CITAT (Vladica @ 22:34, 5. June 2008)

ne znam kakva ti iskustva imas, verovatno veoma losa i ne mozes suditi po njima. ja imam 185 zaposlenih, medju njima 93 su zenskog roda. mozes da se uveris da su sve zadovoljne i maksimalno ispostovane kad god hoces. e, suditi zbog par idiota koji se izivljavaju, nije merodavno... . mislis li da nema zloupotrebe i kod radnika u firmama, nebitan je pol?
Vladice, verujem ja tebi na reč i znam kakvih sve manipulacija ima veruj mi! Znam da ima i žena koje slično ucenjuju svoje zaposlene! Samo kažem za te budale zbog kojih često žene imaju strah od nadređenih. Lično sam posle porođaja nešto slično osetila na svojoj koži, ali kad si borac i znaš posao koji radiš, trudiš se i radnici te poštuju, kao i ostali direktori onda sve dođe na svoje.
Lično mi je na primer žao i to što ovde radim 10-ak godina i što ne mogu da verujem da je onakva firma došla u ovakvu situaciju. Kad sam počela da radim bilo nas je max 60-ak. Onda je gazda počeo naglo da se širi i okrenuo se građenju velikih objekata, a zapostavio je saradnju sa inostranstvom i gasifikaciju, nije slušao savete ljudi koji su bili dobronamerni. I sad kad dođem na posao i setim se kako smo nekad radili 12 sati dnevno, kad treba subotu, nedelju, praznike, ali smo bili i plaćeni za to, a sada mnogi vode abrove i ponašaju se kao da su došli da se zabavljaju a ne rade...
No najgore je što onaj ko se šlihta ima platu i ako ne dolazi i ne radi ništa, a uvek istima uvaljuju sve što stignu i taj koji se šlihta bolje je plaćen!
Ne mogu da verujem da je to isti čovek kod koga sam počela da radim te 1998. godine. No tako ti je to! Izvini što sam skrenula sa teme i što smaram, ali ne volim nepravdu i licimerje!
Blago onome ko nema uvida u poverljive papire i zaista ne zna sve. Dosta toga znam, ali se pravim da ništa ne vidim, ne čujem i ne znam! Takav je sekretarski posao između ostalog! Pozdrav!