CITAT (Kifla @ 13:12, 11. April 2008)

Evo jos jedan za izbegavanje: Beocity hosting
U SIROKOM LUKU.
Klijent je vec imao tamo nalog pa su zeleli da ostanu i evo sta se sve desavalo:
1. posle nekih 6 meseci doslo je do corruptovanje tabele u bazi - podrska je rekla da je kriva aplikacija (koja je implementirana na jos 6 sajtova i nikad do takvog problema vise nije doslo ni pre ni posle)
2. ignorisali su svanican zahtev (jedini nacin) za promenama sifri (posto jel da, klijent nije u mogucnosti da to uradi sam) - sifra nije promenjena
3. potreban je poseban zvanican zahtev da se aktivira form-mail funkcija - za koji su inace posle zahteva odgovorili da moraju prvo detaljno da testiraju novu konfiguraciju servera pre aktivacije - standardan form-mail, nikad nije aktiviran - barem nije stiglo nikakvo objasnjenje
4. vise puta (2 koliko sam ja upoznat) su menjali konfiguraciju servera tako da je to uticalo na performanse i funkcionisanje sajta i funkcionalnosti (odnosno: nije radilo) - ni jednom nisu obavestili klijenta o tome. Na molbu da obaveste ako rade tako nesto - napisali su uvredljivo pismo klijentu u smislu kako su nesposobni da sami otkriju o cemu se radi
Po mom iskustvu niko nije gori od Verat, ali ovakve gluposti su za svaku osudu.
1. corrupt baze (pretpostavljam mysql) uzrokuje ili aplikacija ili mysql bug. To je teško otkriti, ali cenim da je to pre Vaša krivica (skripta i inputa u bazu), nego providera
2. svaki takav zvaničan zahtev mora da se ispuni.
3. budalaština
4. takođe budalaština. pa ne mogu da menjaju konfiguraciju kako im se sviđa. Upgrade bi trebao da podržava prethodnu konfiguraciju i performanse.
Sve u svemu: kolko para tolko i muzike. Imaš shared hosting i hoćeš da prođeš jeftinije, pa sad moraš to da trpiš.
Kupi šta je preostalo od sajtova i podataka, pa nađi drugog (dobrog) providera.
Nisu političari krivi. Narod koji ih bira je kriv.