Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Gubitak bliske osobe

Snezana1909

Gubitak bliske osobe

18:26, 22. October 2008     |    post #11

Pol:

III - Discentes
Reg: 21.October 08

pre 15 god ubijen je moj najbolji drug...
bol ogromna... izgubljenost..strasna... nikada nisam nadoknadila njegov gubitak..hvali mi i danas... nedostaje beskrajno... cesto odlazim na negov grob..secam se mnogo leph stvari..zajednickih gluposti..
opet boli... ..

plava orhideja

Vrh strane Snezana1909 dobro je kad u zivotu..nekoga volis i neko te voli
+Odgovor na post sa citatom

Kristijan Nedakovic

Gubitak bliske osobe

10:51, 23. October 2008     |    post #12

Pol:

III - Discentes
Reg: 26.August 08

ne rachunajuci vojsku, ja sam izgubio najmanje 3 bveoma bliska prijatelja posle ove krize 90-tih. Mali Panta moj prijatelj iz detinjstva, veoma povodljiv, navukao se na kockanje ineprodje ni god dana, rokn'o se caleovim kalashnjikovim. Moj prijatelj Beli, strashan lik, veoma pamatan nikad nije uchio a uvek imao 5ce, poslle duzheg korishcenja trave, preshao an dope, heroin i na kraju skochio sa 20 sprata. Zloca, je nestao koliko sam chuo... .tuzhno

Vrh strane

JANA

Gubitak bliske osobe

19:58, 23. October 2008     |    post #13

Pol:

III - Discentes
Reg: 16.August 08

[quote name='Kristijan Nedakovic' date='11:51, 23. October 2008' post='47762']
ne rachunajuci vojsku, ja sam izgubio najmanje 3 bveoma bliska prijatelja posle ove krize 90-tih. Mali Panta moj prijatelj iz detinjstva, veoma povodljiv, navukao se na kockanje ineprodje ni god dana, rokn'o se caleovim kalashnjikovim. Moj prijatelj Beli, strashan lik, veoma pamatan nikad nije uchio a uvek imao 5ce, poslle duzheg korishcenja trave, preshao an dope, heroin i na kraju skochio sa 20 sprata. Zloca, je nestao koliko sam chuo... .tuzhno

Nimalo nije prijatno saznanje da si izgubio ovoliko prijatelja. Da li te bol napusta posle izvesnog vremena? Samo saznanje da su svesno otisli u smrt, postavlja pitanje da li ih vredi žaliti ili se povinuti onoj narodnoj"nosicu vas uvek u srcu i rado cu vas se secati? JANA

Vrh strane JANA :-)))))))))))))))

1 2  
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet