Nisam mogao da odolim pa da ne postavim. Mislite da su sve naše? Ako jesu eto dokaza da su naše ribe najbolje.
Da li se to meni čini, ili nema zainteresovanih za srpske žene. Verovatno su za muškarce žene, jednostavno žene, pa bile one srpske ili bilo koje druge. Doduše sve zavisi od toga na koji način razmišljaju o ženama uopšte. Verovatno ovo "srpske" nije ostavilo neki utisak na muški rod. Da sam muško, verovatno bi mi bilo sve jedno da li je srpkinja ili neke druge nacionalnosti, važno da je žena koja mi odgovara i koju želim u svojoj blizini. Da li me razume i nije toliko važno. Pa i da govorimo isti jezik ne bi bilo mnogo razlike jer muškarci i žene su dve tako različite tvorevine koje pripadaju istoj vrsti, ali sa toliko svojih specifičnosti da teško da govor može razjasniti razlike među njima. Pa zar sve civilizacije unazad ne pokušavaju da doskoče tome kroz reči? To vam je tema kao rupa bez dna. Pa zato srpkinje kad krećete u osvajanje pokažite svoju ženskost a ne nacionalnost, jer to muškarcima i nije važno baš.
Slažem se sa Čomi da je žena uvek žena. Jedina razlika među svim ženama, bez obzira na to sa kog je područja je u tome koliko je ženstvena, šarmantna i kako se ponaša u društvu i svojoj okolini. Inače neke druge veće razlike po mom mišljenju nema.
miislim da postoji razlika medju zenama u globalu... . da uzmemo jednu nemicu, ukrainku, švedjanku, juznoamerikanku, kineskinju, srpkinju... DOVOLJNO... . ako mislite da nema razlike, mislim da se varate... ne mislim samo na fizicki izgled koji mozemo odmah da konstatujemo, nego i na karakter, temperament i podneblje na kome formiraju svoju licnost... . ja naravno, SUBJEKTIVNO, glasam za nase devojke ali... .
Postoje dve vrste ljudi koji ne poznaju zene: ozenjeni i neozenjeni muskarci.......
miislim da postoji razlika medju zenama u globalu... . da uzmemo jednu nemicu, ukrainku, švedjanku, juznoamerikanku, kineskinju, srpkinju... DOVOLJNO... . ako mislite da nema razlike, mislim da se varate... ne mislim samo na fizicki izgled koji mozemo odmah da konstatujemo, nego i na karakter, temperament i podneblje na kome formiraju svoju licnost... . ja naravno, SUBJEKTIVNO, glasam za nase devojke ali... .
Ok, svako svoje hvali, samo, nisam opusten sa nasim curama kao sa nekima sa zapada, jer je ovde rasprostranjeno foliranje, i jako veliki materijalizam, kao i turbofolk kultura. Cura treba da je kosmopolita, da voli knjizevnost, da poznaje stavke opste kulture, da ne zaviruje momku u dzepove i kakav ima telefon. Znao sam da raskinem sa curom koja nije znala gde se nalaze Hradcane a zna sa kim hoda neki pevac, gde se oblaci seka Aleksic i ama bas sve Cecine pesme.
...to je nasa ledina, nasa Vojvodina, jedna i jedina...