Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Srpske žene

Rick Blaine

Srpske žene

10:29, 9. February 2008     |    post #1

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 14.September 07

Uh...

Nisam mogao da odolim pa da ne postavim. Mislite da su sve naše?
Ako jesu eto dokaza da su naše ribe najbolje.

Where were you last night?
That's so long ago, I don't remember.
Will I see you tonight?
I never make plans that far ahead.

Vrh strane
+Odgovor na post sa citatom

Čomi

Srpske žene

21:13, 1. April 2008     |    post #2

Pol:

III - Discentes
Reg: 31.March 08

CITAT (Rick Blaine @ 11:29, 9. February 2008)

Uh...

Nisam mogao da odolim pa da ne postavim. Mislite da su sve naše?
Ako jesu eto dokaza da su naše ribe najbolje.

Da li se to meni čini, ili nema zainteresovanih za srpske žene. Verovatno su za muškarce žene, jednostavno žene, pa bile one srpske ili bilo koje druge. Doduše sve zavisi od toga na koji način razmišljaju o ženama uopšte. Verovatno ovo "srpske" nije ostavilo neki utisak na muški rod.
Da sam muško, verovatno bi mi bilo sve jedno da li je srpkinja ili neke druge nacionalnosti, važno da je žena koja mi odgovara i koju želim u svojoj blizini. Da li me razume i nije toliko važno. Pa i da govorimo isti jezik ne bi bilo mnogo razlike jer muškarci i žene su dve tako različite tvorevine koje pripadaju istoj vrsti, ali sa toliko svojih specifičnosti da teško da govor može razjasniti razlike među njima. Pa zar sve civilizacije unazad ne pokušavaju da doskoče tome kroz reči? To vam je tema kao rupa bez dna.
Pa zato srpkinje kad krećete u osvajanje pokažite svoju ženskost a ne nacionalnost, jer to muškarcima i nije važno baš.

Vrh strane Čomi šta trenutno radite?

Drbob

Srpske žene

19:48, 9. July 2008     |    post #3

Pol:

V - Legionarii
Reg: 26.September 07

Ne vidim o čemu se radi, ali evidentno je da su srpkinje najzgodnije i najlepše na planeti, i ja uvek glasam za žene ponikle na našim prostorima.

ponosni potomak najstarije svetske civilizacije

Vrh strane Drbob pokušavam da spasim Srbiju

Lidija Vuksanović

Srpske žene

10:25, 10. July 2008     |    post #4

Pol:

VIII - Signifer
Reg: 4.April 08

Slažem se sa Čomi da je žena uvek žena. Jedina razlika među svim ženama, bez obzira na to sa kog je područja je u tome koliko je ženstvena, šarmantna i kako se ponaša u društvu i svojoj okolini. Inače neke druge veće razlike po mom mišljenju nema.

Lidija

Vrh strane Lidija Vuksanović ....Laviću moj mili, ozdravi mi...

Vladica

Srpske žene

4:19, 11. July 2008     |    post #5

Pol:

VI - Imaginifer
Reg: 8.May 08

miislim da postoji razlika medju zenama u globalu... . da uzmemo jednu nemicu, ukrainku, švedjanku, juznoamerikanku, kineskinju, srpkinju... DOVOLJNO... . ako mislite da nema razlike, mislim da se varate... ne mislim samo na fizicki izgled koji mozemo odmah da konstatujemo, nego i na karakter, temperament i podneblje na kome formiraju svoju licnost... .
ja naravno, SUBJEKTIVNO, glasam za nase devojke ali... .

Postoje dve vrste ljudi koji ne poznaju zene: ozenjeni i neozenjeni muskarci.......

Vrh strane

Lidija Vuksanović

Srpske žene

12:07, 14. July 2008     |    post #6

Pol:

VIII - Signifer
Reg: 4.April 08

CITAT (Vladica @ 5:19, 11. July 2008)
miislim da postoji razlika medju zenama u globalu... . da uzmemo jednu nemicu, ukrainku, švedjanku, juznoamerikanku, kineskinju, srpkinju... DOVOLJNO... . ako mislite da nema razlike, mislim da se varate... ne mislim samo na fizicki izgled koji mozemo odmah da konstatujemo, nego i na karakter, temperament i podneblje na kome formiraju svoju licnost... .
ja naravno, SUBJEKTIVNO, glasam za nase devojke ali... .

Vladice, ali šta? Nisi dovršio rečenicu.

Lidija

Vrh strane Lidija Vuksanović ....Laviću moj mili, ozdravi mi...

Wendelin

Srpske žene

10:34, 26. July 2008     |    post #7

Pol:

I - Tirones
Reg: 25.July 08

Ok, svako svoje hvali, samo, nisam opusten sa nasim curama kao sa nekima sa zapada, jer je ovde rasprostranjeno foliranje, i jako veliki materijalizam, kao i turbofolk kultura. Cura treba da je kosmopolita, da voli knjizevnost, da poznaje stavke opste kulture, da ne zaviruje momku u dzepove i kakav ima telefon. Znao sam da raskinem sa curom koja nije znala gde se nalaze Hradcane a zna sa kim hoda neki pevac, gde se oblaci seka Aleksic i ama bas sve Cecine pesme.

...to je nasa ledina, nasa Vojvodina, jedna i jedina...

Vrh strane

Snezana1909

Srpske žene

9:06, 26. October 2008     |    post #8

Pol:

III - Discentes
Reg: 21.October 08

CITAT (Drbob @ 19:48, 9. July 2008)
Ne vidim o čemu se radi, ali evidentno je da su srpkinje najzgodnije i najlepše na planeti, i ja uvek glasam za žene ponikle na našim prostorima.

bravo!!!!!!!!!!!!!!!!

plava orhideja

Vrh strane Snezana1909 dobro je kad u zivotu..nekoga volis i neko te voli

Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet