Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Pomoć, ljubav, škola...

*J*

Pomoć, ljubav, škola...

19:00, 21. October 2007     |    post #11

Pol:

VIII - Signifer
Reg: 18.October 07

bad.gif

"But you turned the way
And I start to cry
I'm lost without your love
And I won't survive

Don't leave me
Alone tonight
And I won't survive"

Vrh strane *J* Pocinju kalendari i onaj uzbudljivi novogodisnji osecaj pod prstima:)
+Odgovor na post sa citatom

dusala

Pomoć, ljubav, škola...

23:55, 21. October 2007     |    post #12

Pol:

III - Discentes

CITAT (*J* @ 19:00, 21. October 2007)
Blago Vama gospodjo SRECNICE, u zivotu Vam cvetaju ruze, to je lepo, ali zasto svima nije tako.
Imam priblizno godina kao Vasa starija cerka, a iza sebe vec imam razvod i malo neduzno dete.
Nikako da shvatim sta mi se desilo.
Eto, recimo da je to pitanje: Kako da shvatim da zivot ide dalje?!
Kako da prebrodim razvod?
Dete, posao, izdrzavanje deteta, obaveze, manjak paznje i neznosti u trnutku kad to detetu najvise treba?!
Kako dalje?
Molim odgovor!!!!!!!!!

Duso moja,
Nisam Srecnica i mene ovaj zivot i tek kako udara samare ali sam Velika srecnica jer IMAM DVA ZLATA koja ni za sta na ovom svetu ne bih dala, a ti Sreco moja imas JEDNO NAJVREDNIJE ZLATO a to je tvoje dete, imam samo vise godina gde sam veruj mi bas uvek kroz ovaj zivot prolazila kroz trnje ALI sam imala i imam jos snage da se borim radi TA NASA ZLATA, i tebi to isto savetujem, sto ces s godinama da spoznas, znaj samo da si se otarasila onog najgoreg i NIKAD NEMOJ DA POKLEKNES vec glavu gore i koracaj S PONOSOM kroz zivot i PRKOSI MU jedino ces samo tako da POBEDIS... .I DETE NIKAD NE ZAPOSTAVLJAJ videces tu tvoju ulozenu ljubav koja ce ti se s dobrotom Vratiti... .i nacices i tek kako tvoju ljubav i srecu u drugom coveku, ima ljudi na ovoj zemlji koji ce znati to da cene... ..ima samo bog im neda da se sretnu, a snaga coveka sve uspeva... .
Volela bih ako si spremna da nam dodjes u posetu, da te izvucemo iz te melahonije sto si upala, rado bih te ocekivala u mojoj porodici i to sa tvojim detetom da ti ulijem NADU U DALJE SUTRA, JAVI SE OBAVEZNO...... Dok ne krenes za srecom ona te nece sama naci,... ovo ti od srca pisem i znaj da te Ocekujemo girl_in_love.gif girl_in_love.gif girl_in_love.gif

Srecnica

Vrh strane dusala Pozdrav mojim Prijateljima i Aladinu celoj ekipi

*J*

Pomoć, ljubav, škola...

16:11, 26. October 2007     |    post #13

Pol:

VIII - Signifer

girl_smile.gif

"But you turned the way
And I start to cry
And I won't survive

Don't leave me
Alone tonight
And I won't survive"

Vrh strane *J* Pocinju kalendari i onaj uzbudljivi novogodisnji osecaj pod prstima:)

Vucinic88

Pomoć, ljubav, škola...

10:35, 2. November 2007     |    post #14

Pol:

IV - Immunes
Reg: 22.October 07

Evo ja imam problem?
-Treba nocas da se obrijem a muka mi je nesto, sta da radim?
Necu u grad da idem zapusten sad.gif

Zivot je *urva ali ja sam MAKRO :P

Vrh strane

Nevena Filipovic

Pomoć, ljubav, škola...

20:34, 9. November 2007     |    post #15

Pol:

III - Discentes
Reg: 3.October 07

CITAT (Vucinic88 @ 11:35, 2. November 2007)
Evo ja imam problem?
-Treba nocas da se obrijem a muka mi je nesto, sta da radim?
Necu u grad da idem zapusten sad.gif

sarcastic_hand.gif Vi Crnogorci ste stvarno blesavi, blago vama majke mi

Vrh strane

Olja

Pomoć, ljubav, škola...

12:11, 19. December 2007     |    post #16

Pol:

I - Tirones
Reg: 19.December 07

Nekapiram...... Ako hocemo da pricamo o ljubavi, zasto nam to branite... kao skola je najbitnija, mislim nekazem da nije bitna, ali da se okrenemo samo skoli, bilo bi totalno glupo. Zato ZIVELA LJUBAV!!!!!!!!!!Medju tinejdzerima............ .. yahoo.gif

Nikad ne reci nikad

Vrh strane

Ninochka

Pomoć, ljubav, škola...

15:25, 3. January 2008     |    post #17

Pol:

I - Tirones
Reg: 3.January 08

CITAT (dusala @ 18:35, 19. October 2007)
Drago moje srce,
Videla sam Vas i mnogo ste mi slatki, pa na mladima svet ostaje, samo sto neki od roditelja to zaboravljaju i muce svoju decu, zato igrajte se, volite se( samo ona decija ljubav za ostalo sacekajte ima i tek kako vremena), ma jednostavno ludujte deco jer mladost je......
''Mladost je samo jednom najlepša pesma bila '' ali mnogo ucite da imate svoju sjajnu buducnost, ucite zbog Vas nikako zbog roditelja, sami sebi gradite sudbinu i birate zivotni put a to bez skole nije moguce!!! Ja sam uz Vas mlade i cim imate neki problem samo javite, pokusacu da Vam sve odgovorim, Ja sam mama dve devojcice jedna ima 11 god, a druga 23 i nizasta na svetu ih nebih dala to su moja sunca i ovo moje srce sto kuca... Ljubim Vas sve, pozzzz girl_in_love.gif bye.gif

Ewo ja imam jedan ljubawni problem

Slatka sam mu, ni on ni ja nemamo hrabrosti da prwi pridjemu, al ja mu bar posaljem poruku, on ko da je mutaw pa ne zna da odgowori, a mozda i nece, imas li ideju kako da bude nesto wise medju nama,... .

Vrh strane

Nevena Filipovic

Pomoć, ljubav, škola...

22:41, 8. January 2008     |    post #18

Pol:

III - Discentes
Reg: 3.October 07

Sta ce ti taj mutav? To nije musko... . uvek mi je bilo dosadno sa tim takvima... .

Vrh strane

1 2  
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet