CITAT (*J* @ 19:00, 21. October 2007)

Blago Vama gospodjo SRECNICE, u zivotu Vam cvetaju ruze, to je lepo, ali zasto svima nije tako.
Imam priblizno godina kao Vasa starija cerka, a iza sebe vec imam razvod i malo neduzno dete.
Nikako da shvatim sta mi se desilo.
Eto, recimo da je to pitanje: Kako da shvatim da zivot ide dalje?!
Kako da prebrodim razvod?
Dete, posao, izdrzavanje deteta, obaveze, manjak paznje i neznosti u trnutku kad to detetu najvise treba?!
Kako dalje?
Molim odgovor!!!!!!!!!
Duso moja, Nisam Srecnica i mene ovaj zivot i tek kako udara samare ali sam Velika srecnica jer
IMAM DVA ZLATA koja ni za sta na ovom svetu ne bih dala, a ti Sreco moja imas
JEDNO NAJVREDNIJE ZLATO a to je tvoje dete, imam samo vise godina gde sam veruj mi bas uvek kroz ovaj zivot prolazila kroz trnje
ALI sam imala i imam jos snage da se borim radi TA NASA ZLATA, i tebi to isto savetujem, sto ces s godinama da spoznas, znaj samo da si se otarasila onog
najgoreg i NIKAD NEMOJ DA POKLEKNES vec glavu gore i koracaj S PONOSOM kroz zivot i PRKOSI MU jedino ces samo tako da
POBEDIS... .
I DETE NIKAD NE ZAPOSTAVLJAJ videces tu tvoju ulozenu ljubav koja ce ti se
s dobrotom Vratiti... .i nacices i tek kako tvoju ljubav i srecu u drugom coveku, ima ljudi na ovoj zemlji koji ce znati to da cene... ..ima samo bog im neda da se sretnu, a snaga coveka sve uspeva... .
Volela bih ako si spremna da nam dodjes u posetu, da te izvucemo iz te melahonije sto si upala, rado bih te ocekivala u mojoj porodici i to sa tvojim detetom da ti ulijem NADU U DALJE SUTRA, JAVI SE OBAVEZNO...... Dok ne krenes za srecom ona te nece sama naci,... ovo ti od srca pisem i znaj da te
Ocekujemo