Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Da li ste zlopamtilo?

lenjapita

Da li ste zlopamtilo?

14:31, 4. July 2008     |    post #21

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 23.June 08

Laka sam na reči, možeš mi reći ša ti padne napamet, čak i ako zaboli, jer možda i ne misliš tako. Tu uvek možemo da rasčistimo situaciju jer nema posledica.
Ali na dela ne. Učinjeno zlo ostavlja posledice. Maliciozni ljudi kod mene ne prolaze, oni više ne postoje.

Zaspao sam i sanjao: život je radost.
Probudio sam se i video: život je rad.
Radio sam i shvatio: rad je radost.

Vrh strane
+Odgovor na post sa citatom

Čomi

Da li ste zlopamtilo?

16:21, 24. August 2008     |    post #22

Pol:

III - Discentes
Reg: 31.March 08

Imam vrlo razvijenu empatiju, koja mi omogućava da pre nego što nešto nekom zamerim prvo se stavim u njegovu situaciju uzmajući u obzir sve moguće karakterne osobine te osobe. Iz tog razloga moj prag tolerancije je vrlo visok. Ako neko pređe taj prag, onda stavim svoj šešir na glavu i udaljim se od neprijatnosti ili osobe. Ako je to nemoguće onda se distanciram emotivno što je moguće više. Ako mi je ugrožen život onda ću te ubiti. Nikad ne zaboravljam takve situacije. Nije ih bilo mnogo u mom životu, valjda zbog moje tolerancije, ali ih je bilo svaka je ostavila traga u mom životu i donela nezaboravno iskustvo.

Vrh strane Čomi šta trenutno radite?

Zanzibar

Da li ste zlopamtilo?

12:53, 30. October 2008     |    post #23

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 21.October 08

Neverovatno je sta sam sve u stanju da zapamtim. Moram da priznam da jesam zlopamtilo i da neki put nesto namerno necu da uradim i ako mi ne pricinjava nikakav problem. Neke stvari ne oprastam ali prelazim preko njih, svestan sam da svi imamo mane ali da neke stvari mozda nekome i treba da se vrate.

Vrh strane Zanzibar se snalazi :)

Veštica

Da li ste zlopamtilo?

13:17, 30. October 2008     |    post #24

Pol:

I - Tirones
Reg: 21.October 08

Draga Jaco, rekla bih da smo u sličnom sosu!
Izdaju je mnogo teško oprostiti
Ima već godina dana kako se borim sa sobom i pokušavam da oprosim i možda mi se ponekad i učini da mogu ali me on potseti nekom sitnicom da nije trebalo i tako se ja vrtim u začaranom krugu!
Evo šta sam uradila oprostila sam sebi nesavršenost locirala je i pokušala da ispravim za dalje.
Kupila sam knjigu "Tajna" koja ima za cilj da sakupi i korisno upotrebi tvoje unutrašnje resurse. Kad god me obuzmu loše misli ili čitam tu knjigu ili se okružim dobrim ljudima. Ne dozvoljavam sebi da me obuzme mržnja jer ću od nje jedino nastradati.
Trudim se da kada imam para kupim ponešto lepo sebi i da uvek dobro mirišem. Kažu istočnjaci da je miris najvažniji.
Mnoge stvari su humane i treba ih primeniti samo ako ne remete tvoj unutrašnji, dobro postavljen koncept!
Nemoj da zbog jednog čoveka kvalifikuješ sve muškarce, ljudi su različiti i dobri!
I Uvek osmeh i onima koji zaslužiju i onima koji ne zaslužuju to je najjeftiniji način da se ulepšaš!
Onda se i vasiona trudi da ti pomogne!

Svi misle na sebe samo mi na nas!

Vrh strane Veštica veštičari po forumima i prati svoje prijatelje

Ole Gunnar

Da li ste zlopamtilo?

13:41, 30. October 2008     |    post #25

Pol:

III - Discentes
Reg: 29.July 08

Iako mnoge stvari jednostavno ne pamtim (brojevi, imena, lica, mesta na kojima sam bio, pa cak i manje bitni dogadjaji), ipak imam dosta dobro pamcenje kad su medjuljudski odnosi u pitanju. Ako se za mene moze reci da sam "zlopamtilo" (jer zaista pamtim svako zlo i nepravdu koja mi je naneta), onda se moze reci i da sam "dobropamtilo" (jer pamtim i sve dobre i lepe postupke).
U principu, oprastam, ali ne zaboravljam (imam neki princip tipa: opomena, zuti karton, crveni karton)...

Vrh strane

Jaca

Da li ste zlopamtilo?

14:58, 30. October 2008     |    post #26

Pol:

IV - Immunes
Reg: 10.October 07

U poslednje vreme, onima kojima ne mogu da oprostim - ostavljam ih, bilo da su prijatelji, decko, clanovi sire familije.

Life Is Too Short To Fuck Ugly People !

Vrh strane Jaca zeli jos neki suncan dan!

Dušan

Da li ste zlopamtilo?

20:11, 30. October 2008     |    post #27

Pol:

VI - Imaginifer
Reg: 25.July 08

UUUUUUUUUUUUUUUU nego šta i to osvetoljubivo.

Pravi te prijatelj povredi samo jedanput i to onda kada umre...........

Vrh strane Dušan je na pauzi.

primadonna

Da li ste zlopamtilo?

1:05, 31. October 2008     |    post #28

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 22.October 08

Da i to veliko!!! Ne umijem da oprastam... . girl_devil.gif

Vrh strane primadonna uziva.... :)

luna

Da li ste zlopamtilo?

12:19, 31. October 2008     |    post #29

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 22.October 08

Jesam, cak i kada predjem preko necega, ne mogu da zaboravim, a sto se osvete tice nisam osvetoljubiva, mislim da je osobi koja me povredi dovoljna kazna sto nikada vise nece imati moje poverenje i nikada je vise necu gledati istim ocima.

Vrh strane

1 2 3  
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet