Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Šta vas najviše nervira kod žena?

Ko ce sad da smislja nick...

17:02, 16. October 2008     |    post #11

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 15.October 08

Najvise me nervira razmazenost, jer to povlaci i izvrtanje mojih reci, nespremnost na kompromis, itd...

Eto ti ga sad!

Vrh strane
+Odgovor na post sa citatom

Pilence

14:22, 23. October 2008     |    post #12

Pol:

III - Discentes
Reg: 23.October 08

CITAT (dusala @ 17:59, 2. December 2007)
zbog nekoliko zena... ne stavljajte sve zene u isti kos... .e to je mana i za zene i za muskarce koja
najvise nervira... . punish.gif

Bravo!!

I want it all, and I want it now!

Vrh strane Pilence se smeje glupostima koje procita ovde..

sanjac

14:27, 23. October 2008     |    post #13

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

Uh, one sto se prave pametne, a nemaju ni garderobu za takav stav... o argumentima da ne pricamo...

Moj drug je imao devojku koja bas nije bila olicenje pameti i skolovanja, jedno obicno celjade koje ga voli i i on nju. Svi su je kritikovali, vrlo neumesno, sta ce ona uz njega, a meni je bas bila simpaticna. Bas zato sto je umela da cuti kad nema sta pametno da kaze, za razliku od mnogih naizgled "pametnijih i obrazovanijih".

Mrzi me da odgovaram na glupa pitanja.

Vrh strane sanjac dobro jutro, svete!

JANA

16:22, 23. October 2008     |    post #14

Pol:

III - Discentes
Reg: 16.August 08

Zene nisu nista bolje a ni gore od muskaraca. Uglavnom ih "krase iste osobine. Ja licno ne volim dvolicnost kod zena, a zna i da mi zasmeta zavist, mada ja takve osobe vrlo brzo odstranim iz svoje blize okoline. Sta ces zene smo!Ni ja nisam savrsena pa me neko trpi. JANA

Vrh strane JANA :-)))))))))))))))

Ole Gunnar

23:06, 24. October 2008     |    post #15

Pol:

III - Discentes
Reg: 29.July 08

CITAT (sanjac @ 15:27, 23. October 2008)
Uh, one sto se prave pametne, a nemaju ni garderobu za takav stav... o argumentima da ne pricamo...

Moj drug je imao devojku koja bas nije bila olicenje pameti i skolovanja, jedno obicno celjade koje ga voli i i on nju. Svi su je kritikovali, vrlo neumesno, sta ce ona uz njega, a meni je bas bila simpaticna. Bas zato sto je umela da cuti kad nema sta pametno da kaze, za razliku od mnogih naizgled "pametnijih i obrazovanijih".

Eto odgovora. Nemam nista protiv kad devojka mnogo prica. Ne mogu da zamerim devojci koja nije bas olicenje pameti. Ali kombinacija: glupa i ne zatvara usta - e to me vec, jako mnogo nervira.
A generalno, ono sto mi najvise smeta je izvestacenost, odnosno odsustvo spontanosti.

Vrh strane

1 2  
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet