Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Zašto lažemo i zašto lažu nas

Čomi

9:59, 31. August 2008     |    post #11

Pol:

III - Discentes
Reg: 31.March 08

Da baš iskomplikuju.

Vrh strane Čomi šta trenutno radite?
+Odgovor na post sa citatom

Suncebtk

18:17, 29. October 2008     |    post #12

Pol:

I - Tirones
Reg: 26.October 08

Nemogu da verujem da bas na ovu temu iskazu najvise lazi na citavom forum. "Ja nikada ne lazem" jeste najveca laz koju sam ikada cuo i kad je cujem od nekoga znam sa sigurnoscu da je tra osoba sklona laganju ili da pribegava lazi s' vremena na vreme. JA LAZEM. Ne cesto, ne bez potrebe i ne ako to nije jedini nacin da spasim svoje du_e... Nemojte biti smesni, napravite jedan jako jednostavan eksperiment: pokusajte, ali iskreno da se prisetite kada ste zadnji put slagali, koga i u kakvim uslovima... Da ne bi mnogo smarao prilikom prvog "kuckanja" na ovom forumu samo da vam kazem da nemam nista protiv vasih komentara, samo hocu da kazem da lazete, isto kao i ja!!!!

Nemogu da verujem da bas na ovu temu iskazu najvise lazi na citavom forum. "Ja nikada ne lazem" jeste najveca laz koju sam ikada cuo i kad je cujem od nekoga znam sa sigurnoscu da je tra osoba sklona laganju ili da pribegava lazi s' vremena na vreme. JA LAZEM. Ne cesto, ne bez potrebe i ne ako to nije jedini nacin da spasim svoje du_e... Nemojte biti smesni, napravite jedan jako jednostavan eksperiment: pokusajte, ali iskreno da se prisetite kada ste zadnji put slagali, koga i u kakvim uslovima... Da ne bi mnogo smarao prilikom prvog "kuckanja" na ovom forumu samo da vam kazem da nemam nista protiv vasih komentara, samo hocu da kazem da lazete, isto kao i ja!!!!

Vrh strane

* Mirjana *

20:30, 29. October 2008     |    post #13

Pol:

IX - Tesserarius
Reg: 1.November 07

CITAT (Suncebtk @ 18:17, 29. October 2008)
Nemogu da verujem da bas na ovu temu iskazu najvise lazi na citavom forum.

Ovde grešiš. Najviše laži na čitavom forumu je u temi "Hajde da lažemo" biggrin.gif

Umetnost življenja sastoji se u večitom pretvaranju ružnog u lepo.

Vrh strane

Bjanka

21:52, 13. November 2008     |    post #14

Pol:

IV - Immunes
Reg: 26.October 08

Ako nekome, ko vam mnogo znači, prećutite da ima metastaze, a on kvalitetno proživi 4 godine, bez svakodnevnog isčekivanja bolnog kraja, da li je vredelo lagati?

Vrh strane

Pilence

8:52, 14. November 2008     |    post #15

Pol:

III - Discentes
Reg: 23.October 08

Joj, to je delikatno pitanje. Ima ljudi koji ne zive svoj zivot kvalitetno i mozda bi se tad trgao i proziveo ga bolje (po sopstvenom misljenju). Mislim da tu niko nije kompetentan da sudi. Nadam se da necu doziveti da mi neko kaze jos koliko imam vremena na ovom svetu, ali ako vec dodje do toga bolje da znam nego da me neko laze, ne zato sto bih nesto drasticno promenila, ali ima stvari koje bih radila bez razmisljanja o buducnosti koje sad iz tog razloga ne radim. Kao npr, trosila bih pare da putujem i vidim jos po nesto. I ne bih planirala decu. Bolje da me niko ne slaze jer niko nema pravo da mi sudi tako.

A da lazem-lazem. Lazem samim tim sto imam neke tajne vezane za neke davne dogadjaje koje bas i ne mora niko da zna. Eto i to su lazi. Precutkivanje. Isto je. A ima i onih bezazlenih. A takodje ima i nesvesnih, kad neceg ne mogu da se setim tacno kako je bilo. Pa i to je laz, nenamerna ali je laz.

I want it all, and I want it now!

Vrh strane Pilence se smeje glupostima koje procita ovde..

1 2  
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet