Aladin home Home | Web Adresar Putovanja Poslovi Forum Vodič Mape | TV program Vesti Vreme | Kontakt
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje

Aladin Putovanja

Aladin Putovanja - Srbija
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Jagodina, akva park i zoo vrt

Sailor Ripley

23:09, 25. September 2007     |    post #1

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 11.September 07

Da li je neko bio u Akva parku i Zoo vrtu?
Na TV-u, mislim palma plus, svaki dan (njihov dnevnik) se završava sa hvalospevima njihovom predsedniku opštine Draganu Markoviću Palmi.

A hit ovog leta je bio dovođenje penzionera iz drugih mesta da vide šta imaju, a oni nemaju. Zoo, Aqua park

Jel' neko bio i video svojim očima čudo u Jagodini?

Vrh strane
+Odgovor na post sa citatom

Drbob

22:42, 5. October 2007     |    post #2

Pol:

V - Legionarii
Reg: 26.September 07

Bio ja. Sasvim drugačije sam zamišljao akva park. Sve u svemu fino je napravljeno. Postoji olimpijski bazen, tu su i trambuline, sve u svemu nije loše. Zoo vrt je u blizini, nekih stotinak metara udaljen, tu je Palma od jedne ledine napravio pravu oazu za životinje. Ima još mesta, prostora, samo čekaju da nabave još neke životinje pa će dodati kaveze. Inače tu pored zoo vrta je i sređen park sa binom za letnje nastupe. Uradio je Palma čak i gasifikaciju nekih sela, dosta je stvarno uradio. U opštini ne trpi nerad. Pojedini građani mu zameraju na bahatom ponašanju, a ja bih više to ponašanje nazvao "sirovim". Sve u svemu - čista desetka. Ako budem sa priloga skidao fotke staviću ih pa pogledajte.

ponosni potomak najstarije svetske civilizacije

Vrh strane Drbob pokušavam da spasim Srbiju
+Odgovor na post sa citatom

Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet