Aladin home Home | Web Adresar Putovanja Poslovi Forum Vodič Mape | TV program Vesti Vreme | Kontakt
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Duhovi

istina87

Duhovi

22:44, 10. July 2008     |    post #21

Pol:

VI - Imaginifer
Reg: 23.November 07

Ja se bojim duhova ohmy.gif help.gif

Bez komentara! U cutanju je sigurnost...

Vrh strane istina87 .....................................
+Odgovor na post sa citatom

Zvonko Stankovic

Duhovi

1:13, 11. July 2008     |    post #22

Pol:

III - Discentes
Reg: 26.May 08

CITAT (Vladica @ 23:00, 10. July 2008)
ne znam, ja stvarno ne verujem u te stvari

Gospodine Vladice, skrenuo bih vam paznju na knjigu "Duh i Zivot" Karla Gustava Junga, naslednika velikog psihoanaliticara Sigmunda Frojda, u kojoj potanko opisuju " stvari u koje vi stvarno ne verujete" !

Vrh strane Zvonko Stankovic Usavrsavam znanje

Vladica

Duhovi

4:26, 11. July 2008     |    post #23

Pol:

VI - Imaginifer
Reg: 8.May 08

CITAT (Zvonko Stankovic @ 2:13, 11. July 2008)
Gospodine Vladice, skrenuo bih vam paznju na knjigu "Duh i Zivot" Karla Gustava Junga, naslednika velikog psihoanaliticara Sigmunda Frojda, u kojoj potanko opisuju " stvari u koje vi stvarno ne verujete" !

ok, hvala, vrlo rado cu je procitati pa vam se javljam... . usput, nema potrebe da mi objasnjavate ko je FROJD.. Prijateljski pozdrav...

Postoje dve vrste ljudi koji ne poznaju zene: ozenjeni i neozenjeni muskarci.......

Vrh strane

Sarke

Duhovi

18:17, 1. October 2008     |    post #24

Pol:

I - Tirones
Reg: 28.July 08

Ne bojim se duhova, naravno, ali je istina i da postoje... . Naravno oni ne diraju ljude, jer su oni u "onom' svetu... . Mi ih nekad i osetimo, kao nesto sto nas gleda, prati, sto nam je iza ledja, ali mi to ne mozemo da vidimo. Dakle postoje ali nam ne mogu nista ne mogu da nas dotaknu... Ja sam imao iskustva sa tim i zato niko ne moze da mi prica da duhovi ne postoje. i-m_so_happy.gif

Vrh strane

Dušan

Duhovi

17:32, 2. October 2008     |    post #25

Pol:

VII - Cornicen
Reg: 25.July 08

Bojim se samo samog sebe, a ja sam " Duh koji hoda" biggrin.gif

Pravi te prijatelj povredi samo jedanput i to onda kada umre...........

Vrh strane Dušan je na pauzi .

Zvonko Stankovic

Duhovi

3:22, 10. October 2008     |    post #26

Pol:

III - Discentes

CITAT (Sarke @ 19:17, 1. October 2008)
Ne bojim se duhova, naravno, ali je istina i da postoje... . Naravno oni ne diraju ljude, jer su oni u "onom' svetu... . Mi ih nekad i osetimo, kao nesto sto nas gleda, prati, sto nam je iza ledja, ali mi to ne mozemo da vidimo. Dakle postoje ali nam ne mogu nista ne mogu da nas dotaknu... Ja sam imao iskustva sa tim i zato niko ne moze da mi prica da duhovi ne postoje. i-m_so_happy.gif

Da, zato se i kaže da duh preminulog 40 dana obitava u kući iza smrti. Ko ima tananu senzualnost u sebi lako oseti u zatvorenoj sobi povetarac. Medjutim duhovi ne mogu da naude već se samo objavljuju indirektno. Prvi pokazatelj je pas koji iako nije video da je čovek sa kojim je povezan umro, počne da zavija onog trenutka čim duša čoveka napusti.
Pozdrav, uz najbolje želje za dobro zdravlje, mir i svako dobro !

sanjac

Duhovi

12:50, 10. October 2008     |    post #27

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

CITAT (Zvonko Stankovic @ 4:22, 10. October 2008)
Da, zato se i kaže da duh preminulog 40 dana obitava u kući iza smrti. Ko ima tananu senzualnost u sebi lako oseti u zatvorenoj sobi povetarac. Medjutim duhovi ne mogu da naude već se samo objavljuju indirektno. Prvi pokazatelj je pas koji iako nije video da je čovek sa kojim je povezan umro, počne da zavija onog trenutka čim duša čoveka napusti. Pozdrav, uz najbolje želje za dobro zdravlje, mir i svako dobro !

Kako ovo podvuceno objasnjavate?

Vrh strane

Zvonko Stankovic

Duhovi

0:01, 18. October 2008     |    post #28

Pol:

III - Discentes

CITAT (sanjac @ 13:50, 10. October 2008)
Kako ovo podvuceno objasnjavate?

Vrlo je prosto. Životinje imaju ugradjeni iskonski osećaj za vibracije na višem nivou dogadjanja. Njihov dijapazon hvatanja frekvencija je mnogo širi od našeg i one se ponasaju u skladu sa prirodnim odredjenjima. Kako je kod pasa, kao kod vukova, predvodnik, neko za koga se vežu instiktom na subnivou to iz tog proizilazi da i vibracije koje šalje osoba za koju su vezane, kao predvodnika, instiktom, prima svojim istančanim čulima u trenutku samrtnog ropca i iza smrti oseća promenu na subnivou, pa mu je to signal da se nešto neprirodno dešava, nešto što nije normalno registrovano u njegovim čulima.
Čovek u svom nesvesnom ili u svom arhetipu takodje poseduje ta čula, ali su ona duboko potisnuta u neosvešćeno, jer sa razvojem racija potisnuo je duboko u podsvest instikt koji je posedovao u početku svoga razvoja.
Pozdrav, uz želju za dobro zdravlje, mir i svako dobro !

1 2 3  
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet