Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Vrati nam Aktivne teme

dr. Miloš Radulović

Vrati nam Aktivne teme

18:45, 6. February 2008     |    post #1

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.November 07

Vidim da je opet promijenjen Aladin ali za razliku od predhodnih slučajeva, kada su mi se promjene svidjele, sada mi se ni malo ne sviđaju. Molio bih Admina da vrati opciju Aktivne teme u gornjem desnom uglu. Istina, ona i sada postoji ali ne u obliku i formi na koju je većina tj. barem ja navikla.

Pretty please give_heart.gif

dr. Miloš Radulović
doktor stomatologije
www.MojStomatolog.Net

"No beast so fierce but knows some touch of pity.
But I know none, and therefore am no beast."

Vrh strane dr. Miloš Radulović thinks, therefore postoji!
+Odgovor na post sa citatom

* Mirjana *

Vrati nam Aktivne teme

19:52, 6. February 2008     |    post #2

Pol:

IX - Tesserarius
Reg: 1.November 07

Dopada mi se novi izgled ali... rolleyes.gif
Meni nedostaje mogućnost da pogledam nove poruke - napisane od moje poslednje posete. Uvek sam koristila tu opciju.

Umetnost življenja sastoji se u večitom pretvaranju ružnog u lepo.

Vrh strane

Admin

Vrati nam Aktivne teme

21:48, 6. February 2008     |    post #3

Pol:

Administrator
Reg: 22.August 07

CITAT (dr. Miloš Radulović @ 18:45, 6. February 2008)
Vidim da je opet promijenjen Aladin ali za razliku od predhodnih slučajeva, kada su mi se promjene svidjele, sada mi se ni malo ne sviđaju. Molio bih Admina da vrati opciju Aktivne teme u gornjem desnom uglu. Istina, ona i sada postoji ali ne u obliku i formi na koju je većina tj. barem ja navikla.

Pretty please give_heart.gif

Zahtev uzet u razmatranje : ), ali za sada je odluka da nema povratka na staro.

Razlika je u izgledu,  a to će biti dorađivano, ali je zato funkcionalnost poboljšana umesto jedne tabele Aktivne teme postoje Aktivne teme (24h) | Aktivne teme (po kategorijama)

CITAT (BlueButterfly @ 19:52, 6. February 2008)
Dopada mi se novi izgled ali... rolleyes.gif
Meni nedostaje mogućnost da pogledam nove poruke - napisane od moje poslednje posete. Uvek sam koristila tu opciju.

OK.
Nove poruke su vraćene.

Zamolio bi za odgovor na par pitanja:

1. Koja je svrha Novih poruka? 
(osim što prikazuju poruke koje su napisane od poslednje posete)

Iste te poruke možeš da vidiš na Aktivne teme (24h) 

2. Šta se dešava ako ti je comp stalno uključen, i online si, da li i onda prikazuje poruke koje su napisane i dok si ulogovana na forumu? Da, ali kako obeležene?

3. Šta bude kada se uloguješ na kratko, pa izloguješ. pa dođeš ponovo, šta sve obeleži kao pročitano ili novo postavljeni postovi... ?

4. Da li iko gleda foldere u bojama?
Novi odgovori
Nema novih odgovora
Vruća tema (Novi odgovori)
Vruća Tema (Nema novih) Glasanje (Novo)
Glasanje (Nema novih)
Zaključana tema
Premeštena tema

5. Zašto Vam se ne sviđaju Nove teme | Moje teme | Aktivne teme (24h) | Aktivne teme (po kategorijama)?

Koja je tvoja želja?
www.aladin.info

Vrh strane Admin administrira, za promenu : )

* Mirjana *

Vrati nam Aktivne teme

22:14, 6. February 2008     |    post #4

Pol:

IX - Tesserarius
Reg: 1.November 07

CITAT (Admin @ 21:48, 6. February 2008)
Nove poruke su vraćene.

1. Koja je svrha Novih poruka?
(osim što prikazuju poruke koje su napisane od poslednje posete)

2. Šta se dešava ako ti je comp stalno uključen, i online si, da li i onda prikazuje poruke koje su napisane i dok si ulogovana na forumu? Da, ali kako obeležene?

3. Šta bude kada se uloguješ na kratko, pa izloguješ. pa dođeš ponovo, šta sve obeleži kao pročitano ili novo postavljeni postovi... ?

4. Da li iko gleda foldere u bojama?
Novi odgovori
Nema novih odgovora
Glasanje (Nema novih)
Zaključana tema
Premeštena tema

5. Zašto Vam se ne sviđaju Nove teme | Moje teme | Aktivne teme (24h) | Aktivne teme (po kategorijama)?

Hvala za "Nove poruke".

Uz pomoć Novih poruka najlakše pratim šta se dešava dok nisam na forumu. Jednostavno - navika! Komp mi uglavnom jeste non-stop uključen i uvek sam online, ali nisam uvek na ovom forumu. Kad god uđem - vidim šta je novo napisano. Čak i dok sam na forumu i čitam jednu temu, vratim se na Nove poruke i kliknem na Refresh, nove poruke se ažuriraju u tom momentu.
Ukoliko se ulogujem na kratko, ne pregledam sve nove poruke, sledeći put ne mogu da koristim ovu opciju, jer mi prikazuje šta je novo od moje poslednje posete. Tada koristim ostale mogućnosti (pregledam teme i pogledam u "folderčiće" sa novim odgovorima i one koji su obeleženi jer sam u njima postovala, a vidim da posle mog ima novih odgovora.)

Dopada mi se i opcija Nove teme, pregledno je, jer ih nema mnogo.
Pozzzzzz

Umetnost življenja sastoji se u večitom pretvaranju ružnog u lepo.

Vrh strane

dr. Miloš Radulović

Vrati nam Aktivne teme

22:36, 6. February 2008     |    post #5

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.November 07

CITAT (Admin @ 21:48, 6. February 2008)
Zahtev uzet u razmatranje : ), ali za sada je odluka da nema povratka na staro.

Razlika je u izgledu,  a to će biti dorađivano, ali je zato funkcionalnost poboljšana umesto jedne tabele Aktivne teme postoje Aktivne teme (24h) | «a href="http://forum.aladin.info/sitemap/topics" target='_blank'»Aktivne teme (po kategorijama)

«/a»
OK.
Nove poruke su vraćene.

1. Koja je svrha Novih poruka? 
(osim što prikazuju poruke koje su napisane od poslednje posete)

3. Šta bude kada se uloguješ na kratko, pa izloguješ. pa dođeš ponovo, šta sve obeleži kao pročitano ili novo postavljeni postovi... ?

4. Da li iko gleda foldere u bojama?
Novi odgovori
Nema novih odgovora
Glasanje (Nema novih)
Zaključana tema
Premeštena tema

Evo ja ću drugi.
1. Svrha novih poruka tj. da budem tacniji svrha postojanja Novih poruka je u tome što tu pciju koristi velika većina Aladinove populacije. Lično sam 90% mojih poruka poslao preko ove funkcije dok sam veoma mali broj njih poslao tražeći teme po forumima. Zapravo, uvijek prvo gledam Nove poruke pa ako tamo ne tamo ne nađem nešto na šta bih mogao da dam odgovor onda idem po forumima.
Istina je da se (skoro) isto može vidjeti i na Aktivne teme (24h) ali je prva opcija mnogo praktičnija.

2. Nisam te baš najbolje shvatio šta si tražio sa ovim pitanjem ali lupiću sa odgovorom. Koliko sam shvatio (a možda i griješim) Aladin pamti naše poslednje aktivnosti i prema tome vodi računa ko je na Aladinu a ko nije. Aladin izbacuje odgovore tj teme i postove koji su postavljene od naše zadnje aktivnosti (barem ja tako mislim).

3. Mislim da sam dijelom odgovorio i na ovo pitanje. Aladin izbacuje nove postove i teme u zadnjih 24h. Ako je među tim temama bilo i naših odgovora onda će on i njih da izbaci. Ova činjenica meni mnogo pomaže jer se često baš na osnovu ovoga orjentišem.

4. Ove oznake mi samo daju neke opšte informacije o nekoj temi. Iskrno nemaju tako velikog uticaja na to da li ću ili ne odgovoriti na temu ili da li će mi ili ne privući pažnju.

5. Uopšte nije tačno da nam se tj. da mi se ne sviđaju ove opcije. Ali to ne znači da treba ukinuti nešto što je i praktično i korisno, pa makar to bila i ista stvar zapakovana u drugi papir.

Još jednom bih htio da naglasim da si Adminu stvarno obavio i da dalje obavljaš FENOMENALAN posao.
A takođe bih isto pohvalio i gđicu Kroft bez koje forum ne bi bio ovakav kakav jeste tj. odličan.

dr. Miloš Radulović
doktor stomatologije
www.MojStomatolog.Net

"No beast so fierce but knows some touch of pity.
But I know none, and therefore am no beast."

Vrh strane dr. Miloš Radulović thinks, therefore postoji!

Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet