Za razonodu mogu da odem na temu bla, bla, ili kome ste se vicu nasmejali. A ako neko postavi temu za koju smatra da bi trebalo da cuje komentar o tome, to ne znaci da ga treba odmah isprasiti. Mene na mnogim temama nema, kao sto je koju pozu u seksu... .., jer jednostavno procitam o cemu se radi i ne ukljucujem se, ali nikog nisam isprasio zato sto o necemu pise, jer to je njegovo pravo na slobodu misljenja i izrazavanja.
Pozdrav svima uz zelju za dobro zdravlje, mir i svako dobro !
CITAT (Čomi @ 19:46, 27. August 2008)

Posle pročitanih ovih odgovora ne usuđujem se da stavim na forum ono što sam u prvi mah mislila.
Prvo, neko forum ili pojedine teme shvata kao zabavu. O. K. Ja ozbiljne teme shvatam ozbiljno, a neozbiljne kako im dolikuje. Zapravo u slobodno vreme pišem o svemu i svačemu, izmedju ostalog imam nešto i na temu "Generacijske razlike". Prosto ne usudjujem se da to sad stavim ovde, pa da me oni koji ovu temu shvate neozbiljno, ispraše.
Što se tiče naših mozgova mislim da je svako od nas otišao na pijacu da kupi mozak uvek bi izabrao svoj vlastiti.
U pravu si Čomi, svako forum shvata onako kako smatra da treba da ga smatra, ali ozbiljnu temu smatrati neozbiljnom e to je vec pitanje sta trazimo od foruma, dali da se zabavimo li cujemo tudje misljenje o nekom problemu.
pazdrav uz zelju za dobro zdravlje, mir i svako dobro !