onda latinicom napisana reč "actor", kao da nisu mogli da napišu ćirilicom "glumac"). Zaista je mnogo teško naći valjane argumente zašto baš jedan glumac da dobije prvi tu zvezdu jer je bilo mnogo njih čije bi se ime moglo isto tako potpuno zasluženo naći tamo, ali mnogo mi je drago što je to bio baš on.

Neko je nabrojao niz mlađih glumaca i slažem se da su svi poznati, dobri ali tu se zaustavljam. Nekako niko od njih mi nema tu snagu koju je imao Bata.

A Vi ne znate koga ste dobili?!

Vrh strane

sanjac

Najbolji domaći glumci

14:42, 11. June 2008     |    post #15

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

Dobro je da se od nekog pocelo. A to sto pise actor, mozda neko od stranaca vidi... ne znam da li i reziseri i ostali filmski radnici dobijaju zvezde u Holivudu. Kakogod, lep i paznje vredan potez. Ko li ce dobiti sledecu zvezdu, tu pored?

Vrh strane

S T

Najbolji domaći glumci

14:49, 11. June 2008     |    post #16

Pol:

I - Tirones
Reg: 12.February 08

CITAT (sanjac @ 15:42, 11. June 2008)
Dobro je da se od nekog pocelo. A to sto pise actor, mozda neko od stranaca vidi... ne znam da li i reziseri i ostali filmski radnici dobijaju zvezde u Holivudu. Kakogod, lep i paznje vredan potez. Ko li ce dobiti sledecu zvezdu, tu pored?

Da ne budem pogrešno shvaćen, nisam od onih koji ne priznaju latinicu i zagovaram da su Srbi nebeski narod, ali taj stranac će eventualno videti da je u pitanju glumac čije ime neće moći da pročita jer je napisano ćirilicom, a i u školi su me učili da ne mešam pisma.

Kako god, apsolutno je super potez, a sledeća zvezda pretpostavljam da neće biti rezervisana za glumca. Svakako, mislim da će prvi sledeći glumac koji dobije zvezdu biti takođe neki iz stare garde, npr. Mija Aleksić ili Zoran Radmilović. Voleo bih da se tu uskoro nađe i ime neke glumice.

A Vi ne znate koga ste dobili?!

Vrh strane

1 2  
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet