Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Prijatelj mog prijatelja je i moj prijatelj (pozovi prijatelja na Aladin forum)

dr. Miloš Radulović

14:09, 8. February 2008     |    post #1

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.November 07

Od sada te zovemo No1 (kao u onom crtanom Inspector Gadget).

Forum je odličan i, što je još važnije, biva sve bolji iz dana u da. Za broj korsisnika ne brinem. Kvalitet će sigurno privući i kvantitem, u smilu broja članova.

dr. Miloš Radulović
doktor stomatologije
www.MojStomatolog.Net

"No beast so fierce but knows some touch of pity.
But I know none, and therefore am no beast."

Vrh strane dr. Miloš Radulović thinks, therefore postoji!
+Odgovor na post sa citatom

sanjac

14:24, 8. February 2008     |    post #2

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

Kako aktivirati? Lako, deliti flajere (one malene, sto ih X stane na A4 list) ispred mesta gde je velika frekvencija setaca. KST vikendom, IDEA ili RODIC za porodicne i starije, na Adi kad pocne sezona... Ili postavljanje banera na posecenije sajtove, ali to kosta. 683 clana trenutno, a koliko zaista aktivnih?

Tacno, atmosfera ovde je kao u klubu u kom se svi vec znaju, i provokatorima i bezobrazluku nema mesta, jednostavno takvi pokusaji novim clanovima mogu da se dese jednom, pa ce da odu sami kad ne nadju kavgu.

A to sto ja u klubu najcesce nemam sa kim kafu da popijem... sad.gif cekam i cekam i hladi se kafa...

SAd sam se setila bolje ideje... . nadjete lepe i zgodne promoterke i promotere na rolerima, odstampate majice sa linkom za sajt na ledjima i linkom za forum na grudima... i oni u tome odu na gorepomenuta i razna druga posecena mesta, sajmove... . Nije veliko ulaganje, pa da pratimo posetu sajtu posle npr. nekog koncerta ili Exit-a ili par suncanih dana, kad se narod izvuce iz kuca. A?

Vrh strane

Admin

14:47, 8. February 2008     |    post #3

Pol:

Administrator
Reg: 22.August 07

Elem kao što lepo kažu u Crnim Tigrovima: Prijatelj mog prijatelja je i moj prijatelj : ) 

Deljenje flajera
jeste da to ima uspeha, ali % malog naspram uloženog truda i vremena

Baneri na sajtovima:
Kada si ti zadnji put kliknula na baner? Treba da flešuje 1000x u sekundi da privuče pažnju, a i pitanje je ko će sve doći.

Promoterke:
Skupo, na Adi ne smeš da deliš flajere bez da platiš Adi neku sumanutu cifru. Ili EXIT-u - svi hoće samo pare.

Majice:
Imamo, ali računaj 5e majica npr x 100 kom za deljenje...
A nosiće je korisnici 1 x u 2 nedelje - to niko ne vidi

Imamo majice u kafiću Red Shoes na Adi, ali ni mi nemamo fond za marketing neiscrpan.
Dobro je da ga i imamo (ove godine - možda i nećemo imati)

Sve u svemu, zaključci su:
- Ne vredi se reklamirati van interneta, jer ljudi ili zaborave ili ne koriste net uopšte.
- Reklame koštaju (kao što se vidi mi se borimo protiv banera na sajtu - dokle ćemo izdržati videćemo)
- Najbolja reklama je preporuka prijatelja (da li više veruješ kada Ti neko preporuči frizera ili više veruješ kada pogledaš reklamu?)

Mi nikada nismo pravili sistem da reklamiramo nešto što radimo već ulažemo trud i novac u kvalitet koji bi trebao da dovede do korisnika.

Ako verujete i sviđa Vam se ovo što radimo, eto pozivam sve na akciju:

Preporučite Aladin Forum svojim prijateljima.
Pošaljite svima iz address book-a poziv da nam se pridruže - i verujem da će to imati najveći uspeh.

Koja je tvoja želja?
www.aladin.info

Vrh strane Admin administrira, za promenu : )

dr. Miloš Radulović

15:05, 8. February 2008     |    post #4

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.November 07

Kao postavljač ove teme (pa makar to bilo samo na papiru) mislim da nema potrebe za neik posebnim reklamiranjem.
Kao što sam rekao i prije kvalitet će se sam pokazati. Istina, treba malo poraditi i na internet marketingu, ali ne sumnjam da No1 vodi računa i o tome.
Što se tiče nepostojanja banera na Aladinu, to je super, ali budemo realni, njihovo postojanje je neminovno. Aladin mora od nečeg da živi. Sigurno neće od mojih ili vaših lijepih riječi.

dr. Miloš Radulović
doktor stomatologije
www.MojStomatolog.Net

"No beast so fierce but knows some touch of pity.
But I know none, and therefore am no beast."

Vrh strane dr. Miloš Radulović thinks, therefore postoji!

sanjac

15:22, 8. February 2008     |    post #5

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

Nisam rekla majice za deljenje vec za gledanje na par mladih i lepih ili starijih ili kakogod... koji setaju tamo gde i inace setaju... Ne kosta mnogo, skoro beznacajno a privuci ce neki pogled.
Kada sam poslednji put kliknula na baner? Ne znam, kada sam kliklnula na baner Krstarice, usla sam na taj forum i ostala vise od 4 godine. Da li njihov forum i npr serbian caffe imaju veliku posecenost zbog kvaliteta? Ne, zbog radoznalosti se dodje, zbog kvaliteta se ostaje.

Svaka reklama ima svoju cenu. Ne objasnjava mi se dalje, kako zelite. Ako lepa devojka (momak) sedi u kuci, retko ko ce joj doci na vrata. Ako se ruznjikava devojka potrudi i izadje medju ljude, upoznace ovakve i onakve, ali ce imati izbor sa kim zeli da razgovara...

Vrh strane

Lady Luck

15:26, 8. February 2008     |    post #6

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 15.September 07

Ja poslala mojim drugarima iz Outlooka.

Ja sam ovde a Vi kako oćete : )

Jedino im nisam rekla pod kojim nickom heheheeee

Vrh strane Lady Luck odmara...

Jaca

15:28, 8. February 2008     |    post #7

Pol:

IV - Immunes
Reg: 10.October 07

Koliko sam ja shvatila na Aladinu postoje druge usluge koje se naplacuju. Forum je tu zabave radi.
Ne znam za vas, ali meni vec postaje neobicno kad dodjem ovde i vidim da je neko nov nesto napisao... . Ko si sad pa ti?
Nemam nista protiv, samo mi se cini kao da sam ove ljude koji pisu vec upoznala... .nadam se da ce biti jos mnogo NORMALNIH clanova.
Evo ja sam svim mojima poslala pozivnicu smile.gif

Life Is Too Short To Fuck Ugly People !

Vrh strane Jaca zeli jos neki suncan dan!

Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet