Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Avalski toranj simbol Beograda

Jaca

12:15, 29. January 2008     |    post #1

Pol:

IV - Immunes
Reg: 10.October 07

Avalski toranj do kraja godine!
Avalski toranj, koji je srušen u NATO bombardovanju 1999. godine, trebalo bi da bude potpuno izgrađen do kraja godine, a ovih dana bi trebalo da budu spojene sve tri "noge" tornja. Novi savremeni toranj sličan je starom, sa razlikom što će sva važna postrojenja biti u njegovom podnožju, odnosno na zemlji
Do završetka radova koji su započeti pre više od godinu dana, RTS bi trebalo da obezbedi antenu i ostalu opremu, a ministar za infrastrukturu Velimir Ilić još ranije je obećao da će, u slučaju da novac zafali, biti obezbeđena sredstva za završetak radova. Ubrzo posle povezivanja "nogu", uslediće radovi na izlivanju trupa tornja, zbog čega se postavlja veliki kran od oko 180 metara.
Press

Da li vam je Beograd nekako bio cudan ovih godina bez tornja?
Meni je nedostajao, svaki put kad se vracam sa puta... .prvo vidis toranj... pa tek onda grad... .

Da li je bilo potrebno da se izgradi novi i da li je on stvarno simbol Beograda?

Life Is Too Short To Fuck Ugly People !

Vrh strane Jaca zeli jos neki suncan dan!
+Odgovor na post sa citatom

sanjac

14:43, 29. January 2008     |    post #2

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

Bio je simbol Beograda i nekog davno proslog vremena, kao i zgrada bivseg CK.

Vrh strane

Milica

12:52, 6. February 2008     |    post #3

Pol:

IV - Immunes
Reg: 15.September 07

Po meni, bolje ulozen novac je za hram nego za toranj, koji ne znam ni da li necemu sluzi (osim sto je simbol Beograda)

Vrh strane Milica voli zeleno

Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet